- 28 Ekim 2022
- 481
- 693
- 23
- 32
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Nisanliniz bir yobaz. Erken iken ayrilinArkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Cadılar olmadığı için bayramı saçma geliyor yaNiye benim doğum günüm ben her sene kutlamak zorundayım cadılar bayramını
Geri kafalık yapmıyor doğru olanı söylüyor. Doğruları söylemek ne zamandan beri geri kafalık olmuşArkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Isa diye biri yasamissa, o kisinin yilbasi agacini gorme ihtimali bile yok. Filistinde ne gezer cam agaci?!Dininiz İslam ise, dininize uygun değildir bununla birlikte evlilik dışı ilişki de dininizce haramdır.
Yılbaşı ağacı aynı zamanda üstün bir kültürün kendini diğer kültürlerde de kabul ettirmesini sembolize ediyor bana göre, İsa dışında.
Siz o şekilde mutlu oluyorsanız, ki bence bunu da düşünün neden bu şekilde mutlu oluyorsunuz, o şekilde kutlayın ama doğruları saptırmaya gerek yok
Hımm. Canım o Türkçe çeviride anlamını yitiriyor cadılarla alakası yok aslında..Cadılar olmadığı için bayramı saçma geliyor ya
Kim diyor cadı yok diye?Cadılar olmadığı için bayramı saçma geliyor ya
+1Nişanlın okuyormuş bunu da okut: ben de ondan tarafım bence de cok özentice geliyor hristiyan kutlamalarıhele cadılar bayramı kutlayanlar var ki şu kurtlar vadisi izleyip takım kıyafet giyip gezenler gibi ıyyy :) onlar bizim kurban bayramınızı kutluyor mu hiççç :)
KK da din konuşmak yasaklıdır.
Zina ne alaka şimdi.
Yılbaşı ağacı gelenegi eski Türklerden kalmadır yani hristiyanlar bizden çalmıştır.
Niloya bak! Çam ağacı neyi sembolize eder bu platform salak kadın dolu valla yoruldum.Isa diye biri yasamissa, o kisinin yilbasi agacini gorme ihtimali bile yok. Filistinde ne gezer cam agaci?!
Yılbaşı ağacıyla dinimizin nasıl bağlantısını kurmuş nişanlın? Hoşlanır hoşlanmaz o ayrı konu da, dinle bağlantı kurması saçma olmuş. Ha bu arada bu ufak detay ileride karşılaşacaklarının da habercisi. Köpek giren eve melek girmezle devam eder mesela.... Gelir de gelir gerisi. Zihniyet aynı çünkü.Arkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
hayir yani kaynanalarimizin cadilar bayramini kutlayamayacaksak! #cadilarbayraminadokunmaNiye benim doğum günüm ben her sene kutlamak zorundayım cadılar bayramını
Yılbaşının dinle ne alakası varArkadaşlar nişanlımla bi konuda anlaşmazlık yaşadık suan o da okuyacak bu konuyu.Yılbaşı ağacını çok seviyorum o dinimize uygun olmadığını söylüyor bense bununla bi ilgisi olmadığını hristiyanları yılbaşını değil Noeli kutladığını anlatamıyorum ağacı çok seviyorum sırf bu yüzden alma paylaşma diye geri kafalılık yapıyor
Ülkemizde gereksizce kesilen ağaçlar içinde, otel amaçlı katledilen ormanlar içinde aynı şeyi düşünüyorsunuzdur umarım. Ayrıca her yılbaşı ağacı gerçek olmuyor yapay satılanı çok daha fazla.Geri kafalık yapmıyor doğru olanı söylüyor. Doğruları söylemek ne zamandan beri geri kafalık olmuş. Kim bir kavme benzemeye çalışırsa onlardandir demiş Peygamber. Ağaçların kesilip süslenmesi her konuda yanlış zaten . Ben nişanlına katılıyorum
Hiç yani ona bari dokunma!hayir yani kaynanalarimizin cadilar bayramini kutlayamayacaksak! #cadilarbayraminadokunma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?