bende uzun yıllardır devam eden ilişkisinde aldatılmış biri olarak diyorm ki sakın affetme! ben affettim 6 ay sonra, barştıktan sonra 2 ay çok güzeldi ama sonrası b.k gibiydi. o şüphe duygusu, güvensizlik... değmez yemin ederim. biz şimdi yine ayrıyız. bu 1 ay içinde ikinci ayrılık. bu sefer ki son artık. çünkü başkasıyla beraberim allahıma şükürler olsun dünyanın en iyi adamıyla beraber yemek yerken bile kafasını kaldırıp benden başka yana bakmayan biriyle beraberim... yani dicem o ki, bizde evli gibiydik eskisiyle. herşeyimin ilki oydu. ama değer görememek varya adamı gebertiyo. elbet bi yerde sana aşık olmak için kendini saklamış dürüst adam vardır. yıllarını harcamışsın, harcadık ama artık kendini düşünme zamanı...
ben yıllarımı werdim ewet ne istediyse yaptım.zaten en çok bu koyuo...o kadar askerliğini bekledim,yanında oldum.benim için önemli şeyler bunlar.değer werdim ona.benim ondaki değerim 2 aramalıkmış.
dediğin gibi çok akıllıdır,işini bilir yani.aartık araya zaman koyup benim sinirimin geçmesini mi beklio,kawgasız gürültüsüz hayatın tadını mı çıkarıo,kızlarla mı gezio,yoksa gerçekten o da istemıo mu beni bilmıorum.kafamda bir sürü soru işareti war.gece özelden çarı attı geçen.onun olduna eminim çünkü numaramıda kimse bilmio.ben atmadım çarı tabi.kafamı karıştırıo..nie açıklama yapmıo,nie aramıo ikna etmeye uraşmıo.belkide aranmayı bekledimi bildigi için aramıo.beni çok ii tanıo,benim elime bu fırsatı vermıo adi.facebooktan nie resimlerimizi kaldırmıo,nie msnden silmedi beni bunada anlam weremıorum(((( napıo ne edio merak ediorum sinir oluorum her gün walla sinir.
şimdi baktım face'den de kaldırmıs albümlerimizi.yazdıgım yorumları silmiş.bi tane resmimiz duruo sadece.bu arada annemde we teyzemde de ekliydi erkek arkadasım.annemin profilden bakıorum.ordan hususi olarak silmedim ki profili görim die.bunun farkındadır heralde..ağladım albümleri kaldırmış die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?