Yılbaşı yaklaşıyor ve eşle tartışma artıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lelya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tavsiyeniz için teşekkürler onlarda daha çok akıl verme var aslında yani o zaman bile yapicaklar ki eşim kendisi soyluyo yani güzelce fikir sunmak yok akıl verip yaptırmak onlara daha uygun geliyo ne desende dediğiniz gibi o dönemde en başta kesinlikle kendi annemi isterim yanımda çok mecbur kalmadikca muhtaç olmak istemiyorum ama eşim bozar bu işi annem gelsin o kalsın falan filan o dönemdede eminim ki yeni tartışma konusu bu olucak ama kesinlikle naz yaparım yani

2yilbasidir uyuyarak giriyorum.
Evdeyiz biz tv karsisinda uyuma
Ben anneme falanda gitmem akrabamada gitmem
Yilbasininda bir önemi yok
Yıl atliyoz be yaslaniyoruz.
Neyini kutlicam.
Peki her iki taraftan bu duruma bişey diyen var mı karışan falan

Bu anlattıklarınıza göre ayrılığınıza üzülmeyin, pek bir kaybınız yok. Zararın neresinden dönseniz kardır.

kayınvalideniz arayıp davet ettiği zaman annecim biz o akşam evimizde olmak istiyoruz ellerinden öpüyorum diyip telefonu kapat

kayınvalideniz arayıp davet ettiği zaman annecim biz o akşam evimizde olmak istiyoruz ellerinden öpüyorum diyip telefonu kapat
O beni aramaz ki öyle durumlarda oğlunu arıyo hep onun için oğlunun verdiği cevap önemli mesela beni arayip cagirsa ben öyle desem oglunada mutlaka sorar

O beni aramaz ki öyle durumlarda oğlunu arıyo hep onun için oğlunun verdiği cevap önemli mesela beni arayip cagirsa ben öyle desem oglunada mutlaka sorar
ee eşin ne diyor adamı kandır sana yemek yapıcam romantizm planladım gecelik vs de iştee aaaa

ee eşin ne diyor adamı kandır sana yemek yapıcam romantizm planladım gecelik vs de iştee aaaa
Yılbaşı akşamı için hiç denemedim bunu ama başka aksamlarda denedim adam akıllı gidelim gelelim ondan sonra romantizm yaparız diyo artık benim adamın üstünde aileye bağlılık büyüsümü var diye düşünmeye başladım bekarliginda böyle olmayan adam evlendiginde 360 derece aileye döndü valla

Evlendi de ailesini unuttu dedirtmemeye çalışıyordur...

buyüzden özel günlerden ve bayramlardan nefret ediyorum

Sen yılbaşını geçirmek istediğin çiftle konuş rezervasyon yaptırın biyere eşlerede size yılbaşı hediyemiz dersiniz.

Kaynana taktiği yap yani emrivaki :)

Beni geçen yıl kaynanam yılbaşı kutlayalım diye aramadı.
Bu yıl ararsa ay ne kadar günah anne böyle günleri kutlamak ben sevmem öyle şeyler falan diyip telefonu kapatıp kocamla çocuklarımla kutlarım belki

Evlendi de ailesini unuttu dedirtmemeye çalışıyordur...
Aynen öyle ayrıca ailesi böyle bişey söylemeye kalksa oğluna değil bana söyler oğlunun huyunu biliyo sinirlenir bu sefer nolur arası açılır o yüzden direk bana söyler

Çocuklarınız varmış allah nazarlardan korusun sizin yerinizde olsa dediğiniz gibi yapardım hiç dusunmezdim çocuklarım ve eşimle daha bi ozel

Sen yılbaşını geçirmek istediğin çiftle konuş rezervasyon yaptırın biyere eşlerede size yılbaşı hediyemiz dersiniz.

Kaynana taktiği yap yani emrivaki :)
Yavaştan yavaştan başladım diğer çiftle konuşmaya o da benimle aynı düşüncede ama iş eşlerde bitiyo bakalım artık

Neden eşlerde bitiyo ki ?
Çanta mısınız siz ?
Ben her şekilde istediğimi yaptırıyorum ama istediğim zorlanmadan bir kere de böyle bi plan düşündüm ne dersin diye sorduğumda kolay bir şekilde tamam demesini istiyorum o şekilde soylememde bu yüzden annesi oğlum beni şuraya gotururmusun diye sorduğunda ikiletmeden tamam der ama beni bazı isteklerimi ırın kırın yaparak kabul eder işte mesela maddi durumumuz bu ay sıkıntılı ki o zaman haklı olduğu için bişey demem diğer işte araba çok benzin yakıyo bu saatte orası çok kalabaliktir falan filan bahane üretir ben de hep anlayışlı olmaya çalışırım öyle dememin sebebi bu yani o an ki maddi durumda nasıl olur bilmiyorum durumumuz kötü değil çok şükür ama eşim yatırım yaptığı için varlık içinde yokluk diyebiliriz

Leylacım maddi durum yarın neolur kimsenin belli değil.
Ama daha neredeyse 3 ay var bozuk mozuk dinlemeyip elinde kalanı at kumbaraya
İnternette yakaco grupanya gibi yerlerde kampanyalar oluyo ordan alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…