- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Pek sevgili yılan akademisi üyeleri bu nasıl bir kış uykusudur nasıl bir aymazlıktır ben anlamadım. Sitede ifşa var olay var kan var gövde var burada ne var, hiç var uyku var hor pışşş varkimse haber vermiyor diyemeyeceğim zira tahminen kimsenin haberi bile yok değerli hocamız benneyanginlargordum sayesinde haberim oldu neyse ki. Hepinizin üyelikleri geçici bir süre için askıya alındı, bilginize
Hanımlar bana grup bildirimleri gelmiyor benimde aklımdan tamamen çıkmış özür dilerim :/Benim de degerlı uyemız cok sevdıgım @-Cheryl Blossom sayesınde haberim oldu.
Onca sarki sozu yazdım bakmadınız buraya, sımdı bakarsınız
Yazmıssın ya gunahını aldım bana uyarı mı gelmedi acepO halde taşikardi şikayetiyle doktora gidildiğinde belirtilmeli, en son dinlenen şarkı olarak epikrize not alınmalı
Bana da gelmemis simdı bakınca fark ettımHanımlar bana grup bildirimleri gelmiyor benimde aklımdan tamamen çıkmış özür dilerim :/
Bildirimler açık halbuki anlamadımBana da gelmemis simdı bakınca fark ettım
Sevenler gece ölür sarkısını dinledim kederlendım sizle paylastım
Şimdi bir dinliyim bakiyim o şarkıyı :)Sevenler gece ölür sarkısını dinledim kederlendım sizle paylastım
Pek bisi kacırmadın Cherylcıgım
Ask acısı cekenlerın sarkısı tam, ilk defa bu gece duyup acıp dinledim. Dinleyen kısıyle empati yapabileyım diye, yapamadımŞimdi bir dinliyim bakiyim o şarkıyı :) ❤
Bünyeye ters ya aşk acısı şarkıları bende de o etkiyi yapıyo yarısında hoofff sıktın bee diyip kapatıyorumAsk acısı cekenlerın sarkısı tam, ilk defa bu gece duyup acıp dinledim. Dinleyen kısıyle empati yapabileyım diye, yapamadım
Evet pendikteyim kuzum :) sende mi?Ya @-Cheryl Blossom bebeği, sen Anadolu yakasındaymışsın öyle mi, bir konu stalku esnasında gördüm de
Ömrümde duymadım kim söylüyor ki? Türü ne imbd puanı kaçAsk acısı cekenlerın sarkısı tam, ilk defa bu gece duyup acıp dinledim. Dinleyen kısıyle empati yapabileyım diye, yapamadım
İmdb puanı 2Ömrümde duymadım kim söylüyor ki? Türü ne imbd puanı kaç
Al bende de o kadar dinleyenı anlamak istedim, anlamadımBünyeye ters ya aşk acısı şarkıları bende de o etkiyi yapıyo yarısında hoofff sıktın bee diyip kapatıyorum
Yeaa Pendik değil de Kadıköydeyim ben, yani semt olarak SuadiyeEvet pendikteyim kuzum :) sende mi?
Yaa söylesene jajdjdYeaa Pendik değil de Kadıköydeyim ben, yani semt olarak Suadiyekomşu sayılırız kabul et peki benim seni İzmir’de yaşıyorsun sanmam kaynak sorma, söyleyemem çok ayıp
Kalk gidelim hade, durduğumuz kabahatYaa söylesene jajdjd
Keşke İzmirde yaşasam :/ corona virüsten kurtulmuş olurum
Ben köye gitmeyi düşünüyorum valla.Kalk gidelim hade, durduğumuz kabahatya da benneyanginlargordum hocamızın tarafa doğru gidelim, ama illa gitmeceli bir çözüm olsun
Niye ızmırde corono yokmuymusYaa söylesene jajdjd
Keşke İzmirde yaşasam :/ corona virüsten kurtulmuş olurum
Bana da sigara stoklayalım yoksa bozuşuruzBen köye gitmeyi düşünüyorum valla.
50 paket makarnamı alıp köye gidicem ajfjdjjdjd sizde buyrun gelin skdjjdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?