• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına kadar 10 kg veriyorum. Katılmak isteyen?

Sorun değil canım gunduz aktif ol yeterli

Ay sen cok zayıfmışsın ya 58kilo neee:KK70: kıskanırız biz şimdi seni :KK70:

Diyet topiğinde ne konusuyonuz kız siz sucuktu pizzaydı :KK70:
Ayyy kusura bakma canimmm benimm ben seni unuttum sanada var gelll:KK50:

Zaten ben her hafta sonu kesin cig kofte bol acili ve pizza soylerim. Diyetten once ama
Oo ağzının tadını biliyormuşsun diyetten önce :KK70:Ben çiğ köfte hastasıyım diyetteyken yiyebilir miyiz acep Evelynn Evelynn kuzum sence 2 haftada 1 kere dürüm yiyebilir miyim etsiz çiğköfte yani:KK53:olmadı marula sarar yerim ben onu yemeden duramıyorum da aşeriyor gibi :KK51:

Oo ağzının tadını biliyormuşsun diyetten önce :KK70:Ben çiğ köfte hastasıyım diyetteyken yiyebilir miyiz acep Evelynn Evelynn kuzum sence 2 haftada 1 kere dürüm yiyebilir miyim etsiz çiğköfte yani:KK53:olmadı marula sarar yerim ben onu yemeden duramıyorum da aşeriyor gibi :KK51:
Aynen ya bende oyleyim lavasa sarmam marulla yerimmm mmmm

He bide benim kardeşimin çiğköfte dukkanı var düşün halimi :D
Ye kız nolcak 1 kereden. Marulla yesen daha iyi tabi.
Ay biz diyeti çok yanlış anlamışız bence, sonunda kilo alıp bitiryormusuz yılbasında :D

He bide benim kardeşimin çiğköfte dukkanı var düşün halimi :KK70:
Ye kız nolcak 1 kereden. Marulla yesen daha iyi tabi.
Ay biz diyeti çok yanlış anlamışız bence, sonunda kilo alıp bitiryormusuz yılbasında :KK70:
Ahahaha kendimizi gaza getirip daha fazlasından geri dönecek:KK70:Çiğ köfte dükkanı mı :KK57:Ankarada mı o da kesin gelmeliyim Ankaraya şart oldu bu :KK53:

Ya ben normal yemiyordum işte insan değildim diyetten önce:KK70: Şimdi insan gibi yiyorum ama cok sukur
Bende sanırım elde açılma mantıdan rahat 3 tabak dolusu yiyebilirdim önceden akşam yemeği niyetine:KK70:Ama 1 orta boy yetiyordu pizzada herhalde hatırlamıyorum:KK53:

Back
X