Yilan gibi arkadas!

ben olsam hediye konusunda bel alti vururdum artik biraz.korse demisler oda cok iyi fikir.benim aklimdan da xxl beden(oldugu bedenden bi iki beden daha buyuk yani) bi tshirt falan alman gecmisti.cocuk gormeyede gitme onun yaptigi gibi hediyeni gonder.
 
Son düzenleme:

bencede hediye olarak korse al sende ... misilleme yapmazsan bence devamı gelicek ....

Mesafe koy görüşmek zorunda değilsin... Böyle fesat insanlara gıcık oluyorum ya
 

sende doğumdan sonra anne çocuk bakımı vs türü bir kitap alıp gidersin çok makbule geçer bence
 

doğum yapınca sende hastayım de erkek arkadaşınla iyi anne nasıl olunur diye bir kitap gönder mesaj yerine ulaşır ona onun anladığı dilden cevap ver cok samimi olmamaya bak şerseyini söyleme
 
bu arada ben son ki mesajları okumadan yazmıştım yorumumu ama hepimiz aynı şeyi söylemişiz zaten korkulur bizden
 

Diğerhiçbir yorumu okudan direk aklıma ilk gelen şeyi söylüyorum.
Seni deli gibi kıskanıyor belli ki. Güzellliğini olabilir yada erkek arkadaşınla olan ilişkini kıskanıyor olabilir.
Doğaldır kadın dediğin kıskanır. İlk başlarda yokmuş o kıskançlık o yüzden iyi geçiniyrmuşsunuz :)
Sen o kızdan kaçmaya bak bence yolar seni valla
 

Takınacağın tavır o kadar basit ki,GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM.Bitti bu kadar.Sevgilin arkadaşıyla görüşebilir.Ama onun da ssana saygısı olmayan biriyle görüşmek istemediğini anlaması lazım.Kusura bakma ama,aldığın hediyeyi paketinden çıkarmaya bile tenezzül etmeyen insanın,yüzüne bakmam ben.Ve bir iğne dahi almam ki anlasın yaptığı odunluğu.Kişisel gelişim kitabı ne ya.Hee sen kendin alır okurusn.O ayrı.Ama bir insana böyle bir kitap hediye etmek hakarettir.Bazen insanlara,amaaannn,neyse,hadi alttan alayım diyerek onların hareketlerini sınırlamıyorsunuz.Sevgilinle aranı iyi tutmak için onun arkadaşının karısıyla görüşmek gibi bir zorunluluğunda yok.Asla ve asla ne doğumuna giderim ne görüşürüm.Bazı insanlara haddini bildirmek gerek.
 
Kizlar tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin, vallahi yilan insan cok 40 yil dusunsem sinir oldugum birine kisisel gelisim kitabi hediye etmek aklima gelmez. Bu arada kitabin adi 'Dost kazanma ve insanlari etkileme sanati' heralde onu kazanmami bekliyor :) hic muhattap olmamayi secicem sanirim cunku kendimi biliyorum onu biliyorum ben asla bas edemem.

Dogumda da minik ve cirkin bisey alir veririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bence korse en iyi fikir. Iyi anne nasıl olunur diye kitap alma. Bunu bi çok kadın bilgi edinmek için okuyodur. Bundan bi mesaj fln almaz. Korse ve ya xxl tişört iyi fikir. Bi arkadaş yazmış; size aldığı kitabın içine not yazıp geri vermekte güzeldi:) bence daha fazla alttan almaya gerek yok


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
 
merhaba arkadsının yaptıgını cok ayıpladım neden dersenn sen ona tutup kıymet verıyorsun 100 lıraya bır kolye alıyosun oda saana sankı dalga gecer gıbı kısısel gelısım kıtapı yolluyor bu kıtabın manası apacık ortadaa hamılelıktende olsa sanmıyorum ınsan arkadasına bu tıp davranmaz bence bu kızla munasebetını kess boyle sınsıler arkadas gıbı gorunup sıvrısınek gıbı sokarlar
 

Arkadaşınızın olaya yaklaşımı çok terbiyesiz ve ukala. Ama konuyu ben ilk okuduğumda şöyle bir his edindim; snaki kız erkek arkadaşınızın sizi ezdiğini falan düşünüyor. Erkek arkadaşınızın sizi baskıladığını ve sizin de ezildiğinizi. O yüzden kendinizi ezdirmemeniz gerektiğini düşünüp de böyle saçmasapan bir hediye almış gibi geldi. Ha bunun yordamı bu mudur değildir tabi.
 

Yok tersine erkek arkadasimin surekli beni dusunmesine laf sokar, mesela usudun mi der erkek arkadasim bu araya girer 'nolcak senin durumun ahmet (kendi ismi degil) termometre gibi kizin yanindasin' der. Gecen gun piknige gittik papatyalar vardi, erkek arkadasim toplayayim mi sana papatya dedi, kiz araya girdi 'heeeeeee kesin topla' tabi herkes kahkahayi patlatiyor, sinir oldum yine kudur kudur otur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Şu anlattıklarını üzerine diyeiblirim ki gelişim kitabına kendisinin ihtiyacı varmış. Etraftakilerde bu cümleye gülüyorlarsa ya 0-6 yaş zeka grubuna giriyorlar ya da alkolü fazla kaçırmışlar.
 

Okudugumda gercekten sinir oldum, o sadece kiskancliktan yapiyo ama seni uzmesine izin verme benimde bashima gelmishti boyle olay hayatimdan cikardim tamamen, sende hediye olarak ona bi arkadashim dedigi gibi korse ol gercekten cok guzel olur ))


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
 
Kesinlikle korse almalısın :) Hatta ne yap et hediyeyi orada açmasını sağla herkes görsün. Sonra da görüşme bir daha.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…