• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl dönümümüz ve tabıkı hedıyesı :)

sunser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
24
0
86
İzmir
bugune kadar hep farklı seyler yaptım sevdıgım ıcın masal kıtaplarının karakterlerıne kendı resımlerımızı koydum, ellerımle mum yaptım, pastlar yaptım, hedıye kutuları cıkolatalar hazırladım, hıc ummadıgı yerlerden notlar cıktı, takılar gıysıler aldım

sımdı ıkıncı yılımız ve benden muhtesem bır organızasyon ve aklına sıgmayacak bı hedıye beklıyor bende bu baskının altında hıc bır sey bulamıyorum bır arkadasımız acmıs bukonuyla ılgı baslık ordakı gazete fıkrını cok begendım ılk tanıstıgımız gunun yada ılsıkımızn basladıgı gunun gazetesını bulabılırmıyım dıye dusundum ama nasıl bulucam onu bılmıyorum bırde ınternette bır fıkır bulmustum park ızımızı cerceve yapıyorlarmıs bunu kendımde yapabılırım bırde sızın fıkırlerınızı almak ıstedım yardımcı olursanız cok sevınırım

sımdıden guzel fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım.....

bu arada en gec salı gunune gerceklestırmem gerek suprızımı:)

bir senede bitirmişsin bütün sürprizleri sende canımkafamçokkarıştı
aklıma bişe gelmiyor ihtiyacı olan bişey al dicem ama
yani bi de muhteşem bişey bekliyor demişsin

onun beklentisi olması saçma neden baskıda kalıcaksın...
bu senede o sana hazırlasın bence..
sende çok kasma yapılabilcekleri yapmışsın.ne tür bişey var kafanda.
sürpriz parti filan ver madem.

hediye olarak diyosan plaket yaptırabilirsin gazete olabilir bide karne yapmıştı birisi.

bız ızmır cesmede calısıyoruz arkadaslarımızın hepsı ızmırde ve calısıyor ne bız gıdebılıyoruz nede onlar gelebılıyor :kedi: her zaman farklı ve yaratıcı hedıyeler verdım kendısıne ve bu gune kadar organızasyon ısleırnı hep o yapıyordu ılk kez bana bıraktı bende afalladım :kedi:

hediye olarak diyosan plaket yaptırabilirsin gazete olabilir bide karne yapmıştı birisi.

ya bu karne nasıl oluo ne yapılıo bu karneden ya anlamadım gitti

canım takvim yaptırabilrsin her ay ikinizin ayrı bir resmi ve yazılar güzel olur bence

canım takvim yaptırabilrsin her ay ikinizin ayrı bir resmi ve yazılar güzel olur bence[/QUOTE]

guzel onerın ıcın tesekkur ederım ama gecen ay evde otururken bırlıkte yaptık sımdı ofısınde masasını susluyor hihoyyyt

ıkinizin resminin olduğu puzzel' da olabilr (bunu yaptırabileceğin yerler var) canım bozuk bi şekilde yapması heyecan verici olur diye düşünüyorum =)))

ıkinizin birlikte çekilmiş fotolarından lamba yapabilirsin..

Kk da var birisi yapmış eklemiş çok güzeldi..

Ama nerde?

cok hos olmus gercekten ama daha yaratici fikirler bulacagimiza eminim kaydirigubbakcemile5

evimizin heryerinde resimlerimiz var zaten bizim bi duvar komple kapli ne zaman resim ceksek yapistiryoruz duvarimiza

cok hos olmus gercekten ama daha yaratici fikirler bulacagimiza eminim kaydirigubbakcemile5

evimizin heryerinde resimlerimiz var zaten bizim bi duvar komple kapli ne zaman resim ceksek yapistiryoruz duvarimiza

Eh size verilecek fazla fikir de kalmamış anlaşılan..
Bu kadar çabuk tüketmeyin ya herşeyi.

Al bir saat ver taksın..baktıkca seni görür..:))sempatiksalakcinni
Nasıl fikir ama?
Bunu da mı beğenmedin?bilmiyorumkismile

Back
X