yıkıldım...aldatıldım..ve nişan tamamen bittii...

canım seni hatırlıyorum.. yıllarca evlebilmek için ne sorunlar atlatmıştınız. hayırlı değilmiş kurtulduğuna sevin, evli filan değilsiniz allahtan .. başka birini merak etme daha çok seversin. yeterki üzülme değmez, kendine yazık

Umarım ki,
hayatının sonuna kadar boynuzlarını parlatarak yaşar o şahsiyetsiz!

Size ne,şu an ne yapıyorsa yapıyor,sallayın gitsin..Önünüze bakın,eve tıkılmayın..
İnşallah şu yaşadıklarınızı unutturacak kişi çıksın karşınıza tez vakitte..

nişanlılık dönemi çiftlerin en mutlu olduğu ve birbirini en çok sevdiği dönemdir, evlenince o günler geçer çok sıradanlaşır herşey... benim diyeceğim eğer nişanlıyken başka arayışa girmişse o kişiden sana hayır gelmez canım... gerçekten şanslısın ki erken öğrendin evlenince gerçekten bu çektiğin acının çok çok fazlasını çekerdin, şimdi bütün bekar erkekler senin öyle düşün :)) için acıyor biliyorum ve umarım çok çabuk atlatırsın... atlatacaksında...

Iyi ki nisanliyken olmus.Ya evliyken olsaymis.bence sükretmeli ve hemen unutmalisin canim.Cok üzüldüm gercekten.

Yaşadığın şey elbette çok acı ama ya bunu evlendikten 1 gün sonra öğrenseydi nolurdu bir düşün. Her şey de var bir hayır böyle iğrenç bir adamla evli olduğunu bundan çocuğunun olduğunu ve o zamanlar foyasıın çıktığını düşün hele. Arkadaşa katılıyorum Allah'ın sevgili kuluymuşsun daha vahim durumlara düşmeden Allah sana onun iğrenç yüzünü göstermiş bu açıdan da şükret mutlaka her işte bir hayır vardır. Son yazdığını da okuyunca şok oldum yalnız o iğrenç yaratığa küfretmemek için kendimi zor tuttum nasıl bir aile ki onun ailesi böyle iğrenç bir yaratık büyütmüşler bu hale gelmiş anlam veremedim. Erkek diye her haltı yiyebileceğini mi sanıyor anlamış değilim bu ne cüret bu ne ahlaksızlık bu ne şeref ve vicdan yoksunluğu. Lütfen artık şu anneler de erkek çocuklarını biraz ahlaklı biraz vicdan sahibi yetiştirmeye çalışsın ya her haltı yiyebileceğini sanıyor bu iğrenç varlıklar bir sürü insanın yaşamını alt üst ediyorlar sonra.Ne kadar sinirlendiğimi anlatamam şu son yazdığını da okuduktan sonra arkadaşım.

Son düzenleme:
insanlara olan güvenini sakın ha sakın yitirme !! inan bana senin bu yaralarını sarıp adam gibi aşkına sahip çıkacak biri çıkacak karşına.. hayat yediğin kazıkların bileşkesidir.. böyle böyle büyüyoruz.. acıtıyor zaman zaman ama inan ilerde bunu da aştım neleri aşmam ki diyeceksin..

böle şeleri okudukça başımı taşlara vurasım gelio. çok doğru

canım elbette çok zor ama çok şükür Rabbimize başın yanmadan kurtulmussun öyle hayırlı bir insan çıksın ki inşAllah unuttursun bu insanı sana, kıyamam, bol sabır, Allah yar ve yardımcın olsun.. Allah a emanetsin.

böle şeleri okudukça başımı taşlara vurasım gelio. çok doğru

başını taşa vurmak da neymiş ? bazen yanlış insanlara güveniyoruz, ama yanlış yapmayan insan yaşamamış insandır.. böyle böyle kendimize daha çok sarılmasını öğreniyoruz.. işte böyle şeyleri de yaşayip görünce insan hayatın karşısında dimdik oluyor..

öncelikle " evlenip bulaşmadan" iç yüzünü görmüşsün sevin bence...yoksa diğer türlü nasıl zor bilemezsin...

birde
gece allaha yalvardım aldatılıyosam karsıma çıkar rabbim diye...ve bugün saat 3 te onu aradım..bana ders çalışacagını söyemişti oysa...telefon açıldı tabi farkında diil...öyle kaptırmıştıki görüntülü olarak konustugu sevgilisyle yaptığı konusmaya....sadece 1 dk dinlemeye tahammul edebildim....
nasıl yani anlayamadım ben...
sen aradığında sen olduğuna bakmadan açar açmaz bi önceki konuşmasını mı devam ettirdi onumu dinledin 1dk boyu,
yada nasıl yani , aramışsın açmış , kaptırmış olduğunu nasıl , ya bi açıklasan

evet hemde çok şanslısın evlenince öğrenseydin daha zor olurdu bitti gitti de keyfine bak hayatta bir duruşun olduğu sürece seni hakedenler mutlaka çıkacaktır karşına

canım benim çok zor bir durum allah yardımcın olsun ( çok zor biliyorum ama bi yandan da sevinmelisin dönülmez yollara girmeden kurtuldun o adamdan...

çok büyük geçmiş olsun canım.çok kötü hissettiğinden eminim ama emin ol bir gün iyiykide böyle olmuş kurtulmuşum diyeceksindir.o kadar şerefsiz birinden kurtulmuşun.inşallah ileride seni gerçekten hakedecek biriyle karşılaşırsın.

Bulusis şok oldum resmen! Seni haketmemiş ve sonunu kendi hazırlamış. Üzülme demek yersiz olur tabiki üzüleceksin kolay değil.
Eğer imkanın varsa bi tatile çık şehir dışına filan gidebiliyosan git bi kafanı boşalt.
Artık daha güçlü olmalısın. Eminim ki karşına seni çok seven, sayan ve sadık biri çıkacak. O gelene kadar sabret arkadaşım.
Bol bol dua oku kendini rahatlat. Bizimde dualarımız seninle....

canım çok üzüldüm hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama şimdi güçlü olma zamanı düşün ki bu günler biticek toparlanıcaksın ve boşuna üzülmüşüm diceksin. biran önce hayatını kaldığı yerden devam ettirmeye bak canım.. o ş...zide düşünme sakın. Allah ından bulsun..

yaşadiklarina cok uzuldum.
Verilmis sadaka n varmis ki,erkenden kurtuldun...

Icin cok yanar bilirim ama,zman herseyin ilaci...
Rabbim yardimci olsun...sen degerlisin bunu hiv unutma...

Allah yardımcınız olsun. Ama şuna inanıyorum ki Allah görmenizi istedi, yine Allah sizi dertlerinizden sıkıntılarınızdan kurtaracak. Bol bol dua edin, çok üzüldüm. Acınızın en kısa sürede bitmesi dileğimle.. Sevgiler...

bence allah sizi o şeref yoksunu adamdan korumuş yazık ya bide evlilik yolunda çok yazık.. çok üzüldüm ya :S
ama temiz kalbiniz bu işin olmasına engelmiş zaten umarım hayatınıza daha güçlü adımlarla
devam edersiniz allah yardımcınız olsun..

Konunu dunden beri takip ediyorum.
Buyuk hayal kirikligina ugradigini biliyorum.
Senin actigin konulari az cok okumustum, ordan biliyorum seni.
Bu olaydan ziyade, baska sorunlariniz da varmis zaten.
Bir erkek icin, dunyani yikmaya degmez. O kimki? G.tu b.klu, evliligi oyun sanan birisi.
Arkadaslarin dedigi gibi, buyuk sadakan varmis ki bunlar evlendikten once ogrendin.
Bak guzelsin, gencsin, daha bir omur var onunde.
Hayirlisi buymus canim.
Su an tek yapabilecegin sey, Allah'a siginmak, sukretmek, dua etmek.
Bizde dualarimizi eksik etmicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…