Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Konser kızların evindemiymiş ki o saatten sonra eve dönmek istememiş. Kızların evine gideceği yerde kendi evine gitseymiş.

Valla siz yine iyi davranmışsınız. Değil kavga ayrılık sebebi bu benim için

Bir yere kadar dayanabildim zaten. . Kendi evine gitmeliydi evet.

Allahım okurken tüylerim diken diken oldu
Bu iş güvensizlik değil genişlikle alakalı. Ne demek sözlüm gidecek kızların evinde kalacak? Her şeyin bi yakışanı var en başta.

Allahım okurken tüylerim diken diken oldu
Bu iş güvensizlik değil genişlikle alakalı. Ne demek sözlüm gidecek kızların evinde kalacak? Her şeyin bi yakışanı var en başta.

Aynen öyle. .

Adamlar sıkılmasın kaçmasın diyede suyunu cikartmayalim bacim ya sen cift cift takilmaya egkenmeye ses cikartmassan tabikkide ustune bide gece kalayimmi der obur gunde farkli birsey

Öyle oluyormuş. Bir kere de istediği olsun, eğlensin dedik, dememek gerekiyormuş.

Ayni yerdeyseniz en mantikli olani erkek arkadasinizla beraber gecirmenizdi yil basi gecesini. Aksini dusunemedim bile.

Ayrı şehirlerdeyiz.
A yanlis okumusum. O zaman disardan bakinca ikinizi de hakli olarak goruyorum ben. Ama yine de 4 kisi olmalari hos degil kalabalik kiz erkek karisik bi grup olsaydi daha normaldi. 2kiz 2erkek yani ne desem.. Empati kurdurmayi dene sen de oyle bi grupla bi aksam bi yere cik mesela. Belki senin nasil hissettigini anlar.

Ben de üniversitedeyim, ortam var ama ben gitmek istemiyorum. Ama yapacağım bir gün, anlasın.

sizi daha önce aldattı mı öyle yazmış arkadaşlar . yok eğer öyleyse sözlünüzü ikiye iki göndermek benim için genişlik değil cesaret işidir . tebrik ederim.

sizi daha önce aldattı mı öyle yazmış arkadaşlar . yok eğer öyleyse sözlünüzü ikiye iki göndermek benim için genişlik değil cesaret işidir . tebrik ederim.

Evet maalesef öyle bir durum oldu. .

Ben haytta gondermezdim 2kiz 2 erkek iciyolar cok samimi olmuslardir hic sevmem!!! ee sen kizdikdan sonra noldu kavga ettiniz ordami kaldi

birbirine abi kardeş diyenler evlendiginide gördüm arkadasının sevgilisini elinden alanıda gördüm arkadasız diyip sevgili olanıda gördüm üstelik bide iki kız iki erkek ne geliyosa basımıza hep bu iyiniyetten geliyo zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…