kızlar çok kötüyüm.hayatta aklıma gelmicek şey başıma geldi...erkek arkadasımla oturuoduk.bi ara içeri gitti.bende o sırada telefonunu aldım.galeriye bi girdim 2 tane resim.erkek arkadasım ortada oturmuş yanındada 2 tane sarışın kız sarmaş dolaşlar sırıtıolar.hemen çekilme tarihine baktım yeni tarihli bi resim.25 nisanda çekilmiş we de ew ortamında.şok oldum.hemen yanına gittim.bu kızlar kim dedim,baktı suratıma.sora yanıma geldi.ben oturdum kaldım koltukta çöktüm resmen.sen ne kadar sorunlu bi insansın nie karıştırıosunki dedi.hem suçlu hem güçlü gerizekalı ya.suratıma bakma git seni görmek istemiorum dedim.resmen titremeye başladım.sora kalktım çantamı aldım.kolumu tuttu.senin anladığın gibi değil,bişi yapmadım birlikte olmadım o kızlarla dedi.yani ona birlikte oldun diyen yok,durduk yere nie böle bişi dedi ki kendi ağzıyla yakalandı resmen.bende kalktım çıktım.kapıya geldi annemin ölüsünü göriym yemin ederim bişi olmadı dedi.bende bitti anladın mı her şey bitti seni istemiorum artık dedim.ben senle evlenmek istiorum ama dedi.bende yazık sana boşuna güwenmişim,boşuna inanmışım,senin için geldim buraya dedim.çekil kapıdan dedim.şimdi şu kapıdan çıkarsan her şey biter dedi bende bitti zaten dedim.açtı kapıyı çıktım gittim bende.minibüse bindim hemen.10 dk sonra aradı meşgul yaptım,telefonu kapadım.2 defa daha aramış rapor geldi soradan..o günden beri de yani 3 gündür ne ses ne soluk war.pazar günü okula döneceğimi biliodu.cumarteside pzarda hiç aramadı.cumartesi günü ben msnde gördüm bunu.engellemiştim.kaldırdım engelini bişiler yazdım ağzıma geleni.ne kdr adiymişsin,senin askerlini bekledim,ne istediysen yaptım,sana inandım,ben sana sadık kaldım,neden yaptın nie yaptın cewap wer nie dedim,senden nefret ediorum her şeyi kendi ellerinle bitirdin dedim.o kızlara sarılan kolların kopsun dedim senağlama şimdi seni engelleyip siliyorum sen de öle yap sen bittin benim için dedim.başka bi sürü şey daha yazdım ama tek bir cewap gelmedi o kadar yazdıklarıma. silmedim tabi msnden engelledim sadece halada engelli duruo.faceden de sildim.ama o hala bizim resimlerimizi kaldırmamış faceden.bide biz son zamanlarda cok kawga edioduk.bi keresinde dediki bir daha barışmamak için en sonunda gidicem başkasıyla çıkıcam.demekki güwendigi bişiler wardı,zaten tipi yerinde oldugu için kendine çok güwenio.
insan bi ikna etmeye çalışır dimi arar msj atar bişiler yapar weya o gün en azından işi şakaya wurabilirdi ya hawa atmak için çektim ölesine fln die.ama ya benım sewgime çok güwenıo yani nasılsa solucan arar bni dio ya bana karşı mahçup ya da zaten kawga edıoduk biraz kafamı dinliyim onsuz belki özlemem daha iyi olur die düşünüo.
bide bunu yapan insan benim herşeyime karışan biri.yalandan nefret edıorum dien biri.okuldayken kaç kişile konustun erkeklere slm werme yurttan cıkma vs. diyen biri.yok yani demekki bana değer wermıo.diğer bi ihtimalde özellikle yapmıştır,ben göriymde kendiliğimden ayrıliym die.onu çok sewdimi bilio.kawgaların sonu gelmez ewlensekde anlaşamayız diodu.belkide ondan böle yaptı..
kafam o kdr karışıkki anlatamam.nie aramıo en azından üzüldünü pişman oldunu görmek istiorum.böle tepkisiz kalması beni deli edio.hayattada aramam ben...senağlama o kızlarla bişiler yaptına inanmak istemiorum ama aksini göstercek bişide yapmadı demekki ortada bişi warki inkarda etmio.çok mutsuzum herşeyden soğudum,onu istemıorum ama çok da sewiorum hala aklımda.nie böle yapıo nie aramıo,hiç aramicak mi beni,bu kdr mı değersizim onun için