Yılan kaynanam

canım benim bu kadın senden hiç mi hiç hazzetmiyor...
seni istemediğini daha nasıl belli etsin?
sen hala düzelir mi diyorsun?
üzgünüm ama bu kadın değişmez...
kendini kandırma derim

Evlendikten sonraki konularini az çok tahmin ediyorum. Hakkinda hayirlisi. Borç olsa bile bu devirde kv ile ayni ev bana hiç mantikli gelmiyor. Eşya da almadan evleneksin ki işin baya zor evlendikten sonra.

ben de kaynana adayıyım.bu yüzden,yorumumu ona göre yapacağım.kayınvalidenizin dedikodusunu yaptınız mı,hiç.?duyacağı veya birilerinin laf götüreceği şekilde,birilerine anlattınız mı?yılan,çıyan gibi sıfatları başkalarının yanında da kullanıyor musunuz ,kayınvalideniz hakkında?

eğer ki bunları duyduysa, asla düzelmez,haberiniz olsun.diğer türlü, bir şansınız var.

1 bucuk sene icinde o kadin sizi ayirir

Ya eminim sadece anneme anlatıyodum bu konulari artik onada anlatmiyorum cunku o da baski yapiyo nişanı at diye bunalımdayım resmen kaynanama kizdikca nisanlimla kavga ediyorum ona patlıyorum ne yapacagimi bilmiyorum

Ya eminim sadece anneme anlatıyodum bu konulari artik onada anlatmiyorum cunku o da baski yapiyo nişanı at diye bunalımdayım resmen kaynanama kizdikca nisanlimla kavga ediyorum ona patlıyorum ne yapacagimi bilmiyorum
kaynana kızdıkça nişanlına patlarsan emin ol bu sefer de nişanlın patlar...

Ne kredisi çekmiş bu kadar ?? Koskoca doktor..asgari ücretle insanlar çoluk çocuklu ev gecindiriyor. .nişanlınız sizin gazınızı almış. .evlendikten sonra bu yaşadıklarını ×10 düşün cnm.madem öyle 1.5 sene sonra evlenin.sevmek yetmiyor maalesef ..

Cok guzel soylediniz 1.5 sene beklesin damat bey o zaman. Ama biz gencler aceleci oldugumuz icin konu sahibinin bekliceni sanmiyorum simdiden uzuldum onun icin cunku kadin ayircak onlari

Bir sene de iki sene de Kv ile oturma annenle otur daha rahat niye yabancıyı çekesin

Ne borcu bu 2 yıl annesine muhtaç olur mu öyle hiç

Tek yatağınız bez dolabınız bir çekyatınız olsun ama aynı ev olmasının çok netim

Geçinemiyorsanız evlenmek için bekleyin insanlar asgari ücretle yaşıyor

Bir de annen hem bu sıkıntıları biliyor hem de nasıl aynı eve razı oluyor

Çalışan meslek sahibi kızım Kv ile hem de iki kayın evde iken asla ve asla oturanaz diyecek oldu ve bitti sonrasını Kv ve nişanlı düşünsün

Canim konusmussunn iyi olmus ama ayni eve girme en fazla bir yil zorluk cekersin ama kafan rahat olur sonrada calisir rahat edersiniz bisey daa aynen elti sorununu yasayan biri olrak soyluyorum eltinin agzina laf verme onun dediklerini duyma sende yaninda hic birsey soyleme mesafeni koru

Bence herseyi nisanlina anlat ve asil karari o versin , cunku bizimde esimle hic bi problem imiz olmamasina ragmen annesi baskasindan duydugu sacma sapan dedikodular yüzünden boylr surat asardi 2 yil kadarda devam etti ama sonunda oglunun nne kar kararli olduğunu görünce sonunda bisey diyemedi üstelik evlendikten sonrsaa 5 ay birlikte kaldik ev tutuncada karismak hep gelmek yda gitmemizi isterdi fakat tavrmi koyunca anladi artik nerdeyse hc biseye karismaz aramiz kotude degil cok iyide :) yani lafin kisasi sen tavrini koyki sessiz gormesin yoksa iyice tepend cikar

Damdan a katılıyorum inan beynimdeki düşünceleri kelimelere dökmüş bi insan 7sinde neyse 70de de odur yani gerekirse 1 odalı bi ev tut ama ayrı otur o kadın sana dünyayı dar eder benim kvde anlattıgından farksız değil çay koyarım suyu döker neymiş efendim abdest almadan hiçbişey yapmazmış tek müslüman o yha gideriz ziyarete beni incleyip inceleyip of çeker pof çeker istediği model bi gelin adayıyla evlendiremediği için bu arada eşimin taraf full kapalı gelin oalarak bir ben açıgım bana bi ton laf ettiler geçe sene teyzesi bi gelin aldı sivastan kızlar abartmıyorum straplez bi gelinlik herşey meydandaydı kimse agzını açıpta tek kelime edemedi eltine gelince sakın bişey söyleme bende nişanlıyken eltim banada laf taşıyodu sonra seyre duracaktı verdim agzının payını hiç muhatabım değil kendini ezdirme zaten mesleğinde var inan evde kalmazsın eltim beni hiç çekemz giyimimi güzelliğimi bu arada bende mühendisim eşimle üni kazandıgımda tanıştık 5 yıl beni bekledi bu süre zarfında yapmadıkları terbiyesizlik kalmadı eltim kaynım kaynanam gibi kobra yılanı dicemde hayvana hakaret olur yine ogulları vazgeçmedi eşimle çok şükür hiç bi sorunum yok inatlarına oraya gidince dahada süsleniyorum püsleniyorum iyice kuduruyolar inan hiç kafana takma olan sana oluyo yapma bişey zııkımın kökünü yesin dengesiz karı inan bu konularda o kadar doluyumki yzmak istersen buraalrdayım saglıcakla kal

Ya bu evlilik isinden hayir yok kadin gittigin iki uc saati zehir ediyor sana bir bucuk sene ayni ev nasil yapacaksin. Kredi borcu var esya yok yok bir bucuk sene sonraya ev yok sifira nasil yapacaksiniz adamda kabiliyette gorunmuyor bosversene sen.

Valla yerinizde olsam ben kayınvalidem melek olsa aynı evde oturmam. Ha borcu varsa iki yıl diyorsa da iki yıl daha beklerim evi tutunca çıkarım. İlla evi satın almasına gerek yok kiralasın tamam. Siz de çalışacaksınız doktor da hemşire de iyi kazanır, o borcu da öder kirada ödersiniz. İlla satın almayıverin. Ama aynı evde kendime zehir edeceğim iki yılı çok sevsem de kabul etmem.
Net söylerim iki yıl ben evi bekleyeceğime sen beni beklersin derim.
Çok seviyorsa evlenmek istiyorsa bir zahmet evimizi tutarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…