- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
bana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım buradaevet o demirbaş.
ben almaya utanırımgöz ucuyla alıcam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım buradaevet o demirbaş.
ben almaya utanırımgöz ucuyla alıcam
![]()
ay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu bence
aman sen bana çıkarsan don konusunda tutuşurum zatenbana goz ucuyla almada senı ezıklemıyım burada![]()
o fantezi donların erkekler için olanlarıda varay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu bence
evet mümkünsetöbeeeeeee resim eklimmi![]()
ay ask olsun sagı solu acık kapalı acık kapalı anladın sen onu bence
töbeeeeeee resim eklimmi![]()
iğrençmiş şimdi baktımo fantezi donların erkekler için olanlarıda var
felakeet![]()
ayyyy ben biliyom onları filin kafası ve hortumu vardıo fantezi donların erkekler için olanlarıda var
felakeet![]()
hahahahahahah aklıma horozlu erkek donu geldi hahahahevet mümkünsezevkliysen katılmaya hak kazanacaksın
![]()
Lanet olası federallerhuahahahha
bibi allah seni netmesin![]()
Lanet olsun dostum bu fuckırlık belimizi büktüFucker haBizde 30 lirayla 50 lira arası bişeyler alcaz işte. Valla kargo pahalı olmasa sana bi kırmızı don alır yollardım ya. Kargo ucreti belimi büküyor
![]()
iğrençmiş şimdi baktımben şok ben manşet
![]()
hahahahahhaayyyy ben biliyom onları filin kafası ve hortumu vardı![]()
uuuuuuuww kedilerin anasıııİlk mesaja ekledim donsuz kargo yollayanı kınayacağız ona göre
Hediyeler şu şekilde gönderilecek:
30-50tl arası bir veya birkaç parça hediye + kırmızı yılbaşı donu + çikolata![]()
aynen bende. çok yazmayıntopik coştu
ben birazdan yoğum yarın sabaha kadar![]()
topik coştu
ben birazdan yoğum yarın sabaha kadar![]()
sabaha kadar liste netleşmis olsunValla önce bi coşuyo. Sonra ben katılmicim ben cıkıyirim diyolar ben şok ben hulk![]()