Yılan kaynanam

bence çocuk öğrenmeli annesinin bu durumunu o kadınla aynı evde yaşarsın 3 günde delirtir seni...

Canım konuyu okurken Are you ciddi ? dedim ya .
Kadın gitmiş seni istemiş nişanı takmış artık , o niye trip atıyo ?
Siz iki maaşla neden kv ile oturuyosunuz ?
Sen neden her şeyi konuşamayacağın bir adamla evleniyorsun ?

Konu sahibi bir de konuyu sahte zanneden arkadasa çıkışmış

Biri hemşire biri doktor iki insanın yaşayacağı hayat ve tavırları cidden icler acısı.
Evet bana hakaret ederken hiç utanmamış, kaynanasına sadece utancı sanırım.
Bu zekayla hemşire olduysa vay eline düşen hastaların haline.
Mantık ölçüsü dışında yayınlanan şeyleri kaldırmalı adminler bence.
Yada bu da bir ticari döngümü bilemiyorum sayfa aktivasyonu için bir plan olabilir.
Çünkü uzun süredir bakıyorum böyle saçma uyduruk ötesi konuları açanlara yorum yağmuru ve ettikleri hakaretler için hiçbir engelleme uzaklaştırma yok şikayete rağmen!!!
Ama sen ben aaa bu konu uydurma yada olumsuz keyiflerine göre yorum yapmayınca bizlere engel konuluyor.
Doktor+hemşire=1900 lerde bile olmuyacak bir yaşam hikayesi ama bizler hala yok aynı evde oturma yok kabul etme gibi yorumlarla karşılaşıyoruz.
kafamda deli sorular yani...

sen yılan kaynanam diyerek zaten ona yaptıgın ve iyilik zannettıgın seylerı yamanmak ıcın yaptıgın gayet ortada, kaldı kı okumus etmıs ınsansın ve kaynanı karsına alıp konusma yüzleşme cesareti gösterememişsin. eşin olacak doktor insana ne demeli cümle bulamıyorum. şimdi böyleysenız ilerisi diye bişey mümkün değil, aynı evde yaşama demeyeceğim senın yılan dıyerek bunu kabul edecek olman oldukca saçma ötesi.

Cehalet cehalet cehalet......

çok yüz göz olmuşsun.. kurabiye yapıp götürmek filan gerek yok.

Meslektaşımın kendini bu denli ezdirmesine anlam veremiyorum. Okumuşsunuz hem de üniv mezunusunuz nişanlınız dr olabilir evet ama daha anasına laf geçiremiyor. Ayda kaç bin tl geliri varken gidip sizi annesiyle aynı evde yaşamaya mahkum ediyor.Dışarda içtiğiniz 1 2 TL lik çayın lafını yapıyor. Ya ne bu mecburiyet ? Adamın sırf mesleği iyi diye diğer herşey gözden çıkarılıp evlenilmez ki ? Dr- hemşire ilişkisine zaten karşıyım, hadi oldu diyelim böylesi bir adamla olmaz bu evlilik, olsa da bitmeye tükenmeye şimdiden hazır olun.
Zaten ikinizin de işi gereği nöbet ve stresli bir hayatınız olacak. Ee evlenince bir de ortaya kv çıkacak. Koyduğunuz çayı içmeyen kadın size gün yüzü mü gösterir sanıyorsunuz ?

Niye aynı evde oturacaksın ki? Maddi sıkıntı olsa anlarım, hasta olsa anlarım ama kadının başında kendi kocası ve bekar oğulları var. Ne işiniz var sizin bekar erkeklerin yaşadığı evde?

Sizde hemşiresini madem bu konu sahibinin yazdıkları sizce mantıklımı doğrumu?
Hemşirelik çok sosyal ve insanlarla iç içe bir meslek ben hiç konuşamam edemem kendini böyle vasat ezik durumlara düşürecek statüde görmüyorum.
Çok saçma ve atmasyon bir konu olmuş benim fijrim ve saygıdan yoksun insanlarla nasıl konuşulacağını dahi bilmeyen biri.
Madem kaynanası yılan sırf doktorla evleneceğim diye mal gibi kullandırmasın kendini değilmi?

Evet katılıyorum size. Hemşirelikten ziyade üniv mezunu bir insanın konuşamaması kendini bu denli ezdirmesini aklım almıyor yani. Konu doğrudur yanlıştır bi fikrim yok. Dr-hemşire ilişkisi topluma göre çok normal. Zaten hemşirelerin hepsi doktor kocam olsun diye ölüp bitiyor çevreye göre. Belki konu sahibi de onlardan biridir.
Yaşayıp görsün dicek bişey yok. Maddiyat da bi yere kadar. Adam kazanıyor ama ayrı ev açamıyor. Böyle saçmalık mı olur?

Niye aynı evde yaşıyon ya??? Ayrıca nişanlına bu durumdan bahsetmen daha iyi olur baştan tavrını koy evlendiğinde kaynana üstüne daha fazla geldiğinde durumu açıklayamazsın eşine.

Psikolojik baskı, bunun nedeni oğlu üzerindeki otoritesini yok saymanız. Sadece sizin değil nişanlınızda sanırım bu imajı vermiş olması . Bu gibi durumlarda ben şahsen damat adayına iler ki günlerde Allah sabır versin diyorum. Muhtemelen sizin ve kaynannız arasında buhran geçirecek. Yada siz çok uyanık olacaksınız. Karşınızdaki kadın. Annelik iç güdüsü ile kılıcını kuşanmış ve ata sporumuz kaynanalığın zirvesini yaşıyor. İşiniz zor gibi.

nişanlın doktor, sen de hemşire olacakmışsın...
neden aynı evde oturuyorsunuz ki?

Bırakın üniversite mezunluğunu bugün ilkokul mezunu kişiler bile bunu kabul etmez.Hangi zamanda yaşıyoruz kv kp kayınlar birde bunlar o evin içinde olacak bizde gidelimde iyice bbg evi olsun ev.
Dünyada tek erkek o kalmış gibi davranmayın şu adamlara genetiklerini bozdunuz, diyecrk söz bulamıyorum.Yok yani nasıl bir akıl istiyor bizden onuda anlamadım, başkasının aklıyla bu duruma gelmiş olmalı ki yine bir başkasının aklıyla hayatını devam ettirecek sanırım.

Burdaki yorumlara bakarsa nişanı çoktan atması lazımdı ama sanmıyorum ben... Yaşamadan anlayamaz yanlış yolda olduğunu.

Gerçek misiniz yahu siz_?

nişanlın annesinin sana yaptıklarını hiç mi görmez.???

nasıl koyduğun yemeği yemiyor siz karnım ağrıyor diyorsunuz nişanlınıza

bu kadarına pes........

ayrıca doktor olmuş ama birey olamamış nişanlın sanırım hala bu kadar aile sözü dinlediğine göre....

bir de adam da aynı sofrada oturuyor ve annesinin çayı içmediğini yemeği yemediğini görmüyor mu ki, gelip bir de kıza soruyor noldu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…