- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Kac gun suruyor banların3 ay ban almazsan ceza puanların düşüyormuş... Ama bende nerede 3 ay çene tutacak azim
Zaten söylediğimizle kalıyoruz, hiçbiri söylediklerimizi uygulamıyoParmaklarınızı koli bandıyla hırt hırt bantlamaca, kadınlar yarım saat sonra o şikayet ettikleri eşlerinin yanında horrr pışşş yapıyorlar, ban yiyen kim, bizim akademi takımı
Bu sefer 16 gün falan sürdü herhaldeKac gun suruyor banların
Gibi gibi... bir sey kaçırdım di mi kime bosan diyoruz
Konumuz narsisitlerGibi gibi... bir sey kaçırdım di mi kime bosan diyoruz
Tanıdığım tek narsist benim dermişim.Konumuz narsisitler
Merve hamıle mısın profilinde ki resimde hamıle kadın emojısı var dı mı yanlıs görmedimTanıdığım tek narsist benim dermişim.Şaka şaka biraz bencilim ama narsist değilim.
Sabrediyorum öyle olmayı istiyorum. Bugün yarin hamile olurum. Çalışıyorum.Merve hamıle mısın profilinde ki resimde hamıle kadın emojısı var dı mı yanlıs görmedim
Hadi ınsallahSabrediyorum öyle olmayı istiyorum. Bugün yarin hamile olurum. Çalışıyorum.
Kac yıllık evlisin kac yasındasın MerveSabrediyorum öyle olmayı istiyorum. Bugün yarin hamile olurum. Çalışıyorum.
28.5 yaşım.Kac yıllık evlisin kac yasındasın Merve
Rabbım gonlune göre versin mervecım ınsallah en kısa zamanda kavusursun dılegıne28.5 yaşım.2.5 yıllık evliyim. 1 yıldır filan bebe istiyorum.
AminRabbım gonlune göre versin mervecım ınsallah en kısa zamanda kavusursun dılegıne
Bosandım bekarım evet 35 yasındayım.Aminbütün gebelikle ilgili topiklerde beni bolca görebilirsin. sen 35 yaşındasın galiba evli misin?
İnşallah. Aman bdv lerde konu açacığına özgür bir single ol.Bosandım bekarım evet 35 yasındayım.
Malesef benım Cocugum olmadı, olma olasılığı da yok gıbı bir sey. Seninkini severiz ınsallah
Beni de kaydedin kız minik minik tıslayayım şurdaAkademiye kayıtlar başlamıştır
Beni sarı yılan ettiler ama bilemiyorum.Piton mu Kara mamba mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?