Yılbaşı Sofram Resimli

ayyy ne güserl sofralar yahu konuyu yenı gördüm bilseydım bende cekerdımmm yaaaa....ellerine sağlık arkadaşlarım benım..
güzel bir yıl hepimizin olsun canlarım sağlıkla,huzurla,mutlulukla...

ne güzel sofralar hazırlamışsınız öyle bu konuyu geç gördüm malesef bileydim bende resmini çekerdim süslü soframın neyse bir dahaki yılbaşına inşallah tabiki evde geçirirsek

çok güzel sofralar hazırlamışsınız ellerinize sağlık hepinizin.
ben nasıl görmedim bu topiği daha önce yaaa, bende bizim soframızı koyardım. neyse artık napalım önümüzdeki maçlara bakacaz.

megilara bütün yaptıklarının tarifini istiyorum. karnımı acıktırdı valla hepsi süper olmuş tadıda mükemmeldir mutlaka.cokacimcoook

arkadaşım hepsinin tarifini yazdım
daha doğrusu resmi olanlarının tariflerini yazdım
patatesler sebze yemekleri topiğinde
çerkez tavuğu da tavuk yemeklerinde
mor menekşe de salatalar topiğinde

megilaranın profilinden kısa yoldan bakabilirsiniz arkadaşlar....bende teşekür ederim ellerine sağlıkççhepsi birbirinden güzel canım...

bizde sadece kocacımlan birlikteydik.ilk defa 3 kişi girdik yeni yıla 7 seneden sonra:1hug:
bizim menüde
çorba
mezeler
fırında patatesli soğanlı tavuk(torbada)
pilav-et
salatalar(yeşil ve kaşık salata)
12 den sonra kesmek için vişneli pasta
cipsler ve çerezler ve içkiler:içelim:
ssl19888sy6.jpg

ssl19889tn2.jpg

buda yemeğe kıyamadığımız ömrümüzün tatlısıŞenizşutarafagitti

ssl19891ll2.jpg

Son düzenleme:
buda yemeğe kıyamadığımız ömrümüzün tatlısıŞenizşutarafagitti

ssl19891ll2.jpg

En güzel yılbaşı tatlısı..Allahım nazarlardan saklasın.Ama demedi deme yiyesim geldi prensesi:asigim::1hug::hooray:
Kızlar sizlerinde ellerinize sağlık sofralar muhteşem:hooray:

bu tatlıdan bende istiyorummmmmmmmm

celen35 ömür tatlısı prensese bayıldım. Allah nazarlardan saklasın çok güzel zilli. :emir_bebek:

Maşallah ! çok tatlı bir bebeğiniz var.Allah nazardan korusun.Mutlu Yıllar.

Kızlar bu da benim yılbaşı sofram ana yemekleri masaya koymadım mutfaktan servis yaptım o yüzden onlar resimlerde yok ama menüm gayet zengindi.Umarım masam da güzel görünüyordur.cokacimcoook

canım muhteşem bir sofra ellerine sağlık

Son düzenleme:
Back
X