En iyi rehber öğretmen yönlendirir benim bildiğim sanırım yapamaz barajı geçmesi gerekirdi
Seneye kayıt yaptıracak ballı bir müşteri gibi bir dersaneye gidin, mis gibi yardımcı olurlar
Sinavsiz giris hakki var tercih formunda meslek yuksek okulu veya acik ogretim secebilir
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Oyle birsey yok tercih formunda siralama var oncelik bu sene mezun olanlar ikinci olarak daha once mezun olanlar ve duz lise cikislilar
Bal gibi olur. Kaç kpss dersanesine gidip sistem hakkında bilgi alıyorum, kitap yürütüyorum bilsenizAcaba olur mu ki :)
Sansi var kontejanlari yuksek olan 100-200 ogrenci alan yerleri tercih etsin o kadar tercihten biri cikar herhalde
Bal gibi olur. Kaç kpss dersanesine gidip sistem hakkında bilgi alıyorum, kitap yürütüyorum bilsenizsahtekarlıktan içeri atcaklar yakında beni
napalım öğrenci hatunuz :)
ben üni tercihi yaparken bisürü dershaneyle görüştüm öğrencisi olmadığım halde yardımcı olmuşlardı
Aslnda yatay gecis hakkini kullanabilir mi dye ogrenip oyle dershaneye gitmeyi dusunuyorum rezil olmiyalim hocalara dye :)
neden rezil olasınız ki?
kimine göre 2 yıllık kazanmaktır başarı kimisine göre ilk 100 e girmek kimisine göre barajı geçmektir.başarı göreceli olduğu için rezil olmak gibi bir durum olmaz.herkes aynı şartlarda hazırlanmıyor sınava.bence bölüm önemlidir başkası için üniversite adı önemlidir.bu işler böyle.ben çok sınava girdiğim için bakış açım genişlik kazandı şu sıralar
Kızlar teyzemin kızı ygs sınavından 138 puan alıp barajı geçemedi.Bu sınava 2. girişi ilkinde kazanmıştı 2 yıllıktı diye teyzem göndermek istemedi . Bu defada başarısız oldu. Bugün baya bir üzüldü bende pek anlamıyorum sistemden bunun için size sormak istedim. Kendisi Meslek lisesi mezunu dediğim gibi bu sınava 2. girişi acaba yatay geçiş hakkını hala kullanabilme İmkanı var mı? yardımcı olursanız Çok sevinirim...
Kuzeniniz tercih yapabilir canım sınavsız geçiş olarak,tabi bu seneki mezunlara öncelik tanınır normalde ama kuzeninde geçen sene mezun olmuş,o yüzden kafasını takmasın,hiç sınava girmeden sadece geçiş hakkını kullanıp tercih yapıp yerleşenler var.
Teşekkür ederim kuzenine anlattm bugun bunlari biraz umutlandi. Ins dediginiz gibi olurda umudunu yitirmez yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?