- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
HanıHacker lazım konusu açılmış.
Arada başka şehirlere gittiğimde de özel sorunlarımı orada halletmiyor değilim sjhfhd oh kafam rahat orada karşılaşır mıyız acaba akrabam oraya gider mi derdim yok sjfhdhdEn uzaga git Hahahahahaha bundan sonra utanan herkese bu tavsiyede bulunacagım
Yorum yazdım ben yakınlardadır.
HaniiiğğğHacker lazım konusu açılmış.
Hacker değilim ama kürem varHacker lazım
Arkadaşlar bana çok acil hacker lazım instagram şifresi bulma ya da hesap kırma önemli bir konu aldatılup aldatılmadığımı öğrenmem lazım başka şansım yokwww.kadinlarkulubu.com
Fal bakiyosan baksana bana da foto gönderdek elimizin filan oluyo mu.Hacker değilim ama kürem varel ve kahve falına da acayip bakarım şıp diye söylerim kim kiminle nerde napıyor diye, müracaat nereye, konu verimsiz ben cv mi sana yollasam olur mu
YaaFal bakiyosan baksana bana da foto gönderdek elimizin filan oluyo mu.
Ben hayatı da gorebileceğin en net sazanım.Yaaofff 2 dakika uydurma keyfi bile yaşatmadın bana, ben ne anlarım faldan ama at oluyormuş genelde o muratmış, fil olursa kilo almaya dalalet derler, kuş varsa da bak o ne demek onu bilemedim
Yok canım estağfurullah o benim pisliğimden kaynaklıBen hayatı da gorebileceğin en net sazanım.Varya biri bana ne derse o tamamdır. Yani acaba bunu mu demek istedi diye düşünmem. Düzün önde gideniyim. Az daha iq düşük olsaymış hemen kandırılıŕmışım. Kötü yola filan da düşerdim kesin.
Güya kurucu yılanım, yine neleri kaçırdım acabaKızlar 2.yi kaç dk sonra yapiyorsunuz konusu var koşun.
Çok tutulmadı galiba. Pek kalmadı ilk sayfada.Güya kurucu yılanım, yine neleri kaçırdım acaba
Bu bir şiir mi yoksa şarkı mı, yoksa ben çok mu cahilimSevenler gece ölür bunu yalnız seven bilir kızlar
Kursun yemıs gıbı hancer degmıs gıbı sevenler gece ölür
Bu bir story sarkısı....Bu bir şiir mi yoksa şarkı mı, yoksa ben çok mu cahilim
O halde taşikardi şikayetiyle doktora gidildiğinde belirtilmeli, en son dinlenen şarkı olarak epikrize not alınmalıBu bir story sarkısı....
Benim de degerlı uyemız cok sevdıgım @-Cheryl Blossom sayesınde haberim oldu.Pek sevgili yılan akademisi üyeleri bu nasıl bir kış uykusudur nasıl bir aymazlıktır ben anlamadım. Sitede ifşa var olay var kan var gövde var burada ne var, hiç var uyku var hor pışşş varkimse haber vermiyor diyemeyeceğim zira tahminen kimsenin haberi bile yok değerli hocamız benneyanginlargordum sayesinde haberim oldu neyse ki. Hepinizin üyelikleri geçici bir süre için askıya alındı, bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?