Doğuma Hazırlık Yiğit ismine ek isim kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

0menekse0

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1.022
43
363
Slm kızlar oğlum olursa ismini yiğit koymak istiyorum.yanına gidecek bi isim bulamadım ya önüne ya arkasına uygun isim önerilerinizi yazın.bulamazsam tek olarak koycam yiğiti :(

Slm kızlar oğlum olursa ismini yiğit koymak istiyorum.yanına gidecek bi isim bulamadım ya önüne ya arkasına uygun isim önerilerinizi yazın.bulamazsam tek olarak koycam yiğiti :(
​bence yiğit tek başına çok güzel asil duruyor ek koyma bende emir koyucam oğlumun adını rabbim salıkla kucamıza almak nasip etsin

Eltimin oğlu Yiğitcan,çok tatlı ama bazen çok yaramaz oluyor.Büyüdükçe duruluyorlar ama genel kanı olarak Yiğitler yaramaz oluyor.

Bende yiğit ismini düşünüyorum. ya yiğit aras, yada bekir yiğit koyacam inş, buarada bekir babamın ismi

benim yüksek tecrübeme dayanarak söylüyorum,çünkü yiğit ismindeki çocukları inceledim de gerçekten yiğit ve çok cesur olmalarının yanısıra çok yaramz ve söz dinlemez oluyorlar.Başın çok ağrımaz umarım.Daha manası geniş,güzel karakter barındıran bir isim koymanı tavsiye ederim

Back
X