Yılan kaynanam

Elaanur

Evli mutlu bebek yolda
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
58
48
3
Merhaba hanımlar
2 senedir nişanlıyım. Ve kaynanamdan çok şkayetciyim....
Onlara oturmaya gidince koydugum cayi icmiyor yaptigim yemegi yemiyor. Evde kurabiye yapip goturuyorum ertesi gun copte goruyorum. Nisanlimada bahsetmek istemiyorum yani zaten sevmiyo simdi adim bide yılan geline cikmasin adım. Kadin yuzume bile bakmiyor neredeyse. Suratini asip oturuyor. Hatta bi keresinde onlara oturmaya gittim hep birlikte sofraya oturduk nişanlım benim karsima oturdu kaynanamin cayi bitince yenisini koydum yemek servis ettim ne yedi ne icti ben de cok kotu oldumkimse fark etmedi ama eltim yeniden koydu. Gozlerim doldu istemeden gozumden bir ikidamla yas akinca nisanlim uzerime titredi hemen ne oldu soyle diye bn de soylemeyincezorladi ve karnim agriyo diye yalan soylemek zorunda kaldim. Ya kendimi cok kotuhissediyorum ben o kadinla ayni evde nasilyasarim ? Biri bi akil versin lutfen.

Aynı evde yaşamamalısın tabii ki. Ancak neden sana böyle davranıyor sence?
Nişanlım doktor ben de önümüzde ki sene stajı tamamladığımda hemşire olcam Allahın izniyle..
Eltimin anlattigina gore yani tam anlatmadi ama ima etti beni yakistirmiyor ogluna. Gorucu usuluyle evlendirmek istiyormus çok canımı sıkıyo bu durum uyutmuyo seneye dugunumuz olcak insallah ama bilmiyorum ne yapacagimi...

Yaptığı davranış çok çirkin yaa, ama cahil bir insan belli ki. Bence kesinlikle aynı evde yaşamamalısın. Düğün hazırlıklarında kimbilir neler yapacak ya da yapmayacak? Sen yine de saygını bozma, kendini sevdirmeye tanıtmaya çalış, baktın ki olmuyor mesafe koyarsın. Tekrar üstüne basarak söylüyorum, sakın aynı evde yaşama.

Hep iyi olmaya çalışıyorum ona karşı çok sabırlı bi insanım normalde ama 1 sene sonra bu hallerini ömür boyu çekeceğim..
Yarın gidip konuşcam nişanlımla ama ne desem anlatsam inanır mı ya kaynanam inkar ederse ben öyle bir sey demedim yapmadim diye yalancı durumuna dusersem ? Bazen gaza gelip amaaaan be ela git söyle ya ayrı ev yada ananla oturmam de diyorum sonra utanıyorum korkuyorum biraz da. Eltim de az değil onun söylediklerini bana iletiyo benim soylediklerikin uzerine 5 katip ona soyluyo ya ne tuhaf seylermis bu evlilik isleri...

Bence nişanlınla konuşmalısın, hem de böyle bir kriz durumundaki davranışını görmüş olursun. Şimdiden annecilik yapıyorsa zaten evlenme. Konuşurken de annen bana bu şekilde davranıyor, ben bu duruma çok üzülüyorum vs. diye anlat ondan sonra ayrı ev konusuna girersin. Zaten ne kadar iyi anlaşırsan anlaş, aynı ev bence zor. Rahat rahat eşinle vakit geçiremezsin, ne kadar rahat olabilirsin ki? Bunlar iletişim açısından önemli şeyler. Aslında elinde çok güzel bir fırsat var şuan bence. Nişanlının bu duruma yaklaşımını görecek, belki de büyük bir hatadan döneceksin.

Haklısın aslında yarın konuşacağım. Nereye kadar böyle devam edecek ki zaten.
3 tane abisi var 2 tanesi bekar bide kayınpederim var...
Dua edin bana

Nisanlin doktor ama ayri eve cikamiyor musunuz ???
Anası fırsat vermiyor ki en fazla bi cafeye gidip otursak kırk kez laf ediyo boşa para harcıyosunuz diye. Ben de gidip "sen doktorsun bi ev tutamıyon mu" demek isterdim ama utanıyorum işte

Bi tek annemle konuşuyorum bu konuları annemin de gidip söyleyecek hali yokya..
Sevsin diye uğraşıyorum olmuyo uğraşmayacağım bundan sonra

Anası fırsat vermiyor ki en fazla bi cafeye gidip otursak kırk kez laf ediyo boşa para harcıyosunuz diye. Ben de gidip "sen doktorsun bi ev tutamıyon mu" demek isterdim ama utanıyorum işte

Senin bence kaynanaya yaranmaya ugrasmaktan daha buyuk derdin var ama göremiyosun ayri eve cikarken,para harcarken anasina soruyorsa evlenince gorurum o "üstüne titremeleri" :)) hadi git hayatini cehenneme cevirmeye adim adim ilerlemeye devam etttt canim

Aklım çok karıştı

Yol yakınken dön.. Böyle bir insanla evlilik yürümez. Bir de aynı evde oturucam diyosun...

Yol yakınken dön.. Böyle bir insanla evlilik yürümez. Bir de aynı evde oturucam diyosun...
Seviyorum o da seviyo adım gibi eminim hatta belki durumu söylesem bana kızcak daha önce söylemediğim için... bilmiyorum ya hem seviyorum sizde haklısınız kafayı yemek üzereyim artık

kayınpeder, kayıvalide ve 2 bekar kayınla aynı evde yaşamayı gerçekten düşünüyor musunuz?
Yarın buluşup konuşcaz inşallah bu para konusunda annesinin lafıyla iş yapmasınıda vurcam yüzüne. Dua edin bana kızlar kendimi çok kötu hissediyorum çıkmazda gibiyim..

Yarın buluşup konuşcaz inşallah bu para konusunda annesinin lafıyla iş yapmasınıda vurcam yüzüne. Dua edin bana kızlar kendimi çok kötu hissediyorum çıkmazda gibiyim..

Bence bir sakin olun evet Haklısınız ama haksız duruma düşeceksiniz bence. Hiç bir şeyi yüzüne vurmayın karşınızda ki sevdiğiniz adam. Onun huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz fevri davranmak yerine olan biteni, bu konuda ne kadar üzgün olduğunuzu ve elinizden geleni yaptığınızı belirterek Konuşun. Ve şunu da unutmayın erkekler anneye Fazlasıyla düşkündür kaynananızla olan sorun Yüzünden nişanlınızı kaybetmeyin Benim naçizane tavsiyem bu tabi Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…