Teşekkürler canım..
Offf kesin yarin -500Bugunku (16.11.2015) menum
Kahvaltı iki kuru kayısı+su
Öğlen çorba+ cacık+ cokcok minik pasta
Akşam yoğurt çorbası.salata
Yyppi İnsallahhhh..1 lt de su tükettik onu u nutmayayim:)Offf kesin yarin -500
Yesil cay icmeye calis kuzum yag yakiyor iki fincan icsen gunde yeterYyppi İnsallahhhh..1 lt de su tükettik onu u nutmayayim:)
Eheheehe peki gelsin o zamaaannMenüleri sabırsızlıkla bekliyorummmm:)
Harikasinnnnn...yarınki hedefim hiç tatlı olmadan diyetime uymak..birlikte deneyebiliriz istersen.kuru pasta ve pastaya sonnn:)Eheheehe peki gelsin o zamaaann
Sabah
Bir yumurta dort dilim sucuk bir bardak tarcinli sicak sut
Ara
2fincan yesil cay
Oglen
Kucuk bir kase ezogelin corba
Ara
2 tatli kuru pasta bir bardak sade nescafe
Aksam
Bir tabak limonlu brokoli
İki tane karnabahar iki kasik yogurt
45 dk leslie+ 20 dk kas antrenmani
Hahaha evdeki tatli seyleri kocaya yedirmek lazim bu aksam o zamanHarikasinnnnn...yarınki hedefim hiç tatlı olmadan diyetime uymak..birlikte deneyebiliriz istersen.kuru pasta ve pastaya sonnn:)
Şaka gibi oldu bugunnnn tartida tüm hafta 52,6 iken bugün 52.9dumOfff kesin yarin -500
Onlara da yazık ya hiç kiyamam..tatlı zehir demek bile bile yedrmeyelimHahaha evdeki tatli seyleri kocaya yedirmek lazim bu aksam o zaman
Aaaaa cok sasirdim suan. Demek yememek sana yaramiyorŞaka gibi oldu bugunnnn tartida tüm hafta 52,6 iken bugün 52.9dum(
KesinLikleeeAaaaa cok sasirdim suan. Demek yememek sana yaramiyoraz kalorili seyler olsun ama ye mutlaka azar azar.
Bende tarih tarih verecegim sana charmant oyle yazarsin olurmuBugun ilk gunum. yaklasik olarak bir yildir hamile kalmaya calisiyorum. Uc olumsuz hamilelik gecirdim ve toplamda malesef 14 kilo aldim. Demekki sonuna kadar gitsem ne olacakti kim bilir :) Suan yilbasina kadar bebege ara verdik ben de bu surecte eski halime donmek istiyorum. Bakalim basarabilecek miyim :)
12 EKİM. 63.5kg.
02 KASİM 61kg.
09 KASİM. 60.1kg.
16 KASİM. 59.8kg
~~~Katilan arkadaslarimiz icin~~~
S scss hedef kilo=46
11 KASİM>>>>53.2
16 KASİM>>>>52.5
----------------------------------------------------------------
pass hedef kilo=55
16 KASİM>>>>68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?