- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Evet bana hakaret ederken hiç utanmamış, kaynanasına sadece utancı sanırım.Konu sahibi bir de konuyu sahte zanneden arkadasa çıkışmış
Biri hemşire biri doktor iki insanın yaşayacağı hayat ve tavırları cidden icler acısı.
Cehalet cehalet cehalet......Nişanlım doktor ben de önümüzde ki sene stajı tamamladığımda hemşire olcam Allahın izniyle..
Eltimin anlattigina gore yani tam anlatmadi ama ima etti beni yakistirmiyor ogluna. Gorucu usuluyle evlendirmek istiyormus çok canımı sıkıyo bu durum uyutmuyo seneye dugunumuz olcak insallah ama bilmiyorum ne yapacagimi...
Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
Sizde hemşiresini madem bu konu sahibinin yazdıkları sizce mantıklımı doğrumu?Meslektaşımın kendini bu denli ezdirmesine anlam veremiyorum. Okumuşsunuz hem de üniv mezunusunuz nişanlınız dr olabilir evet ama daha anasına laf geçiremiyor. Ayda kaç bin tl geliri varken gidip sizi annesiyle aynı evde yaşamaya mahkum ediyor.Dışarda içtiğiniz 1 2 TL lik çayın lafını yapıyor. Ya ne bu mecburiyet ? Adamın sırf mesleği iyi diye diğer herşey gözden çıkarılıp evlenilmez ki ? Dr- hemşire ilişkisine zaten karşıyım, hadi oldu diyelim böylesi bir adamla olmaz bu evlilik, olsa da bitmeye tükenmeye şimdiden hazır olun.
Zaten ikinizin de işi gereği nöbet ve stresli bir hayatınız olacak. Ee evlenince bir de ortaya kv çıkacak. Koyduğunuz çayı içmeyen kadın size gün yüzü mü gösterir sanıyorsunuz ?
Sizde hemşiresini madem bu konu sahibinin yazdıkları sizce mantıklımı doğrumu?
Hemşirelik çok sosyal ve insanlarla iç içe bir meslek ben hiç konuşamam edemem kendini böyle vasat ezik durumlara düşürecek statüde görmüyorum.
Çok saçma ve atmasyon bir konu olmuş benim fijrim ve saygıdan yoksun insanlarla nasıl konuşulacağını dahi bilmeyen biri.
Madem kaynanası yılan sırf doktorla evleneceğim diye mal gibi kullandırmasın kendini değilmi?
Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.
Bırakın üniversite mezunluğunu bugün ilkokul mezunu kişiler bile bunu kabul etmez.Hangi zamanda yaşıyoruz kv kp kayınlar birde bunlar o evin içinde olacak bizde gidelimde iyice bbg evi olsun ev.Evet katılıyorum size. Hemşirelikten ziyade üniv mezunu bir insanın konuşamaması kendini bu denli ezdirmesini aklım almıyor yani. Konu doğrudur yanlıştır bi fikrim yok. Dr-hemşire ilişkisi topluma göre çok normal. Zaten hemşirelerin hepsi doktor kocam olsun diye ölüp bitiyor çevreye göre. Belki konu sahibi de onlardan biridir.
Yaşayıp görsün dicek bişey yok. Maddiyat da bi yere kadar. Adam kazanıyor ama ayrı ev açamıyor. Böyle saçmalık mı olur?
Bırakın üniversite mezunluğunu bugün ilkokul mezunu kişiler bile bunu kabul etmez.Hangi zamanda yaşıyoruz kv kp kayınlar birde bunlar o evin içinde olacak bizde gidelimde iyice bbg evi olsun ev.
Dünyada tek erkek o kalmış gibi davranmayın şu adamlara genetiklerini bozdunuz, diyecrk söz bulamıyorum.Yok yani nasıl bir akıl istiyor bizden onuda anlamadım, başkasının aklıyla bu duruma gelmiş olmalı ki yine bir başkasının aklıyla hayatını devam ettirecek sanırım.
bir de adam da aynı sofrada oturuyor ve annesinin çayı içmediğini yemeği yemediğini görmüyor mu ki, gelip bir de kıza soruyor noldu diye?Gerçek misiniz yahu siz_?
nişanlın annesinin sana yaptıklarını hiç mi görmez.???
nasıl koyduğun yemeği yemiyor siz karnım ağrıyor diyorsunuz nişanlınıza
bu kadarına pes........
ayrıca doktor olmuş ama birey olamamış nişanlın sanırım hala bu kadar aile sözü dinlediğine göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?