- 6 Aralık 2014
- 336
- 227
- 48
nasıl yani erkek arkadaşı glmeyecek zannederken mi izin verdiniz ?Hem diğer kızın erkek arkadaşının da geleceğini gittikten sonra söyledi bana.
Geç bile kalmışsın söyle tabi ki..Rahat takılmak isteyen hayatına kimseyi sokmasın..Eğer ciddi bir ilişki yapıyorsa,sorumluluklarını bilecek..Sadece kendi keyfini değil,senin fikirlerinide önemseyecek..Herşeyin bir sınırı var..Erkek arkadaşlarıyla gezsin,dolaşsın vaktiylede evine gitsin..Ne senin moralin bozulsun ne de kavga çıksın..İlişki böyle olur..İnsan hayatındaki kişininde fikirlerini,düşüncelerini önemsemek zorunda..Birşey yaparken acaba üzülür mü,rahatsız olur mu diye dikkatli davranmak zorunda..Benim ilişki anlayışıma göre böyledir bu iş...Yarın aynen bunları söyleyeceğim ona.
Geç bile kalmışsın söyle tabi ki..Rahat takılmak isteyen hayatına kimseyi sokmasın..Eğer ciddi bir ilişki yapıyorsa,sorumluluklarını bilecek..Sadece kendi keyfini değil,senin fikirlerinide önemseyecek..Herşeyin bir sınırı var..Erkek arkadaşlarıyla gezsin,dolaşsın vaktiylede evine gitsin..Ne senin moralin bozulsun ne de kavga çıksın..İlişki böyle olur..İnsan hayatındaki kişininde fikirlerini,düşüncelerini önemsemek zorunda..Birşey yaparken acaba üzülür mü,rahatsız olur mu diye dikkatli davranmak zorunda..Benim ilişki anlayışıma göre böyledir bu iş...
nasıl yani erkek arkadaşı glmeyecek zannederken mi izin verdiniz ?
bir kız boşta iken...?
ne kadar tanıyor olursanız olun, herşeyden önce mantık nerede..
Her seyi gectim de cift takilmalari basli basina cok sacma.
Valla ben cok kiskanc cok sıkıntılı bi insan degilimdir. Ama karsimdakine gore sekillenirim. Böylesi daha iyi. Onun bana izin vermeyecegi seye ben neden tamam diyim? O insan da ben degil miyim.Aman biz de biraz düşünceli olalım dedik. Ama gerekmezmiş. . Dediğiniz çok doğru. Kendisi bana asla o şekilde izin vermez zaten.
Valla ben cok kiskanc cok sıkıntılı bi insan degilimdir. Ama karsimdakine gore sekillenirim. Böylesi daha iyi. Onun bana izin vermeyecegi seye ben neden tamam diyim? O insan da ben degil miyim.
Her seyden ötesi ikiye iki bi şeyler yapılmaz. Atesle barut yahu. Vallahi sinirlendim
az bile delirmişsin.. ben olsam dayanamam böyle birine.
değer miydi... çok ayıp yaptıgıDüşüncesizlik işte. Ne denir ki. . Sonuç olarak ikimizin de günü mahvolup gitti.
değer miydi... çok ayıp yaptıgı
Evde sıkılırsa sıkılsın ne var bunda diğer akşamlardan ne farkı var? Siz başta hata yapmışsınız şimdi dövünmeyin boşuna.
Öyle yapmışım. Sonradan anladım. Bundan sonra isterse gizli yapsın, ama benim asla iznim olmayacak. Umurumda değil. Düşündükçe sinirleniyorum hala.
Ufakta olsa bir güven sorunu var sanırım?
Ben güvenmesem zaten en başta gitme derdim. Ama duracağı yeri bilmemesi beni sinirlendirdi artık. Burada bir üyenin de yazdığı gibi, beni de düşünüp, 'artık evime gideyim' demesi lazımken bana 'kalayım mı' demesi alt üst etti tüm sinirimi. Güven sorunu şöyle, ayrı şehirlerdeyiz, bazı şeyleri gizlediğini ben sonradan bir şekilde öğreniyorum. Soruyorum, o da evet diyor mesela. .
Ya evette siz düşüncelerinizi dolaylı yoldan dile getirmeyin, rahatsız oluyorum artık evine gitsen benim açımdan daha iyi olacak gibi söyleyerek uyarabilirsiniz. Ben olsam o ortamda güvenim biraz kırılırdı ne münasebet bir kere. Senin öyle ortama gitmene izin verir miydi?
Ah işte zaten sorun orada da yine bende. Ben gitme desem zaten otururdu belki de evinde. Ne düşünüyorum sanki. Bundan sonrası için bu da bir ders. Fazla iyi niyet iyi değilmiş. Tabi ki izin vermez. Vermedi de bir kere. En sevmediği ortam, tabi benim girmemi istemediği en sevmediği ortam. Kendisi için sorun yok.
İzin vermeseydin belki yine giderdi bilemiyorum arada gizli iş yaptığını söyledin.
İzin vermeseydin belki yine giderdi bilemiyorum arada gizli iş yaptığını söyledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?