Yılbaşı yılbaşı getirdiler yine tepeme keçileri !

Bana kalirsa birini sikmamakla fazla bos birakmak arasinda ince bir cizgi var. Ben ve sevgilim de gayet iyi kariyerleri olan acik goruslu insanlariz. Ama ne o ne de ben sevgilinizin yaptigini yapamayiz. Demeye calistigim geri kafalilik degil bu. Neticede bir iliskiye basliyorsaniz bazi sorumluluklari almak, hal ve hareketlerinize dikkat etmek zorunda oluyorsunuz. Yerinizde olsam bu durumu uzun uzun konusurum sevgilimle

Ara verdik şu an. Düşüneceğimi söyledim.

Ama bugune kAdar siz musaade etmissiniz. Ara vermek yerine konussaydiniz keske. Ama siz bilirsiniz elbette :)

Konuştuk, istemediğimi söyledim, tamam dedi. Ama ciddiye almadı pek. Konuşma sonrası yine tartışma oldu, ben de buna karar verdim.

Sizde erkek arkadaslarinizla benzer planlar yapin 3 5 gün onların evinde kalın anlasın hhislerinizi

Bak canım birkaç eski konunu da okumuştum o yüzden sana diyorum ki kavga çıkmasın aman beni bırakmasın diye kendini kandırmayı bırak.aynı şeyi sen yapmış olsan çok afedersşn ben godoş muyum ulan diyerek sözlünden şiddet dahi görme ihtimalin çok yüksek. .
Sözlün/erkek arkadaşın inanılmaz xlarge bir kişilik. Bunu yaptıkları trde yaşayan kadınların kolay kabul edeceği şeyler de değil.ben olsam alır karşıma "kusura bakma ben bu kadar modern değilim" diye konuşur,izin mizin de vermezdim.bu ne yahu?Dünya bu kadar pislik bir yerken sırf sıkılmasın adı altında insanlara nasıl bu kadar güveniyorsun?
Bir tarafın feci rahatsiz ama susuyor gibisin.yapma arkadaşım,yarın birgün çok daha fena şeylerin yaşanmakta oldugunu duyarsan seni hangimiz tutacagız??bence artık ciddi bir konuşma yapıp resti çekmenin zamanı gelmiş

Konuştum. Ben Amerikalı değilim, babamın adı George falan değil dedim. Kendine çeki düzen ver dedim. Tamam dedi. Eğer gizliden de olsa yapacak olursan mutlaka bir gün öğrenirim, o zaman da ben olmam dedim.

Aramız bozulmasın diye ödün vermek olmaz. İki kız iki erkek ne münasebet aynı evde kalıyorlar? Ne yaparım, ne de izin veririm. Böyle bir teklif bile sunması yeter kendini kapının önünde bulması için.

valla ben delirirdim heralde ve kesinlikle izin vermezdim icimde bile tutamazdim icimdekini.
Ona söyle icindekilerini ona güvendigin icin arkadaslarla takil dedigini ama sinirlarini bilsin sevgilisi olan bir erkege yakisan hareketler degil

valla ben delirirdim heralde ve kesinlikle izin vermezdim icimde bile tutamazdim icimdekini.
Ona söyle icindekilerini ona güvendigin icin arkadaslarla takil dedigini ama sinirlarini bilsin sevgilisi olan bir erkege yakisan hareketler degil

Aynen öyle. Benim dikkat ettiğim kadar etseydi keşke o da kendine.

Ne olursa olsun asla birlikte eğlenmeye göndermezdim.Zaten sözlünün gitmesi bi anormal,senin de bişey dememen başka bi anormallik.Yalnız kalsaydı ne olacaktıki....Erkek erkeğe anlarım da yani ben bunu hazmedemezdim.Siz göndermişsiniz en başta zaten,yüz bulmuş bence kızmakta haksızsın en başta tavrını koymalıydın.

Burada bazıları diyor ki, işte senin her zaman izin verdiğin bir şeymiş, şimdi de kızma diyorlar. Ama bu ilk defa olan bir şey. Ve milyonuncu kez söylüyorum ki, evet yanlış yapmışım. .

Erkek arkadaşım kız arkadaşlarının evine gidecek, gece kalacak... Ben de kilometrelerce uzakta sessiz sakin bekleyeceğim, öyle mi? Hmmm!...

Düşününce bile gerildim ben. :)

Ben bir kere denedim ve açık net tavrımı koydum sınırını bilmediği için. Şu anda da konuşmuyoruz zaten. Olur da gizliden işler yaparsan da sonuçlarına katlanırsın dedim. Ben bir şekilde öğreniyorum Allah çıkarıyor karşıma.

Sınırlarınızı bilmesi açısından iyi olmuş bence de. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben böyle durumlarda aman hemen sevişirler bunlar şimdi diye düşünmekten ziyade bana göre uygun bir durum olmadığı için istemezdim kalmasını gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…