Tavsiyeniz için teşekkürler onlarda daha çok akıl verme var aslında yani o zaman bile yapicaklar ki eşim kendisi soyluyo yani güzelce fikir sunmak yok akıl verip yaptırmak onlara daha uygun geliyo ne desende dediğiniz gibi o dönemde en başta kesinlikle kendi annemi isterim yanımda çok mecbur kalmadikca muhtaç olmak istemiyorum ama eşim bozar bu işi annem gelsin o kalsın falan filan o dönemdede eminim ki yeni tartışma konusu bu olucak ama kesinlikle naz yaparım yaniİnşallah olmaz ama daha ileri gidiyorlar malesef ama size tek tavsiyem olabildiginiz kadar mesafeli olun dogurdum sekiz gun kaldi sadece iki kere yemek pisirdi esim bile begenmedi ertesi gun cope gitti guya yardımcı olmaya kaliyodu bizle biyere tek bi bez surmedi dikisli halimle herseyi tek yaptim bide oglumu benden kiskaniyodu kucagima alinca alma alismasin benden iki dk sonra o aliyodu geceleri salonda yatiyodu yan odamızda yatak olmasına rağmen bi gece bile çocuk aglayinca bakmadi hep tek ilk cocuk zorlandim hep iyikide yapmisim esime mazaretim oldu bi faydasi yok gitsin artik dedim zaten herseyi tek yapiyorum dedim sekiz gun boyunca bi kere eşimle oturup yemek yiyemedim bebegim durmuyodu agliyodi surekli kucakta pispislamak gereliyodu bana direkt sen çocuğa bak biz yiyelim sen sonra ye diyodu sizde bastan tavrinizi koyun cok nazli olun olasiniz yoksa bile olun aglayin durmadan annemi yanımda istiyorum diye anneniz sizinle kalsin o zaman daha çok hassas ve sınırlı oluyorsunuz bide sanki kendileri lohusa olmamis halden anliyomus gibi davraniyolar
Peki her iki taraftan bu duruma bişey diyen var mı karışan falan2yilbasidir uyuyarak giriyorum.
Evdeyiz biz tv karsisinda uyuma
Ben anneme falanda gitmem akrabamada gitmem
Yilbasininda bir önemi yok
Yıl atliyoz be yaslaniyoruz.
Neyini kutlicam.
Bu anlattıklarınıza göre ayrılığınıza üzülmeyin, pek bir kaybınız yok. Zararın neresinden dönseniz kardır.kısaca özet geçeyim çok tartıstık hiç anlayamadık birbirimizi o da bende idare edemedik ama ben son 7-8 ay ona karsı çok iyi huylu yaklastım çok anlayıs gösterdim.. bekarlıktan kalan borcumdan dolayı bosanmak istedi o da ayrı mesele annem kredi çektirip ödemedi bana kaldı.. güvenim sarsıldı dedi yalvardım yakardım barıstık ama o çok yıprandı tabii kendi borcumu kendim ödüyorum suan.. ailesiyle pek anlasamadım hiç samimi bulmadım kendi doğum günümü bile onlarda kutladık biz onlara pahalı hediyeler alırken onlar bana pazardan üç beş çaput aldı o gün bile dağ kadar bulaşık yıkadım.. tatile tüm sülale gittik eşim durmadan eniştesiyle içer ailesiyle mutludur hep onlara toz kondurmaz ama onlar bana birşey diyince ben yanlıs anlamıs olurum. benim ailemi aramaz sormaz kendi ailesini aramasam gitmesem suçlu olurum.. onun hataları affedilir bu aldatmaya teşebbüs dahi oldu.. ama benim hatalarımın affı olmaz onu her geçen zaman daha da yıpratır... benim tutunacak kolum kanadım oydu sadece derdimi nazımı niyazımı tribimi ona yapayım istedim bozuk psikolojimi beraber üzeltelim istedim ama adam bir bucuk yılda 150 kez bosanalım dedi hepsinde yalvardım (ailesi oğlum mutsuzsa ne diyelim diyolar) ama en son geçen yine sudan bir sebepten boşanalım deyince bende ipler koptu noluyoruz lan? oldum adam özgürlüğünü benliğini aldı senden gerçektn sevse her olayda boşanalım demez dedim kendimce ve aç o zaman davanı dedim son noktayı koydum suan bosanma aşamasındayız.. konularımda var zaten. ay çok uzattım kendi konularım yetmiyor birde burayı ele geçirdim kk beni atacak vallahi
Esimin ailesi yilbasi falan kutlamazkiPeki her iki taraftan bu duruma bişey diyen var mı karışan falan
O beni aramaz ki öyle durumlarda oğlunu arıyo hep onun için oğlunun verdiği cevap önemli mesela beni arayip cagirsa ben öyle desem oglunada mutlaka sorarkayınvalideniz arayıp davet ettiği zaman annecim biz o akşam evimizde olmak istiyoruz ellerinden öpüyorum diyip telefonu kapat
En iyisi herkes kendi evinde kafada rahat hemEsimin ailesi yilbasi falan kutlamazki
Benim ailemde hic öyle merak yoktur
Siradan bir gun
ee eşin ne diyor adamı kandır sana yemek yapıcam romantizm planladım gecelik vs de iştee aaaaO beni aramaz ki öyle durumlarda oğlunu arıyo hep onun için oğlunun verdiği cevap önemli mesela beni arayip cagirsa ben öyle desem oglunada mutlaka sorar
Yılbaşı akşamı için hiç denemedim bunu ama başka aksamlarda denedim adam akıllı gidelim gelelim ondan sonra romantizm yaparız diyoee eşin ne diyor adamı kandır sana yemek yapıcam romantizm planladım gecelik vs de iştee aaaa
Evlendi de ailesini unuttu dedirtmemeye çalışıyordur...Yılbaşı akşamı için hiç denemedim bunu ama başka aksamlarda denedim adam akıllı gidelim gelelim ondan sonra romantizm yaparız diyoartık benim adamın üstünde aileye bağlılık büyüsümü var diye düşünmeye başladım bekarliginda böyle olmayan adam evlendiginde 360 derece aileye döndü valla
Aynen öyle ayrıca ailesi böyle bişey söylemeye kalksa oğluna değil bana söyler oğlunun huyunu biliyo sinirlenir bu sefer nolur arası açılır o yüzden direk bana söylerEvlendi de ailesini unuttu dedirtmemeye çalışıyordur...
Çocuklarınız varmış allah nazarlardan korusun sizin yerinizde olsa dediğiniz gibi yapardım hiç dusunmezdim çocuklarım ve eşimle daha bi ozelBeni geçen yıl kaynanam yılbaşı kutlayalım diye aramadı.
Bu yıl ararsa ay ne kadar günah anne böyle günleri kutlamak ben sevmem öyle şeyler falan diyip telefonu kapatıp kocamla çocuklarımla kutlarım belki
İnanın ben de nefret ediyorumbuyüzden özel günlerden ve bayramlardan nefret ediyorum
Yavaştan yavaştan başladım diğer çiftle konuşmaya o da benimle aynı düşüncede ama iş eşlerde bitiyo bakalım artıkSen yılbaşını geçirmek istediğin çiftle konuş rezervasyon yaptırın biyere eşlerede size yılbaşı hediyemiz dersiniz.
Kaynana taktiği yap yani emrivaki :)
Yavaştan yavaştan başladım diğer çiftle konuşmaya o da benimle aynı düşüncede ama iş eşlerde bitiyo bakalım artık
Ben her şekilde istediğimi yaptırıyorum ama istediğim zorlanmadan bir kere de böyle bi plan düşündüm ne dersin diye sorduğumda kolay bir şekilde tamam demesini istiyorum o şekilde soylememde bu yüzden annesi oğlum beni şuraya gotururmusun diye sorduğunda ikiletmeden tamam der ama beni bazı isteklerimi ırın kırın yaparak kabul eder işte mesela maddi durumumuz bu ay sıkıntılı ki o zaman haklı olduğu için bişey demem diğer işte araba çok benzin yakıyo bu saatte orası çok kalabaliktir falan filan bahane üretir ben de hep anlayışlı olmaya çalışırım öyle dememin sebebi bu yani o an ki maddi durumda nasıl olur bilmiyorum durumumuz kötü değil çok şükür ama eşim yatırım yaptığı için varlık içinde yokluk diyebilirizNeden eşlerde bitiyo ki ?
Çanta mısınız siz ?
Ben her şekilde istediğimi yaptırıyorum ama istediğim zorlanmadan bir kere de böyle bi plan düşündüm ne dersin diye sorduğumda kolay bir şekilde tamam demesini istiyorum o şekilde soylememde bu yüzden annesi oğlum beni şuraya gotururmusun diye sorduğunda ikiletmeden tamam der ama beni bazı isteklerimi ırın kırın yaparak kabul eder işte mesela maddi durumumuz bu ay sıkıntılı ki o zaman haklı olduğu için bişey demem diğer işte araba çok benzin yakıyo bu saatte orası çok kalabaliktir falan filan bahane üretir ben de hep anlayışlı olmaya çalışırım öyle dememin sebebi bu yani o an ki maddi durumda nasıl olur bilmiyorum durumumuz kötü değil çok şükür ama eşim yatırım yaptığı için varlık içinde yokluk diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?