yıl dönümümüz ve tabıkı hedıyesı :)

:lepi::lepi::lepi:
yil basinda aldim saati erkeklere hediye konusunda cok zorlaniyorum o yuzden herseyi tukettim sanirim bayanlara almak ne kadar kolay halbuki

Boxer don al..

Ciddiym..Gerçi onu da almışsındır ama ben yine şansımı deneyim dedim..

Hiç bişey yapma süpriz olsunn sempatiksalakcinni Şaka bir yana ama yapılabilecekleri yapmış gibisin daha önce aklıma bişey gelmedi benimde akannehir
Pas

o size neler yaptı ?

oda benim icin en sevdigim film afislerini almisti arsiv yapmisti sonra gramafonum var ona hitaben plak almisti geniz kutuphanem var bi gun kucaginda sevdigim iki yazarin ilk kitaplarini alip gelmisti her zaman cicegimi bocegimi eksik etmez kaydirigubbakcemile2

bunun gibi seyler onunkilerde

kaydirigubbakcemile5 güzel soru

valla benim bundan sonra sık sık soracağım sorulardan biri oldu bu....
o bana ne yaptı ; o sana ne yaptı ve türevleri...

ayy tamam çok sevin de bu kadar şımartmayın bu erkekleri... sengözlerimebaksanab

bendende pas ozamansempatiksalakcinni

Son düzenleme:

sizin sevgili farklı bir türmüş ; buyrun beyin fırtınasına o zaman sempatiksalakcinni

sevdiği takım var mı ; futbol ; basketbol ; formula ya da şarkıcı filan... onun logosu ile ona özel bişey yaptırabilirsiniz...
sadece onda olacak bir şey ve sizin dizaynınız...

mesela ben yabancı bir basketbol takımının logosunun olduğu polar atkı yaptırmıştım... bir daha yapmam hiçbir erkeğe özel bir hediye ; o zamanlar gözüm açılmamıştı da ... :)

galatasaray fanatigi kendisi ama corabina kadar herseyi var offf sevgilimimi degistirsem acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saksı bıtkısı alayım uzerınede askımızın sahıdı dıye bı not yazayım bıraz sacma oldu bu ama suan aklıma bu geldı CADIARZU

aaa bi site vardı... böle çiçek sepeti şeklinde şekerler ; çukulatalı ; meyveli kurabiyeler filan yapmışlar...
çok güzel görünüyorlar...ama biraz pahalı... tek başına bir hediye olmaz ama iş yerine filan gönderebilirsin...

saksı bıtkısı alayım uzerınede askımızın sahıdı dıye bı not yazayım bıraz sacma oldu bu ama suan aklıma bu geldı CADIARZU

Burda bi yerde de okudum benm bi arkadşda sevgilisi için yaptı bunu, eskiden kadınlar savaşa giden eşlerine şans olsun diye göz yaşlarını bi şişeye akıtırlarmış, onlara verirlermiş..

Benm arkadşım çok güzel bi şişe aldı küçük bi kağıdada bunu yazdı ve sana şans getirsin die ekledi kurdaleyle notu bağladıı şişeye.. Sevgilisi çok duygulanmış valla =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…