Erkek arkdasin kizlarla eğlenmeye gitti sonra konsere sonra evde kalicak...Sizmi cok genissiniz benmi geri kafaliyim...Ben olsam basta asla gondermezdim..
Vallahi bende delirirdim.
Zaten aynı evde takilmislar eglenmisler.bütün geceyi beraber gecirmisler.kalınca napicaklarini saniyosaniz eğer onu isteseler kalmadanda yaparlar. Ayrıca kalsa soylemeyebilir sizi uyutabilirdi.o zaman hiç izin vermesiydiniz kızlara zaten çift takilmislar. Saçma bence
Neyyyy iki kiz iki erkek eglenmesine niye karsi cikmadin sen en basta
Bu kızlar kanka mı? nasıl bişeyler, siz sezersiniz zaten. Keşke baştan izin vermeseydiniz.
Bu kızlar kanka mı? nasıl bişeyler, siz sezersiniz zaten. Keşke baştan izin vermeseydiniz.
Evde kalmasina niye sikinti yaptin ozmn..iki ikiye eglencede en az kalmak kdr rahatsiz edici cunkuKızları tanıyorum.
Evde kalmasina niye sikinti yaptin ozmn..iki ikiye eglencede en az kalmak kdr rahatsiz edici cunku
Faza tolerans sıkınti oluyor erkekler dozunu ayarlayamiyor.. bence sen o kiz kardeslerden uzak tut biraz alissin artik oyle cok samimi olmamaya sozlenmissiniz hem artik rahatlik yok oyleAslında biraz da dediğiniz gibi iki kız iki erkek bana da doğru gelmese de sustum. Sıkmak istemedim. Bir şey olmayacağını da zaten biliyorum. Ama o duracağı noktayı her defasında kaçırıyor. Buna delirdim.
Faza tolerans sıkınti oluyor erkekler dozunu ayarlayamiyor.. bence sen o kiz kardeslerden uzak tut biraz alissin artik oyle cok samimi olmamaya sozlenmissiniz hem artik rahatlik yok oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?