Yılan Akademisi 🐍

En uzaga git Hahahahahaha bundan sonra utanan herkese bu tavsiyede bulunacagım
Arada başka şehirlere gittiğimde de özel sorunlarımı orada halletmiyor değilim sjhfhd oh kafam rahat orada karşılaşır mıyız acaba akrabam oraya gider mi derdim yok sjfhdhd

Hacker değilim ama kürem var el ve kahve falına da acayip bakarım şıp diye söylerim kim kiminle nerde napıyor diye, müracaat nereye, konu verimsiz ben cv mi sana yollasam olur mu

Hacker değilim ama kürem var el ve kahve falına da acayip bakarım şıp diye söylerim kim kiminle nerde napıyor diye, müracaat nereye, konu verimsiz ben cv mi sana yollasam olur mu
Fal bakiyosan baksana bana da foto gönderdek elimizin filan oluyo mu.

Yaa offf 2 dakika uydurma keyfi bile yaşatmadın bana, ben ne anlarım faldan ama at oluyormuş genelde o muratmış, fil olursa kilo almaya dalalet derler, kuş varsa da bak o ne demek onu bilemedim
Ben hayatı da gorebileceğin en net sazanım. Varya biri bana ne derse o tamamdır. Yani acaba bunu mu demek istedi diye düşünmem. Düzün önde gideniyim. Az daha iq düşük olsaymış hemen kandırılıŕmışım. Kötü yola filan da düşerdim kesin.

Yok canım estağfurullah o benim pisliğimden kaynaklı hani biraz anlasam at fötö diycem ama sıfır yani hiç yok

Pek sevgili yılan akademisi üyeleri bu nasıl bir kış uykusudur nasıl bir aymazlıktır ben anlamadım. Sitede ifşa var olay var kan var gövde var burada ne var, hiç var uyku var hor pışşş var kimse haber vermiyor diyemeyeceğim zira tahminen kimsenin haberi bile yok değerli hocamız benneyanginlargordum sayesinde haberim oldu neyse ki. Hepinizin üyelikleri geçici bir süre için askıya alındı, bilginize

Benim de degerlı uyemız cok sevdıgım @-Cheryl Blossom sayesınde haberim oldu.
Onca sarki sozu yazdım bakmadınız buraya, sımdı bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…