- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 33
- 26
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Çam ağacı ülkemizde de yetişen bir ağaç . Ayrıca yeni bir yılın geldiğini kutlamak yeni yıldan iyi dilek beklenti içinde olmak nasıl başka din ve ülkelere ait olabilir, Noel ise bambaşka tarih olarak 25 aralığa İsa nın doğumu denk gelmiş hristiyanlar kutluyor . Yani 5 gğn sonra yıl dönüyor diye yapmayın Allah aşkına. İsa peygamber şöyle 6. Ayda falan doğsa bu sorunlar hiç olmayacaktı çünkü Noel o zaman olacaktı. İşte Allah bile tahmin edemezdi bizim böyle saçma şeyler düşüneceğimizi.Arkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Arkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Ben de öyle diyorum sırf ağaç hoşuma gittiği için sacmalıyor her şeye muhalefet oluyor kendisine okutucamÇam ağacı ülkemizde de yetişen bir ağaç . Ayrıca yeni bir yılın geldiğini kutlamak yeni yıldan iyi dilek beklenti içinde olmak nasıl başka din ve ülkelere ait olabilir, Noel ise bambaşka tarih olarak 25 aralığa İsa nın doğumu denk gelmiş hristiyanlar kutluyor . Yani 5 gğn sonra yıl dönüyor diye yapmayın Allah aşkına. İsa peygamber şöyle 6. Ayda falan doğsa bu sorunlar hiç olmayacaktı çünkü Noel o zaman olacaktı. İşte Allah bile tahmin edemezdi bizim böyle saçma şeyler düşüneceğimizi.
Ben sırf ağacı sevdiğim için istiyorum ben de kapalıyım normalde yok illa dinle bağdaştırıyor sinir ediyoValla ben yıllarca uzak durdum kendi içime sinmiyordu
Sonra pandemide çok evde kaldık fln once mum kar tanesi susler fln aldim isik aldim gecen sene ağac aldim evi güzelleştirmek istedim ama bu yıl hevesim geçmiş ağacı açmadım bile. Işık kar tanesi mumlar cam ağacı mumlar kareli kırmızılı havlular fln olabilir
Sadece Noel baba süsü almadim
Bu şekilde orta yol bulabilirsiniz
Allah'ım ya dinimizi de dört dörtlük yerine getiriyormuş gibi hemen her konu da dini bahane ederek istememeleri yok mu.. Hayır kutlamayabilirsin ama dini alet etmeleri saçma. Hristiyan ülkelerin ürünlerini kullanırken dini düşünmeyip söz konusu Noel olunca bi tuhaflaşıyorlar. O zaman komple kessinler bağını diğer ülkelerle. Onların söylediklerinden bu çıkıyor. Siz alın kutlayın canınız nasıl istiyorsa onu yapın.Arkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Ben sırf ağacı sevdiğim için istiyorum ben de kapalıyım normalde yok illa dinle bağdaştırıyor sinir ediyo
Aynen öyle aynı düşüncedeyim ben deNoel baska yilbasi baska. Dinle ne alakasi varmış çam ağacının.
Ben cok seviyorum yilin bu ayini ve yılbaşı temasını. Her yer ışıl ışıl oluyor.
Beyni yıkanmıştır söylediklerinizi asla kabul etmeyecektir ,bence ikiniz uyuşmuyorsunuz mevzuya farklı yönden baksaydın keşke bu böyle gidecek çocuk yetiştirmede aile konusunda kızım senin işin zorBen de öyle diyorum sırf ağaç hoşuma gittiği için sacmalıyor her şeye muhalefet oluyor kendisine okutucam
KK da din konuşmak yasaklıdır.Dininiz İslam ise, dininize uygun değildir bununla birlikte evlilik dışı ilişki de dininizce haramdır.
Yılbaşı ağacı aynı zamanda üstün bir kültürün kendini diğer kültürlerde de kabul ettirmesini sembolize ediyor bana göre, İsa dışında.
Siz o şekilde mutlu oluyorsanız, ki bence bunu da düşünün neden bu şekilde mutlu oluyorsunuz, o şekilde kutlayın ama doğruları saptırmaya gerek yok
Yanı o zaman alman arabasına da binmemesi gerek ne saçma şeylerAllah'ım ya dinimizi de dört dörtlük yerine getiriyormuş gibi hemen her konu da dini bahane ederek istememeleri yok mu.. Hayır kutlamayabilirsin ama dini alet etmeleri saçma. Hristiyan ülkelerin ürünlerini kullanırken dini düşünmeyip söz konusu Noel olunca bi tuhaflaşıyorlar. O zaman komple kessinler bağını diğer ülkelerle. Onların söylediklerinden bu çıkıyor. Siz alın kutlayın canınız nasıl istiyorsa onu yapın.
Yani yılbaşı ağacına kadar daha bir sürü şey islam dinine göre yanlış buna mi kaldı demek istedimKK da din konuşmak yasaklıdır.
Zina ne alaka şimdi.
Yılbaşı ağacı eski Türklerden kalmadır yani hristiyanlar bizden çalmıştır.
Türklerde Yılbaşı ve Çam Ağacı Süsleme Geleneği - Tarihli Sanat
Yılbaşı Türklerde yeni yılın ilk günü kabul edilen Nardugan'a bakalım.Türk mitolojisinde gündüzün geceyi yendiği, gündüzlerin uzadığı ilk günwww.tarihlisanat.com
bunlarin her seyi dort dorluk bi çam bozuyu dinleriniAllah'ım ya dinimizi de dört dörtlük yerine getiriyormuş gibi hemen her konu da dini bahane ederek istememeleri yok mu.. Hayır kutlamayabilirsin ama dini alet etmeleri saçma. Hristiyan ülkelerin ürünlerini kullanırken dini düşünmeyip söz konusu Noel olunca bi tuhaflaşıyorlar. O zaman komple kessinler bağını diğer ülkelerle. Onların söylediklerinden bu çıkıyor. Siz alın kutlayın canınız nasıl istiyorsa onu yapın.
Evlilik dışı ilişkinin konuyla alakası ne şu an? Üstün kültür ağaç süslemek miDininiz İslam ise, dininize uygun değildir bununla birlikte evlilik dışı ilişki de dininizce haramdır.
Yılbaşı ağacı aynı zamanda üstün bir kültürün kendini diğer kültürlerde de kabul ettirmesini sembolize ediyor bana göre, İsa dışında.
Siz o şekilde mutlu oluyorsanız, ki bence bunu da düşünün neden bu şekilde mutlu oluyorsunuz, o şekilde kutlayın ama doğruları saptırmaya gerek yok
Bir insanin her yorumu mu ofsayt olur ya, konu neee siz ne anlatıyorsunuzYani yılbaşı ağacına kadar daha bir sürü şey islam dinine göre yanlış buna mi kaldı demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?