Yilan gibi arkadas!

bence öyle çirkin bir hediyeyle falan anlamaz bu kadın yaptığını. ve misilleme de olmaz. korse belki abes kaçabilir ama sen de ona 2 kitap hediye edebilirsin biri insanları kırmamak ve üzmemekle alakalı bir diğeri de çocuk bakımında bilgisizlere çocuğuna bakmayı öğreten yani iğneleyen kitaplardan olabilir. kadın resmen seni inek yerine koymuş yaa ne demekmiş ot topla manasında konuşmak. nasıl bir terbiyesizlik. bence ona iyi bir ders vermen lazım. sonra sevgiline de kızdım ya neden en azından arkadaşını çekip böyle böyle tamam hamile ama kırıcı oluyor biz ona bişey diyemiyoruz sen bir söyle diyemiyor ki?

Hahaaha koptum ya hir arkds xxxl tisort al demis mukemmel fikir yaaa bide lutfen cirkin bise olsun ay bayildim ben bu fikre kesinlikle bunu nolurrr tipini gormek isterfim o salagn sen bunu yaptiginda hahahah :d

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

terbiyesizlik yapmış. Gitmek istemiyorsan asla erkek arkadaşının hatırı için gitme. O senin hatırın için gidecekse yalnız gitsin. Hediye falan da alma bence. Sana düşen bir şey yok burada.

okurken ben sinir oldum
muhtemelen kıskançlık
ama kişisel gelişim kitabı hediye etmesini çok yaratıcı bulduğumu belirtiyim
bir insan ancak bu kadar güzel gıcık edilir

sen alttan almaya devam ettikçe aranızıda açar bu kadın söylemedi deme
ancak doğumuna git
ve sana yaptığı tarzda yaratıcı bir hediye götür

bak benim aklıma gelen şey
beyaz bir bebek tulumu alıp üzerine
baskı ile şunu yazdırmak
ANNEMİN ZEKASINI VE GÜZELLİĞİNİ ALDIM
NEYSEKİ BABIMINKİ YERİNDE DURUYOR

eğer bu çok abartılı gelirse sana
o zaman şunu dene

HARİKA BİR BABAYA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

yada kendinde üretebileceğin çok da güzel bir iğneli cümle yazdırabilrsin

Bir de kadın o kitabı aldı diyelim de eşi nasıl getiriyor hediye olarak. Benim eşim olsa bana kızar bu nasıl şey diye.. götürmez de yani…
Bu durumda kocası ya çok saf ya da kadına köle olmuş.

Dur ben bir düşüneyim.

aslında bir tane el aynası al :))) deki kitap bana çok faydalı oldu ordan feyz aldım

ona "kilolarla barışık yaşamak" tarzı bir kitap al.. üzerine de bir tencere kapağı koydun mu ideal hediye olur görmemiş arkadaşına

Sen de ona “Görgü Kuralları” kitabı al. Ama cidden de olabilir. Çocuk bazlı bir hediyeyi tercih etme. Sonuçta sorunun kadınla.

bence muhatap olma. bebegin hediyesini de sevgilin versin. muhatap olmaya degmez

aynen görgü kurallari kitabi yada itici olmamanin yollari gibi bir sey

yaninada bebege sirin bir hediye al

hic utanma hic sikilma sana o hediyeyi alan kisiye oyle karsilik gerek

Canim haklisin ; ben okurken sinir oldum , bugun bi kitap aldim tam ona yollamalik. " Biraz nezaket lütfen " :)) ustelik 5 lira :))

böyle insanlardan uzak durmak gerek kendini anlatmana ifade etmene bile gerek yok böylelerine direk uzak dur

bence annelikten sonra yeniden kadınlığa dönüşüm konulu bir kitap onu mavheder

Diyecek birşey bulamıyorum okurken bile çoook sinirlendim.. Patavatsızmı dersiniz kendini beğenmiş mi dersiniz herşey burnunu sokuyor mu dersiniz her birşey varmış bu arkadaşınızda sevgiliniz her ne kadar hamileliktir vs diyip geçiştirsede bence bu kız arkadaşınızla aranıza mesafe koyun kendinizi bunaltmanızdan sinir etmenizden iyidir oda hamilelik negatifliğini gitsin eşine yapsın Hı birde doğum yapıncada hediye filan almayın hatta o gün hasta numarası filan yapın

Sen benim halimle bu kadar ilgileneceğine, biraz kendine baksan çevreye bu kadar rahatsızlık vermek zorunda kalmazsın demedin mi! Ayıp yani, terbiyesiz.

Arkadaşım kişisel gelişim kitaplarını kendini geliştirmemişler değil aksine kendini geliştiren buna açık olan insanlar okur..bende birine bir kitap hediye edicek olsam abuk sabuk hiçbirşey katmıcak bir roman yerine içi dolu bir kitap hediye ederim eee vereiğiniz tepkiye bakılırsa ihtiyacınızda var..burda haksızsınız ..

Diğer ikincisi o kadının size o cümleyi söylemeye asla hakkı yok herkesin güzelliği,çirkinliği,makyajı bilmemnesi kendine..toplum olarak sınırlarımız yok o yüzden kişinin özeline müdahil olmamayı bilmiyoruz..

Ayrıca sonbirşey söylicem az öncede bir başlıkta kimliği olmayan türk kadınlarından bahsetttim sakın yanlış anlamayın sizi tanımıyorum o sebeple asla öylesiniz demek istemiyorum..ama neyseniz o olun..erkek arkadasınız icin değiştiğinizde iyi birşey yapmıyorsunuz..o adama benim bir kişiliğim yok senin doğrularına uyarım altmetni veriyor ve saygısınıda kaybediyosunuz en önemlisi kendinize olan saygınızıda kaybediyorsunuz..ilişki içinde iyi birşey yapmıyorsunuz "çünkü kimse borçlusuyla vakit geçirmek istemez" çünkü borç ilişkisi kurmuş oluyosunuz bu fedakarlıklarla ve erkeklerde bir süre sonra bu borç ilişkisinden kaçıyorlar..o cümleyi bir köşe yazarından okumuştum sanırım inanılmaz doğru..

Kendilerini erkeğin istediği biçimde şekillendiren kadınlar borç ilişkisi kuruyor ve borç büyüdükçe erkeğin ilk kaçtığı yer borçlusu oluyor..

Ben böyle bir durum sizde var demiyorum belkide bambaşka bir durum sizin için değilde öyle olan kadınlar için yazdım bu yazıyı..

Ayrıca evet kadın sizin özelinize bu kadar burnunu sokup sizi rahatsız ediyorsa görüşmeme hakkınız var ..kimse sizi zorlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…