Yıl sonuna kadar 27 kilo!

İnşallah öyle olacak canım :]
Senin diyet nasıl gidiyor?

ben regl oldum ki şükür baya gecikmişti şişkinliğim indi azcık :)) valla tabiri caizse kıtlıktan çıkmış gibi yedim ama sınav haftası böyle olyo işte sporu aksatmadım yaptım hergün en azından artmamı engeller diye.bugün akıllı uslu davrandım kahvaltıda müsli yedim arada keten toğumlu bi kase yoğurt 1 bardak süt akşama doğru da patlıcan kırmızı biber salatasıyla haşlama tavuk yedim önceki günleri düşünürsem 1 hafta aç gezmem gerekir

Merhaba arkadaşım.Günlüğünü ziyaret etmek ve destek olmaya geldim :) Ben de şuan diyetteyim ve benim de yolum çok uzun.3 günde 2 kilo verdim ama daha vermem gereken 25 kilo daha var..birbirimize yardımcı olalım olur mu? Başarılar diliyoruuumm :)

Merhaba arkadaşım :]
Ben de senin gibi düşünüyorum, birbirimize destek olunca çok daha rahat bir şekilde vereceğiz bu kiloları :]
Nasıl bir diyet yapıyorsun?
Boy, kilo ve hedef kilon nedir?
Ben sadece yediklerimi azalttım.

boyum 170,kilom şuan 95,8 ve hedefim 70.zaten diyetisyenim kemiklerimin ve içorganlarımın ağırlığının toplam 68 olduğunu söyledi.ben şuanda muzaffer kuşhanın 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet programını uyguluyorum.biliyorum sağlıksız aslında böyle diyetler ama ben bilinçliyim ve 15 gün bittikten sonra eski diyetime geri dönücem.burda amacım hızlı bi şekilde en az 6-7 kilo atmak.inşallah amacımıza ulaşırız :)

Diyetisyenin yağsız vücut ağırlığını belirlemesi süper olmuş :]
Genelde boya göre bir hedef kilo belirliyoruz kendimize ama herkesin ideal kilosu farklı.
Ben de böyle bir ölçüm yaptırmak istiyorum.
Kuşhan diyeti başlığında senin mesajlarını okuyunca diyeti inceledim.
Aslında 15 gün süreyle ben de yapabilirim :]

günlük kalori ihtiyacım 2000lerde ama asla düşmem öyle hataya benim metabolizmam yavaş günde 2000 kalori alsam kilo alırım ben yerimde saymam şimdilik o kadar ölçmüyorum ama dikkat ediyorum artık 6ları görmek istiyorum kaç aydır 7 lerde sürünüyorum ben yavaş veriyorum ama vereyim de önemli değil bu daha sağlıklı zaten :))
sen nasıl gidiyosun yeni şeyler deniceksin sanırım arada değişiklik iyi olur ama zorlamayın kendinizi her zaman savunurum ne yediğimiz önemli değil ne kadar yediğimiz önemli :)

Ben de aynı kanıdayım :]
Arada ufak bir değişiklik yapayım dedim
Her şeyin yolunda gitmesine sevindim.
Benim günlük kalori ihtiyacım 2200.
1200'ü geçmemeye çalışıyorum ama her zaman başaramıyorum tabi.

Bugün güme gitti
Ama günüm iyi de geçse kötü de geçse paylaşacağım, kendime karşı dürüst olmam lazım :]

8-10 kaşık makarna
1-2 kaşık lor peyniri

1 kahve
1 bisküvi

1 gözleme (1 yufkanın dörtte birinden ve lor peynirle yapılmış, en az yağlı olacak şekilde )

1 çay
1 küçük kornetto

2 tane biber dolma
1 bardakş light kola

Listeye gelin arkadaşlar
Kalorisini hesaplamadım ama 2000 kalori civarında olduğunu düşünüyorum.
Zaten hepsi karbonhidrat biliyorum ama bugün de böyle oldu:]

Diyet: 2 haftalık düşük kalori diyet denemesi :]
Süre: 14 gün/2 hafta
Başlangıç-Bitiş: 07.06.2013 - 20.06.2013

Günlük kalori: 500
Spor: yapabildiğim kadar yürüyüş

canım aynı tarihte başlamışız bende eylülün sonuna kadar 29 kilo vermeyi planlıyorum 84ten 55 e :)) umarım başarırız takipçinim :))

merhaba bende eylulun sonuna Kadar 50 olmak istiyorum 13 mayis basladigim tarih suana Kadar 5kilo gitti bile kaldi 20 Kilo hepimiz hedeflerimize ulasiriz insaallah

gunlugun hayirli olsun canim bende suan 70 79kilo arasindakiler birlikte zayifliyo gurubundayim tabi Kabul edersen bende arada gelip yazarim hamilelikte ve sonrasinda cok Kilo aldim normal 56 felandim normal agirligiminda 55 olmasi iyiymis ama ben daha zorlayip 50 olmak istiyorum

Merhaba :)

Ne demek, istediğin zaman günlüğüme yazabilirsin, hatta bu beni mutlu eder, beraber olunca motivasyonumuz artar

Hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah.

Ama daha çok yolumuz var

Nasıl bir diyet yapıyorsun?

benim oyle belirli bi diyetim yok bebek emziriyorum bide jillian yapiyorum yuruyorum
kizimda 20 Kilo almistim onu verdim ogluma hamile kaldim ondada 20kusur aldim simdi onlari vermeye calisiyorum normalde zayif biriydim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim hep

cok az degilimi nasil dayaniyosun bukadar yiyerek

yürüyüş de yapıyorum o yüzden 500 kalori ile dayanamadım, bir şeyler daha yedim.

150 gr tavuk bonfile
15 fındık

825 kalori oldu :)

6 km de yürüdüm.

Hamilelik kilolarını vermek daha kolay diye duydum, yani yerleşik kilolar olmadığından.

Tabi ne kadar doğru bilmiyorum :)

9 haziran

15 fındık
biraz light makarna
bir bardak çay

15 fındık
1 kahve

kabaklı + lor peynirli + yoğurtlu + makarnalı salata [kendim uydurdum, makarna çok az koydum. gayet lezzetliydi ]

1 küçük kase kavun

1000 kalori

13 km yürüyüş

çok şükür tatile çıktım...

bekle beni yollar, ben geliyorum yürüyüş yapmaya

10 fındık
40 kiraz
2 salatalık

1 kahve

1 sandviç ekmeği
peynirli omlet > 2 yumurta + 1 tatlı kaşığı yağ + 6 kaşık lor peyniri + biraz tuz
3 salatalık

1 kahve

20 kiraz
2 salatalık

1000 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…