- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
yok ben onla evde kalmış turşu dediğim için çok kızgın bana ateşe verir şarbon gönderir valla bıraketiketle o vakit. zengin koksun buralar![]()
dur ben düşüniyim
@jooker
dur birikimcilerden biraz da cagrım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben onla evde kalmış turşu dediğim için çok kızgın bana ateşe verir şarbon gönderir valla bıraketiketle o vakit. zengin koksun buralar![]()
bende ptt ile göndericem. bu minnak ilçede başka kargo yok sanırımEn ucuz ptt kargosu dediniz bende ptt kargosuyla göndereceğim bilginize bence herkes aynı şekilde göndersin![]()
sende ondan aşağı kalmayıp yarım takarsınlimoncuyu çağırırsanız bi çeyrek takar belki![]()
Herkes hediyeleri alınca kim kime çıktı hediyeler neler yazıcaz dimiiiiiiÇok eğlenceli ya
![]()
hahhahahha adet yerini bulsun diye makara diye kırmızı donda sıkıştırıla bilir hediyelerin arasına benceevet güzel don göndermeyenleri rencide edicez![]()
Ben bilgilerimi yazdım gönderdim heyecanla bekliyorum
kesin don gönderiyoruz yani :)evet güzel don göndermeyenleri rencide edicez![]()
Herkes hediyeleri alınca kim kime çıktı hediyeler neler yazıcaz dimiiiiiiÇok eğlenceli ya
![]()
fantazi don amakesin don gönderiyoruz yani :)
hahhahahha adet yerini bulsun diye makara diye kırmızı donda sıkıştırıla bilir hediyelerin arasına bence
Bende gönderdim![]()
kesin don gönderiyoruz yani :)
ben almaya utanırımfantazi don ama
PİŞTTTT nabıonuz burda beaaa bende katılayımmı
don konusunda zevkliyimdir :)[/QUOTE]
bunu ıspatlaman lazım görsel olarak![]()