Yilan gibi arkadas!

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
48
Kizlar merhaba, acil fikirlerinize ihtiyacim var!! Basim erkek arkadasimin en yakin arkadasinin karisi ile belada!

Hikayeyi anlatmaya en basindan basliyorum, ben 25 bu kiz 26 yasinda, gecen sene arkadasligimiz gayet iyiydi beraber sinemaya gider erkekler muhabbet ederken bizde kizkiza guzel vakit gecirirdik, sonra bi anda siz ne zaman evleniceksiniz dusunmuyor musunuz sorulari basladi. Bende hep kismet bakalim diye gecistirdim bu sorulari. (Erkek arkadasimla evlilik konusunu konusmadigimizi adi gibi biliyor)
Daha sonra ben bu sorulardan gerilip cok muhabbet ortami yaratmadim. Gecende yemege gittik 3 cift. Herkesin icinde bana ilk sevgili oldugunuzda.ne guzel kizdin su haline bak bir makyaj bile yapmiyorsun dedi. Sonra erkek arkadasimin muhafazakar oldugunu ve benide etkiledigini alttan alttan sokusturdu. Hep gulumsedim aman neyse dedim. Ama gecemi burnumdan getirdi tabi bu laflar. Sonrasinda dogum gunu oldu, dedim buyukluk sende kalsin guzelce bir hediye alayim dedim, hamile diye kiyafet almayayim kolye alayim diye dusundum ve 100tl lik cok guzel kendime almaya kiyamicagim bir kolye aldim. Paketinden cikarmadi hanimefendi!! Cok tesekkur ederim dedi gecti. Yine amaan dedim, sira geldi benim dogum gunume, ondan bir hediye bekledigimden degil ama dogum gunume gelmedi (hastaymis) kocasiyla hediyemi yollamis, KISISEL GELISIM KITABI!!!!!!!

Kizlar agzim acik kaldi bu kadar olmaz dedim ama yine kendi kendime, insan utanir cekinir.

Erkek arkadasima gorusmek istemedigimi, acik acik soyluyorum o da aman hamile hormonlarindan diyor, ama bana karsi bu kadar negatif ve kinli bir insanla vakit gecirmekten inanilmaz geriliyorum. Ben yapi olarak sessiz sakin etliye sutluye hic karismayan kendi halimde biriyim. Bu kiz ise herkese karsi negatif, kiskanc, kendini kocasini bisey zanneden biri. Artik ona cevap vermek ve sinirlarini gostermek istiyorum. Inanin bebegin dogumuna vs hic gitmek istemiyorum.

Kizlar bana bir akil verin nolur? Nasil bir tavir takinayim bu yilana?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay cooook gicik ya hele o size hediye ettigi kitapla sinirlari zorlamis bence sizde dogumunda ona boyle bi hediye alin
Mesela dogumdan sonra hamile kiyafeti ?
Yada korse ? ne bilim o tarz bisey bilemedim. Boylede benden gordugunu bana yapiyo da diyebilir oda var
Siz en iyisi muhabbeti kesin bundan size hayir gelmez

Artık o anne olacak kaka,ateş,diş konuşma konusu o olacak sana zamanda ayıramıyacak gitmezsin olur biter madem ki negatif enerji alıyorsun kendine uygun arkadaş bul kendisi anne triplerine girmiş zaten o kitabı hediye etmekle ayıp etmiş bence

bazen insanın yakın bulduğu haset çıkıyor...kimseye ederinden fazla değer vermeemk lazım bence ortak görüşmeleri kesin..sizi küçümsemeye ne hakkı var burnu havada kişisel gelişim kitabı göndermiş bide!!

Ya yemişim hamileliği hamilelik en fazla insanı duygusal ya da gergin yapar.
Terbiyesiz, düşüncesiz, iğne dilli yapmaz.
Kıskanıyo mudur nedir sürekli senin kendini kötü hissetmene çabalamış. Sen de gidip değer verilecek biri gibi okadar para verip hediye almışsın.
Birinin yanında mutsuzsam görüşmem sen de öyle yap kaybedeceğin hiç bi'şey yok.

Dİğerleri neyse de hediye olayı büyük ayıp. Hangi kitabı hediye ettiğini merak ettim Siz de doğumda ona 'Nasıl çocuk yetiştirilir tarzı bir kitap verin en iyisi

Önce doğumu için şu kitapla yaptığını yapın ona sonra da kesin görüşmeyi bence ağrısız başınızı ağrıtmayın

laf sokmalarına bu kadar dayandığın kabahar canım Allah ne verdiyse söyle boşver ister kırılsın ister üzülsün kendini üzdüğüne değmez.

Yok artık bu kadar düşüncesiz birini dymamıştim daha önce çocuğu olunca da şimdi anne olmak çok başka diye de konuşup durur iğneleyici tavrla. Uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum ona mı kalmiş senin evlenmen makyajn hey guzel allah ım ya nasl tipler var dünyada bilmişlik de taslar dogum yapnca konusma mumkunse ayni ortamda olmayn bence kimsenin seni üzmek gibi bi luksu yok

Cok afedersiniz ama bana bunlari yapani arar ag.. sI.dim.hamileysede kardesim adam olacak once.kiskanc bence ondan ugrasiyor seninle sekerim.cocugunuda gormeye gitme.ben olsam keserdim iliskimi.

Bütün hamileler böyle olsa dünya yaşanmaz bi hal alırdı. :)
Hormonlarla ilgili değil, karaktersizliği ile ilgili...
Sabırlı olmanız güzel birşey.. Eskiden ben de bana söylenen iğneleyici sözlere susar aman büyüklük bende kalsın derdim.
Öğrendim ki... Deli deliyi görünce sopasını saklarmış...
Bu tiplere ağzına geleni pat diye söyle ve gülümse :) Aynı sakin tavrını devam ettir. Sen gıcık olup dert edeceğine o etsin..
Kitap olayına iyi bir karşılık vermelisin ama iyi düşünmek lazım.

Sen de ona Güzel Ahlak sahibi olmak için bir kitap hediye edebilirsin.
Başlığı özellikle böyle olsun..

ben laf arasında dayanamaz kesın soylerdım....
''kendıme alamayıp sana aldım kolyeyı,kendi ihtiyacım oldugu halde, sanırım sen de oyle yaptın'' diye.. bir dahada hedıye falan almazdım:) hatta mumkunse son sozumu soyledıkten sonra da gorusmezdım....sinirimi bozan herkesi kesıp atıyorum, huzurluyum, meger baya mutlu ve genıs cevrem varmıs,huzur bozana gerek yok.

Canim gorusmek zorunda oldugun biri deilse yavas yavas istibatini kes. Bu kdr basit ve hiccc takma kafana hic degmez sanki onu hic tanimiomussin gbi hayatinda yoknus gibi davran ve dogumundada bi hediye verirsin ugrarsin bes dk tebrik edersin sonra direk cik bidaha yazma arama sorma seni cagirirsa gitme.. ama kavga edersen veya gotusmek istemiorm dersen ayip olur bosverrr inan sen sogudukca oda uzaklascak ama icine atip dert etme o nasl mutluysa sana laf sokup egleniosa sende onu takmaysrak eglen ve onun oldugu ortamlara girme bu kdr bitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay her yerde var bu modellerden benim basimda da var o tip ten hatta ayni kisi mi diye suphelendim bi an bunlar hep sonradan gorme insanlarda oluyor fazla gorusmeyin sizde ona laf sokusturungormezden gelin

Görüsmessin olur biter. Alttan ala ala ezilip büzülmüssün. Bundan sonra bir araya geldiginizde sende onun gibi davranirsin. O sana laf mi sokuyor, cekinme sende sok.. Gör bak ayagini nasil denk aliyor. (O degilde ben harcadigin paraya yaniyorum )...

Erkek arkadaşın,
1.kişisel gelişim kitabı hediyesi
2.hediyeni açmaması
3.sana herkesin içinde bakımsız demesi
gibi olayları
''aman hamile hormonlarindan'' diyerek mi geçiştiriyor??
kusura bakmayın da bu kişiyle ne sevgilin ne de sen göruşmek zorunda mısınız?
çok mu gerekli hayatınızda?
sizi bu kadar sinir eden biriyle ne işiniz var?
bence erkek arkadaşın da biraz umursamaz davranmış.
bence sen de biraz fazla sabırlı davranmışsın,bak sonra böyle kendini yiyp bitirisin.

Yerinde olsam dogumdan sonra ona korse alırdım ahahaha :)))

Ya da iyi anne nasıl olunur türünden bir kitap .)) ama korse çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…