- Konu Sahibi AmorSiempre
-
süper motive olur insan o çizelgeyi görünce nasıl verdin valla maşallah özel bişi yaptın mı
benim gibi zaman içerisinde yani :))) valla ne diyeyim maşallah boyun uzun 7olerde de çok iyi durursun 60ta ise manken gibi !Yıllar içinde verdim, kimi zaman ayda 1 kimi zaman 2 kilo :]
Özel bir şey yapmadım, sadece az yiyip bol hareket ettim, genel kuralı uyguladım sadece
senin ağzından bal damlıyor asılAğzından bal damlıyor, manken ha
İnşallah hepimiz öyle oluruz
çizelgeni değiştirmen iyi olmuş canım, o kadar yol geldiğini,yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini hatırlaman motivasyonu yüksek tutman açısından çok iyi olur, bu arada başarı öykünü ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. :)Yıllar içinde verdim, kimi zaman ayda 1 kimi zaman 2 kilo :]
Özel bir şey yapmadım, sadece az yiyip bol hareket ettim, genel kuralı uyguladım sadece
benim gibi zaman içerisinde yani :))) valla ne diyeyim maşallah boyun uzun 7olerde de çok iyi durursun 60ta ise manken gibi !
henüz 1.5 ay öncesine kadar 78 idim jillian ablayla başladım hızlandırma işine :)) sizin de çabucak geçicek ben çok yerim ama dengelemeye çalışırım o yöntemde diyeti bozmayı engelliyor tavsiye ederim kaçırdım nasıl olsa diye bırakınca daha çok alıyor insan,ben bayrama kadar 60 ı göreceğime hedef koydum ve daha önce hiç o kadar zayıf olmadım yani şimdi bile tıkanmalardayım öykümde anlatacağım çok şey var hepimiz yazıcaz bi kaç aya inşallah :))çizelgeni değiştirmen iyi olmuş canım, o kadar yol geldiğini,yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini hatırlaman motivasyonu yüksek tutman açısından çok iyi olur, bu arada başarı öykünü ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. :)
canım sen de hiç fena değilsin, çok iyi vermişsin, benim de hedefim 22 kilo ve sen bana göre hedefine ulaşmış sayılırsın ve başarı öykünü yazmaya sen de başla derim
Bu arada ikiniz de yavaş ama sağlam ilermişsiniz eminim bu verdiğiniz kilolar çok daha kalıcı olacak... darısı başıma inşallah..
fittingo çok güzelmiş
ben de ordan uygulayacağım. 1800 kalori olsun sınırım
henüz 1.5 ay öncesine kadar 78 idim jillian ablayla başladım hızlandırma işine :)) sizin de çabucak geçicek ben çok yerim ama dengelemeye çalışırım o yöntemde diyeti bozmayı engelliyor tavsiye ederim kaçırdım nasıl olsa diye bırakınca daha çok alıyor insan,ben bayrama kadar 60 ı göreceğime hedef koydum ve daha önce hiç o kadar zayıf olmadım yani şimdi bile tıkanmalardayım öykümde anlatacağım çok şey var hepimiz yazıcaz bi kaç aya inşallah :))
çizelgeni değiştirmen iyi olmuş canım, o kadar yol geldiğini,yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğini hatırlaman motivasyonu yüksek tutman açısından çok iyi olur, bu arada başarı öykünü ve resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. :)
az kalori almışsın tebrikler azminden ötürü :)))
bende bugün sizi okumaya başlııyorum.ve de diyete...tatlı krizlerini nasıl aşıyorsunuz?ve fırında kabağı nasıl yaptınız selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?