- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Teşekkürler canımKimyon karabiber pulbiber genelde herşeye eklerim sarımsakla beraber ama zerdeçal zencefil eklemedim hiç tarçın tatlı bir tat vermiyormu peki çok severim kendisini de genelde sütte,sütlaçta aşurede
![]()
Canım tarçını köfteye eklemeni öneririm

Ispanak(çiğ)
Marul
Havuç
1.2 kaşılta lor kuzum tesekker ederim
ay ben de ıspanak + lor + pulbiber üçlüsünü kazan kazan yiyebilirim

bugün bende güzel bi gün geçirdim zumba yaptım 1 saat çok enerjik hissediyorum çok ter döktüm ama
- sbah aç karna 1 bardak elma çayı
- kahvaltı :teregnda yumurta (çok canım istedi),1 zeytin ,3 dilim beyaz ekmek(bol tahıllı ekmeğim bitti bugün mecbur yedim bu ekmek çok acımasız yedikçe doymuyosun )
- ara öğün :2oo ml süt
- öğle:1 kase yoğurt
- ara öğün :1 armut
- akşam:3 kaşık tarhana çorbası,5 kaşık sebzeli bulgur pilavı,büyük porrsiyonnn booolll salata büyük doğranmışş hımmm ekşili
- 2 lt su :1 lt içildi devam etcem
- max 3 dlm:+
- bitki çayı: 2 bardak+
- spor:-
- spor ödevi:2o sn plank ,55 squat,120 mekik+
- bakım ödevi:kil maskesi
- 1 saatt zummmmbaaaaa
mikemmelll

E pilates eğitmeniymişsin daha ne olsun :) senden daha çok tavsiye bekliyoruz o zaman bundan sonra. Hem beni gerçek hayatta tanısan en az senin kadar vidi vidiçok tatlısın böyle devam et boşver. Açık sözlülere bayılırım benim de burcumdan dolayı heralde :)
ben de açık sözlü insanları çok seviyorum

Sabah; yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa ıhlamur
Öğlen; 1 haşlanmış but derisiz + 4 ymk kaşığı az salçalı makarna + 2 kare kesilmiş karpuz
Akşam; 2 çtl yeşil fasulye + 4 çtl menemen + 1 çtl peynir + 2 dilim ekmek + 1 minik muz + 1 avuç tuzsuz çekirdek
06.11.2015
- 2 litre su : +
- Max 3 dilim ekmek : +
- 2 fincan bitki çayı : 1 kupa limonlu ılık su + 2 kupa ıhlamur
- Spor : 30 dakika yürüyüş +
- Spor ödevi : 160 squat + 100 sn plank +
- Bakım ödevi : yüz tonikleme + nemlendirme +
100 sn plank mı

ben 15 sn de yere kapaklanıyorum