Yıkıldım...

valla canım ne desem bos.. senin için durmuyo cunku aramak ıstıyorsun.. Asıl Onun sana bunu acıklaması gerekırdı ama ıcın rahat etmeyecek sanırım..
Yıne dayanamadı solucan aradı beni işte dıcek,belkıde 2 tatlı sözle senın yelkenler ınecek tatlım ya..

keşke ilk gün orda sorsaydım bütün her şeyi.ama sinirden bir an önce kaçmak istdim yanından.şimdi de çok merak ediorum.

arama canım, arama mesaj çekme. yaşadım bak biliyorum. eninde sonunda arıcak o seni. erkeklerin taktiğidir bu. ilgiyi bi anda kesiyo ki beni merak etsin diye. başkasıyla birlikteyim yemin ederim eski sevgilim hiç bi şifresini değiştirmemiş ki ben girip bakıyım napıyo ne ediyo diye. bunların fix taktiği nolur düşme tuzağa daha çok üzülceksin...

sakınn arama! bak süper bi hamle yapmışsın ayrılmakla, artık senin asla muhatap olmaman gerekir.. msn'den de yazmayacaktın ama olmuş işte bi kere.. o sana hiç cevap vermiyo, sen ne kadar üzerine düşersen okadar geri çekilir.. biliyorum sanki arasan herşeyi öğrenecekmişsin rahat edecekmişsin gibi geliyor ama asla diil.. daha da merak edeceksin, bu girdap gibi seni içine çekecek..

kesin taktik yapıyo çünkü seni üstüne çekmeye çalışıyo.. yeme bu numaraları.. ayrılan sensin, zayıf olan yine sensin oldu mu böyle? onun zayıf olması gerekiyor mantıken öle diil mi?

resmlerinizi kaldırması ağır bi hareket olmuş ama.. bayağı sert sanırım arkadaş.. sen hiç sesini çıkarma işmdilik; bi hafta sonra filan eşyalarımı şu adrese kargola diye mesaj at.. ararsa zaten sakın açma ki bi de sen aramayı düşünüyosun vah başıma geleeen :)
senin onu herşeyinden mahrum etmen gerekir ki kıymetini anlasın; sesinden, sıcaklığından, sevginden, görüntünden.... yoksa canını yakamazsın..

artık cok gec.konustuk bile.taktik de yapmıomus.yani gercekten benı ıstemıo...çok kötü laflar etti

kötü laf edecek bi pozisyonu yok ki yahu?! ay bu ne pişkinlik bu ne yüzsüzlük anlamıyorum yemin ederimmm

artık cok gec.konustuk bile.taktik de yapmıomus.yani gercekten benı ıstemıo...çok kötü laflar etti

Şimdi anladın deil mi?
Ah be güzelim...
Neyse artık olan oldu,cevabınıda buldun sanırım...
Bundan sonra da o ınsanla bi işin olmasın canım...
Ama bende merak ettım sana nıye kötü laflar ettı ki bu dengesiz erkek müsvettesi?

ben onu resmen hayatımın odak noktası yaptım.ewli gibiydik biz...her şeyimin ilkiydi o benim.şimdi boşlukta gibiyim.onun umru değil heralde...

Arkadasım zaten sıkıntınız burda işte evlenmeden evli gibi olmak cok lüzumsuz..adamı odak noktası yapman da..ev ortamında iki sarışın belli ki bunlar bi amaç için bi araya gelmişler aldatılmışsın ama anladıgım kadarıyla barışmak da istiyorsun sevdigin için yerinde olsam bagrıma taş basardım..

sana tek kelime yazabilirim "kesinlikle seni sevmiyor" çok ortada.üzgünüm.artık insanların tavır davranış ve konuşmalarından kişililklerini ii analiz eder oldum.yine de yanıldığımı umarım.

neden yazmamalıydım msnden

cumartesi günü ben msnde gördüm bunu.engellemiştim.kaldırdım engelini bişiler yazdım ağzıma geleni.ne kdr adiymişsin,senin askerlini bekledim,ne istediysen yaptım,sana inandım,ben sana sadık kaldım,neden yaptın nie yaptın cewap wer nie dedim,senden nefret ediorum her şeyi kendi ellerinle bitirdin dedim.o kızlara sarılan kolların kopsun dedim senağlama şimdi seni engelleyip siliyorum sen de öle yap sen bittin benim için dedim.başka bi sürü şey daha yazdım ama tek bir cewap gelmedi o kadar yazdıklarıma. silmedim tabi msnden engelledim sadece halada engelli duruo.faceden de sildim.

bunları ...

arkadaşı üzmeyelim artık insan bazen duymak istiyor inanamıyor bittiğine oda duymak istemiş aramış iyide yapmış en azından aklındaki sorulardan kurtulmuş ilerde keşke arasaydım demeketn daha iyi bittiğine sende inan canım ne yaptıysan iyi yapmışsın ne yaşadıysanda senin için anı olarak kalsın sakın kızma çünki kin insanın hayatını kısıtlıyor karatıyor affetki hafifleyesin sana bir yabancı olsun ileriye bak yaz geliyor bahar geliyor .....

en iyi erkek ölü erkektir diye boşunam dememişler:))
canım benim seni çok iyi anlıyorum...ama erkekler hiç zora gelmiolar..istiolarki sevgilim hiç kapris yapmsın hiç kıskanmasın hiç sorgulamasın oh ne ala..biz o kadar sadık kalırız, dikkat ederiz..onlar o kadar boş verir..doğasında mı var nedir anlamadım ben..biz emek veririz verdiğiklerimizina dı hiç olur uçar gider göze görünmez...onları alıştırmışız..bizim için ilkleri yaşadığımız erkeğimiz belkide kocamız olacak gözüyle çok bakmışızdır ama onlar bize o kadar yakın bakmışlarmıdır acaba bilinmez..insanı kahrediyo..okdar çık et..sonra tlf kız resimleri ve saçma bi açıklama..ya çekilosun madem nie tlfda bırakıyosun resimleri..anlamıyorum..bitirmek bu kadar kolay işte...al sana ciddi düşünülen ilişki...2 dk bittii...

öÖykÜnÜ dınledım neredeyse benımle aynı ben bılgısayarda yakaladım kız resımlerı artık eskı eŞe ms falan fılan valla hepsını gÖrdmde yazdım bıde ste Çıktı sonra bı guzel maıl yazdım yolladım anladımkı adam cdden benı sevmmeŞ hıÇ bıda ne aradım nede sordum hıÇ sesı Çıkmadı bıda suan atooparlamaya ÇalıŞıorum hıÇ degmıo valla ondan kurtulduguna sevınmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…