- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızlarr instagram adresimi de verym takipleşelımeezg_ats
![]()
bende istek gönderdim

ben bulunmaz bulunurum bul benibuldum seni :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr instagram adresimi de verym takipleşelımeezg_ats
![]()
ben bulunmaz bulunurum bul benibuldum seni :)
yuppi
çok heycanlı
sen bul :) soylemedınkıbende istek gönderdim
ben bulunmaz bulunurum bul beni![]()
kovani yesinler
N ile başlıyorsen bul :) soylemedınkı
yaw nasıl bulımN ile başlıyor![]()
iyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)iyim abla sen nasılsın. görüşemedik nezamandır.
bende çağırdım filozufu ama katılmak istemediğini söyledi![]()
55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)
kovani yesinler
55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)
Sırf çeneyiz biz ondan 55 sayfanın 50 si çok heyecanlı yaaaaa zaten yazıyoriyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)
anladım gelse iyiydi :):)
Günnaaayyydııınn dün sporda çok yorulmuşum yeni kalktım kalçalar feciÇekiliş bu öğlen demi nasıl olacak çekiliş onu çözemedim
Sırf çeneyiz biz ondan 55 sayfanın 50 si çok heyecanlı yaaaaa zaten yazıyor![]()
tabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir
Aynen az ve öz olsun guvenebilelim dedik sonucta adres tel veriyoruz:) Aslında bir çekiliş daha var o kalabalık sanırım ona herkes katılabiliyor cunku
tabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir![]()
şimdi tam anımsayamadım hangi topikte olmuştu diye..ya yılbaşı çekilişinde ya da alışveriş topiklerinden birinde..oldu yani olay gerçekAyyy kullanılmış don muBöyle bir şey olmadı de
![]()
ay öylemiii olmuussstabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir![]()
ohaşimdi tam anımsayamadım hangi topikte olmuştu diye..ya yılbaşı çekilişinde ya da alışveriş topiklerinden birinde..oldu yani olay gerçek![]()
Hımm bana iyi çek kız bismillAllah diyerek
Yukarda foto paylaştım her isim için kovadan bir kagıt cekcem
tabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir![]()