Valla erkek nerde durucagini bilmez ama,kadının sağladığı toleransa bakıp yüz bulup astarini ister. Siz bukadarina izin verirseniz kalmakta ona normal gelir.siz sınırını nekadar cizerseniz o sadece bir adım ötesini dener. Yani ona kizmayin bence sizin sınırlar geniş
Kim buna ne var bunda der ki
Herkesin yaşam tarzı farklıda bu kadar da ayrışamayız herhalde, sana doğru gelmeyen şeye en baştan izin verme.Bazen konu açtığımda ya da buna benzer konu açıldığında o şekilde yazanlar çok oluyor.
Heyy maşallah maşallah..Vur deyince öldürenlerdensin sende demek ki..Tamam sıkmak iyi değilde bu kadarda serbestlik nedir ya..
Siz niye birlikte geçirmediniz? Sözlü adamın 2 kız 2 erkek ortamda ne işi var? Seninle birlikte olsaydı niye gitti ki?Birazcık yaa birazcık kendini yerime koyabilseydi tüm gün harcadığım emek boşa gitmeyecekti. Çünkü her ne kadar güvensen de içinde bir şeyler oluyor. Her şeye tamam dedim ki o da sıkılmasın, güzel bir gün geçirsin istedim evde oturmaktansa. Ama olmadı. .
Herkesin yaşam tarzı farklıda bu kadar da ayrışamayız herhalde, sana doğru gelmeyen şeye en baştan izin verme.
Kendimi senin yerine koyup, düşünüyorum. O ortamda 2 kız 2 erkek olunacak, alkol olacak, ben ayrılma pahasına yollamazdım.
Siz niye birlikte geçirmediniz? Sözlü adamın 2 kız 2 erkek ortamda ne işi var? Seninle birlikte olsaydı niye gitti ki?
Siz niye birlikte geçirmediniz? Sözlü adamın 2 kız 2 erkek ortamda ne işi var? Seninle birlikte olsaydı niye gitti ki?
Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdin diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...Ayrı şehirlerdeyiz.
Neeee cok genişsiniz sanırsam ?
Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdi diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...
Tmm cnm ..Yazdıklarımı yorumlarda da okursanız derdimi anlarsınız. .
Tmm cnm ..
Ben onu aynı okumuşum pardon :) Bende eşimi çok fazla sıkmayı sevmem..Mesela bazen erkek erkeğe dışarıya çıkar ayda 1 falan..Hiç aramam bile..Ama o da suyunu çıkartmaz yemeğini yer,kahvesini içer, muhabbet ederler biraz en geç 11de gelir evine..Tamam sen daha evli değilsin belki ama erkek arkadaşında abartmış artık hadi kızları tanıyorsun izin verdin diyelim..Artık haddini bilip gece evine dönmesi lazım geç de olsa..Senin bu durumdan rahatsız olacağını bilmesi lazım..Ayrıca ben kızlarlada eğlensin istemezdim..Tamam farklı şehirdeyiz diye çıkmayacaksın dışarıya evde oturacaksın demem..Erkek arkadaşlarıyla çıkıp eğlenebilir..Ama 2 kız 2 erkek yok anacım bana ters valla...
Benim değilde erkek arkadaşının anlaması lazım kuzucum :) Sen bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla..Ben seni sıkmak istemiyorum,elimden geldiğince anlayışlı oluyorum ama sen işin suyunu çıkartıyorsun,harekelerine dikkat et de..Sen zaten ona izin vermişsin gitmiş..Artık kalabilirmiyim diye sana sorması bile hata..Kız zaten izin verdi artık bunuda duysa rahatsız olur,ben direk eve gideyim diye düşünmesi lazım yani..Sen demeden bunu kendi düşünecek..Yok düşünemiyorsa o zaman sen ayarı vericeksin ki aklı başına gelsin..Tam olarak beni anlayan çıktı :)
Anladım canım ayarını ver..Sorun benim geniş olmam değil. Ben sıkmak istemedim içim çok da rahat olmamasına rağmen. Ama o suyunu çıkardı.
Benim değilde erkek arkadaşının anlaması lazım kuzucum :) Sen bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla..Ben seni sıkmak istemiyorum,elimden geldiğince anlayışlı oluyorum ama sen işin suyunu çıkartıyorsun,harekelerine dikkat et de..Sen zaten ona izin vermişsin gitmiş..Artık kalabilirmiyim diye sana sorması bile hata..Kız zaten izin verdi artık bunuda duysa rahatsız olur,ben direk eve gideyim diye düşünmesi lazım yani..Sen demeden bunu kendi düşünecek..Yok düşünemiyorsa o zaman sen ayarı vericeksin ki aklı başına gelsin..
Vereceğim ayarı da, sonra da gizli gizli gider. Ne olacak sonra. .Anladım canım ayarını ver..
Cok rahatsin valla , SIKMAYAYIM diye ses cikarmicam oylemi?
Ayni evde 2 kiz 2 erkek kutlayacak , konsere gidecek ustelik bide orda kalacak.
Oldu olacak kalsin bir ömür boyu orda ne bu boyle canim.
Benim değilde erkek arkadaşının anlaması lazım kuzucum :) Sen bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla..Ben seni sıkmak istemiyorum,elimden geldiğince anlayışlı oluyorum ama sen işin suyunu çıkartıyorsun,harekelerine dikkat et de..Sen zaten ona izin vermişsin gitmiş..Artık kalabilirmiyim diye sana sorması bile hata..Kız zaten izin verdi artık bunuda duysa rahatsız olur,ben direk eve gideyim diye düşünmesi lazım yani..Sen demeden bunu kendi düşünecek..Yok düşünemiyorsa o zaman sen ayarı vericeksin ki aklı başına gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?