Yilan gibi arkadas!

Diyalogu durduk yere kestigin icin sana sinir olmus, hakli da.. Evlilik soruluyo diye insanlarla iletisimi kesersen oyle olur

Yani akrabanız değil, katlanmak zorunda değilsiniz neden alttan alıp üstüne de pahalı hediye aldınız ki?

Sessiz sakin olmanız çok güzel ama karşı tarafın bunu "eziklik" olarak değerlendirmesine fırsat tanımayın bence.

Kesinlikle bi kitapla karsilik verin gidin evine erkek arkadasinizla a durun tam cikarken de hediyeni vermeyi unutuyordum diyin kitabi verin. Kitapta kiskancliginiza yenik dusmeyin yada insan olabilmek adinda bise olsun. Ben olsam altta kalmam bidaha da gorusmem.alir o mesaji.

Diyalogu durduk yere kestigin icin sana sinir olmus, hakli da.. Evlilik soruluyo
diye insanlarla iletisimi kesersen oyle olur

Yalnız bazı insanlarla iletişimi azaltmaktan başka yol kalmıyor. Karşındaki insanı üzdüğünü bile bile böyle konuları sürekli sürekli açmanın manası yok ki.

Benimde hayatimda musamaha gosterdigim en sonunda dayanamayip kaybol dedigim insanlar oldu.en iyisi bosverip hayatindan cikarmak umursarsan iyice kendini bisey sanacak. Huyumu oyle seni mi kiskaniyo egosunu mu tatmin etmeye calisiyo artik napmaya calisiyosa.Eminim sen iyi ve mutlu oldukca o kuduracaktir

zayıflama kitapları en güzel hediyedir.zayıf bile olsa,hamileliğinde fazla kilo almayan biride olsa bu kitabı alırdım.rahatsız olsun en azından.etrafdan şişko mi gözüküyorum yoksa diye düşünsün.
valla çok sabırlıymışsınız.ben çoktan kırıp dökmüştüm ilişkileri,dostluğu.gelemem ben böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…