Yıl sonuna kadar 27 kilo!

Yıllar içinde verdim, kimi zaman ayda 1 kimi zaman 2 kilo :]
Özel bir şey yapmadım, sadece az yiyip bol hareket ettim, genel kuralı uyguladım sadece
çizelgeni değiştirmen iyi olmuş canım, o kadar yol geldiğini,yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini hatırlaman motivasyonu yüksek tutman açısından çok iyi olur, bu arada başarı öykünü ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. :)

benim gibi zaman içerisinde yani :))) valla ne diyeyim maşallah boyun uzun 7olerde de çok iyi durursun 60ta ise manken gibi !

canım sen de hiç fena değilsin, çok iyi vermişsin, benim de hedefim 22 kilo ve sen bana göre hedefine ulaşmış sayılırsın ve başarı öykünü yazmaya sen de başla derim

Bu arada ikiniz de yavaş ama sağlam ilermişsiniz eminim bu verdiğiniz kilolar çok daha kalıcı olacak... darısı başıma inşallah..

henüz 1.5 ay öncesine kadar 78 idim jillian ablayla başladım hızlandırma işine :)) sizin de çabucak geçicek ben çok yerim ama dengelemeye çalışırım o yöntemde diyeti bozmayı engelliyor tavsiye ederim kaçırdım nasıl olsa diye bırakınca daha çok alıyor insan,ben bayrama kadar 60 ı göreceğime hedef koydum ve daha önce hiç o kadar zayıf olmadım yani şimdi bile tıkanmalardayım öykümde anlatacağım çok şey var hepimiz yazıcaz bi kaç aya inşallah :))

Akşama kadar gayet iyi gittim ama akşam kabak kızartması vardı menüde ve maalesef yedim
Bugün kalori sınırını aştım ama günlük kalori ihtiyacım olan 2200'ü geçmedim.
Yarın daha iyi olacak inşallah :]

inşallah çabuk geçer canım, jlillianı bir dönem ben de yaptım, gerçekten de çok etkili, sen hangi programı yaptın 30 ds ile başlamışsındır da şuan ripped mi yapıyosun, bu azimle bayrama hedefine ulaşırsın..

İnşallah hepimiz hedefimize ulaşır ve başarı hikayemizi yazarız :]

Son düzenleme:
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
salatalık
25 adet kiraz

1 kahve
10 fındık

1 kase ton balığı salatası [yağsız ton balığı + salatalık + yeşil soğan]
2 dilim tam buğday ekmeği

10 kiraz
1 kahve

1 kase fırında kabak + kırmızı biber [yağsız]
200 gram yağsız yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

+

5 km yürüyüş

1040 kalori

1 elma
10 fındık

1.5 dilim tam buğday ekmeği
50 gram yağsız yoğurt
1 kase haşlanmış kabak

1 kahve
2 minik tarçınlı bisküvi

yarım dilim tam buğday + 2 dilim beyaz ekmek
100 gram yağsız yoğurt
1 kase haşlanmış kırmızı biber

1 kahve
1 avuç leblebi

1080 kalori

bende bugün sizi okumaya başlııyorum.ve de diyete...tatlı krizlerini nasıl aşıyorsunuz?ve fırında kabağı nasıl yaptınız selamlar

bende bugün sizi okumaya başlııyorum.ve de diyete...tatlı krizlerini nasıl aşıyorsunuz?ve fırında kabağı nasıl yaptınız selamlar

Merhaba.
Evde her zaman meyve bulunduruyorum; elma, çilek, muz, kiraz, nektarin :]
Tatlı krizlerinde ya da akşam saat 9-10 gibi çok acıktığımda yiyorum.
Kabağı fırında yağsız bir şekilde ya da tavada birkaç damla yağla yapıyorum.
Yeni başlangıcın hayırlı olsun, başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…