Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Ben böyle durumlarda aman hemen sevişirler bunlar şimdi diye düşünmekten ziyade bana göre uygun bir durum olmadığı için istemezdim kalmasını gece.

Aynen. Zaten bir şey olmayacağından eminim. Ama durum bana da uygun değil.

Sozlunuz kizlarla eglenmeye gidiyor sizde buna izin veriyorsunuz bastan hata yapmissiniz siz

erkek arkadasinizin davranisi bana pek sorunlu gelmedi.
birsey yasayacak olsalar daha once de, konserde de olan olurdu zaten, bunun icin illa kalmasina gerek yok.

fakat iliskinizi, hayat goruslerinizi, karsilikli beklentilerinizi ve onun karakterini bilemem...
istemiyorsaniz bunu soyleseydiniz keske,
birbirinize uyuyor , bu tip konularda benzer dusunuyorsaniz devam eder, olmuyorsa zaten yapacak birsey yok.

Bende izin vermezdim..
Evet ''izin''
Doğru duydunuz sayın açık görüşlü bayanlar

Bende izin vermezdim..
Evet ''izin''
Doğru duydunuz sayın açık görüşlü bayanlar

Yorumunuzda acik gorusluler diye belirtmenizdeki maksadi anlayamadim.

Sizden izin alan birileri var ise ve bundan memnun ise
ve siz de bu durumdan son derece hosnut ve yetiskin bir bireye bu sekilde mudahale hakkini kendinizde goruyor, sozum ona iliskinizi guvence altina aldiginizi dusunuyor iseniz;
bize ne sizin nasil yasadiginizdan,
istediginize izin verin.
(hatta size nazaran daha uc bir ornekle bdsm ye karsi biri olmadigimi da belirteyim)

Yukaridaki yorumum tam zitti bir dusunce oldugu icin ister istemez ustume alindim.

Ustelik bir farkimiz daha var;
konu sahibinin goruslerini ve iliskisini yasayis bicimini bilmedigmi belirtip "karsilikli" olarak memnun ve rahat hissedecekleri sekilde davranmalarini tavsiye ederken,
sizin yorumunuz "bence" saldirgan bir usluptaydi.

Bana biraz söyle olmus gibi geldi:
Hani bazen hepimizin akiından illa ki gecer ya, esimizin / partnerimizin istedigi birseyi eger istemeye istemeye sirf onun gonlu olsun diye yapiyorsak, akiımizdan "taam lan, hadi bu da kabul, taam yapicam, fedakarlik benden olsun gene, sirf agzimizin tadi kaçmasin diye yapiyorum ama bak, yapiyorum yani. ama hele bi kıymetini bilme, o zaman alirıi paçanı aşşaa" diye geçer, veya farkinda olmasak da öyle hissederiz ya. Bizi zorlayan bi fedakarlık yapıyoruzdur ve kıymeti bilinsin, bi nebze ayaklarımıza kapanılsın isteriz (mecazen veya temsilen). Tamamen atiyorum; ikimiz de tembelken, yorgunken o, "askim iki armut soy da yiyelim beh" dediginde, yorgun olmamiza ragmen kalkip soyariz ama soyarken bi "tesekkur de" bekleriz ya hani, kiymeti bilinsin baabinda.
Ve böyle anlarda antenlerimiz dikili olur, adamcagiz almis armudunu masum masum yerken "kiymetini bildi mi, bilmiyor sanki, bilmeyecek gibi yaa biliyordum iste! biliyordum kiymetini bilmeyecegini, hay nalet gelsin sana bi daha sana armut sayan ne olsun!!!!11" diye ufaktan ufaktan kabaririz ya hani.
Son derece insani hisler bunlar, tanidiktir hepimize.
İste sanki sen de gitmesine izin verdigin andan itibaren istemeyerek izin vermissin, bunu basindan beri iliskinizin agiz tadi bozulmasin diye icinde buyutmussun ve adamdan "orda kalivereyim" tepkisi gelince patlamissin ya. Onu demeyip eve gelse baska bir gun baska birseyde patlayacakmissin sanki. Misal, birkac gun sonra, baska bir yere giderken "gecen yilbasina izin verdiydim yeter o sana birkac hafta" gibi.
Yoksa adamin zaten saatlerce takildigi, beraber yedigi ictigi s.ctigi insanlarin evinde son 2-3 saati de uyumasinda mantiken bi sikinti yok yani.
Anlatabiliyom mu?

Ne kadar rahatsınız aynı evde eglenmekde nedir. Kimsesi yok diye Kız evine gitmesi gerekmiyor. Erkek arkadaşıyla vakit gecirsin o zaman. Çok normal biseyse siz aynı şeyi yapmayı bi deneyinde bakin bakalim noluyor.

bence hiç hoş değil
benim üst katımda öğrenci bir kız kalıyor yılbaşı gecesi bir sürü erkek ve kız geldi sabaha kadar eğlendiler son ses müzik olmasına rağmen öyle bağırdılar ki konuşmalarının hepsini duydum
sevgilinin öyle bir ortamda olduğunu düşünüyorum da sen yanında yokken hiç hoş değil
hele o ortamda kalması çok anormal çünkü büyük ihtimal sarhoş olacaklar
aynı şeyi sen yapsan ne derdi acaba?

Benim sinirlarimla yasayamaz diyorsun, e o zaman tum geceyi iki erkek iki kiz olarak gecirmisler saatte gec olmus, orada kalmayi normal gormus. Tamam aralarinda bir sey olmayabilir, kizlari taniyir olabilirsin. Evde kalayim mi diye sordugunda da kizmayacaktin iste. Bu sınır senin cünkü, sozlun icin dogal bir sey.
Senin de yazdigin gibi yapacagi varsa yapar zaten, kalsaydi ne sorun var ki bunda o zaman? Hani bu ben degik kendi dusunmeli kismi hikaye cogu erkek icin. Adamlar dusunemiyor, evrimlesme eksik gerceklesmis

ahahaa :)) valla çok iyi anlattın :) hem güldüm hem de harfiyen katılıyorum yazdıklarına.

Evet. Düşünebilmek gibi bir fonksiyon onlara eklenmemiş ve sonradan adapte edebilmek diye bir şey de yok :))

Ne kadar rahatsınız aynı evde eglenmekde nedir. Kimsesi yok diye Kız evine gitmesi gerekmiyor. Erkek arkadaşıyla vakit gecirsin o zaman. Çok normal biseyse siz aynı şeyi yapmayı bi deneyinde bakin bakalim noluyor.

Lafı bile olamaz benim gitmemin.

Vallaha ben kıskanırım böyle şeylere gelemem ..
Benim olmadığım ortamda kızlı erkekli gece kalmalı ortama giremez ..

Ben de şahsen sevgilim/eşim böyle bir teklifle gelse ne halin varsa gör derdim. Niyeti belli olana izin versen ne vermesen ne...

Kimse kimseden izin almasın bencede .
Herkes kendi sınırlarını bilsin karşısına saygı duysun .

Bana göre konu sahibinin sevgilisinin hareketleri rahatsız edici.

valla ben olsam çıldırırım sanırım siz çok genişsiniz ben bu konularda hayatta izin vermezdim açıkçası.Ama aranızın bozulması normal kızarkadaşında kalmak me demek evi yok mu sanki ....

ahahaa :)) valla çok iyi anlattın :) hem güldüm hem de harfiyen katılıyorum yazdıklarına.

ancak sizin rahatsiz oldugunuz sey armudu soymak yemek gibi bir paylasim/ fedakarlik degil ki.

bende mi var bir tuhaflik bilmiyorum, izin verdigi icin sadece ebeveynime tesekkur ederdim.
bunun haricindeki ricalar, izinler hep paylasimi karsilikli iceren seylerdi, onay veriyorsam en azindan mutlulugu paylasmis olurdum...

gecenlerde tiyatro kursuna itiraz eden sevgili konusu vardi,
benim icin bu konu da oyle.

kimisi kadin erkek yanyana gelemez der,
kimisi ortam yapip unutcak, gozu acilcak der,
kimisi disarda yanyana durulur ama ayni ev tehlikeli der,
kimisi, kimisi, kimisi...

Size uyan ve uymayan seyleri belirleyin, sevgilinizle paylasin,
duruma gore karsilikli olarak esnetebilirsiniz, o size kalmis,
ve sonuc olarak gorusleri ve davranisi sizi rahatsiz etmeyen kisiyle de paylasimlariniza, birliktelignize devam edin...

Esi kiskanmiyor diye uzulenler de var, bakkala giderken dahi izin almaktan hosnut olanlar da...
Kendinizi nerede nasil gormek istiyorsaniz bence oyle davranin bence.

Kabullenmeyeceginiz seyleri partneriniz yasiyor diye de takdir beklemek yerine, yerinizde olsam huzur icinde uyumayi tercih ederdim...

Bana geç oldu kalayım mı diye sorduğunda büyük ihtimal
Çocuk değilsin düşünecektin eve nasıl gideceğini hayır kalmayacaksın sen kalırsan sabah beni nerelerden toplarsın haberin olsun derdim, Kızlarda kalırsa da büyük ihtimal aç skype bütün gece benle konuşacaksın derdim ha onu kabul etmezse hayırlı işler size ben de dışarı çıkıyorum sen eve dönene kadar der, inamazsan arada ararsın derdim.
Erkeklere öyle benim hayatta yapmayacağımı biliyor, ben yapmam gibi göstermeyeceksin sinirlendirirsen yaparım her şeyi gibi lanse edeceksin ki korksun adam
Yoksa o yapar eder, amaaaan benimki zaten yapmaz e fazla küsüp barışırız diye düşünürüz.

Yorum tamamen haklı.. bende hak verdım sayın bogurtlenkusu .. İnsan kendı ıcınde olunca analiz edemiyor ama aynen boyle yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…