- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Harikasın canım misafir ağırlayıpta bir şey yememek işte azmin zaferiBen geldiiimmmm :) hemen kacicam
Sabah
2 yumurta
Oglen
1 muz
2 kakaolu top
Aksamustu
300 gr haslanmis tavuk
2 kasik muhallebi
Misafirlerim gelecek onlarla cay kahve icerim artik
Çok sağol canım benim bugün daha iyiyim az spor yaptım terlemeye anca başladım sonra sıcak su torbası battaniye eşliğinde güzelce terledim dün işten erken çıktım duracak halim yoktuCanım çok geçmiş olsun, ekşi çorbs iç, portakal tüket.. Kendine dikkat et tatlım
Kolay gelsin canım beşm, çok da yorma kendini
Çok iyisin canım devamSabah
Yarım simit
Sade nescafe
Öğlen
Tarhana çorbası
Akşam
Tarhana çorbası
4 yk barbunya
Bugün çok ders çalıştım çok mutluyum
Gunaaaydiiiinnn :)
Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Bugun fazla bir kahvalti oldu ama olsun arada lazimHarikasın canım misafir ağırlayıpta bir şey yememek işte azmin zaferi
Çok sağol canım benim bugün daha iyiyim az spor yaptım terlemeye anca başladım sonra sıcak su torbası battaniye eşliğinde güzelce terledim dün işten erken çıktım duracak halim yoktuSen nasılsın
Çok iyisin canım devam
İşte sağlıklı kahvaltı daha ne olsun
Olsun canım sporla giderler eminimBugun fazla bir kahvalti oldu ama olsun arada lazimbugun spor yapayim erisinler dun aksam da tatlidan yedim
Bugun nasilsin canim biraz daha iyi misin?Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + 1 ad.yaş kayısı
Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim) + 1 kase yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:15 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 yarım gofret + 1 kupa limonlu ıhlamur
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur
Ara; 20:30 - 1 ufak kivi
Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak
Daha iyiyim canım çok şükür sağol terlemek iyi geldi zaten haftasonu geldi dinlenmeye çalışacağımBugun nasilsin canim biraz daha iyi misin?
Canım sağol, benim de eşim grip ben de kendimi kırgın hissediyorum.. Sana verdiğim tavsiyelerle ayakta duruyoruzHarikasın canım misafir ağırlayıpta bir şey yememek işte azmin zaferi
Çok sağol canım benim bugün daha iyiyim az spor yaptım terlemeye anca başladım sonra sıcak su torbası battaniye eşliğinde güzelce terledim dün işten erken çıktım duracak halim yoktuSen nasılsın
Çok iyisin canım devam
İşte sağlıklı kahvaltı daha ne olsun
Canım harikasınSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 12:25 - Yarım kase tutmaç çorbası + 1 yaprak lahana pişmiş(aslında sarmaydı ama içini yiyemedim lahanasını yemek istedim) + 1 kase yoğurt
Akşam; 18:45 - 2 ymk kaşığı yeşil fasulye + 1 kase yeşil salata + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 30 dakika pilates + 20 dakika yemek yapmak
Canım sağol, benim de eşim grip ben de kendimi kırgın hissediyorum.. Sana verdiğim tavsiyelerle ayakta duruyoruzsalgın varmış canım, görümcem çocukları getirdi doktota herkes grip diyor! Dikkatli olmak lazım
Canım harikasın) çok beğeniyorum senin düzenini
Ayy çok güldüm ben de kaçırmam çünküSağol kuzum size de çok geçmiş olsun dikkat edin gerçekten salgın var bende hiç kaçırmam hemen yakalarım
Yazışımda bile bir plan var düzen var dimi huyum böyleSeninde menülerini çok beğeniyorum ben
Ayy çok güldüm ben de kaçırmam çünkü
Evet ben de planlı insanlara bayılıyorum, yok ya ben kendi menülerimi sevmiyorum, bana gündüz gelen iştahsızlığı akşam verseler keşke.. Gündüz zorla yiyorum.. Akşam yemekten sonra da aklım da hep yemek ama ne yemekler! Pizzalar, hamburgerler, çikolatalar, sufleler.. Neden böyle anlamıyorum, sanırkm kocamı görünce iştaha geliyorumama akşamları o karın gurultum tam işkence! Akşam ders çalışamıyorum mesela o derece yani
Aynennnn ondan olabilir!! Evet şimdi kahvaltı edicem mesela, saat 8den beri ayaktayım, artık kahvaltı etmeliyim sanırımVallahi kaçırdığım hiç olmadı ondan
Ben beğeniyorum senin menülerini gündüz yesen akşam çok acıkmazsın bir de eşinle beraber iştaha gelmen normal benimde yanımda eşim hem abur cubur yiyor gel de sinir olma
Et tabi canım sağlam kahvaltı her zaman iyidir ben çalıştığımdan yapamıyorum işte orada da biraz kaybediyorumAynennnn ondan olabilir!! Evet şimdi kahvaltı edicem mesela, saat 8den beri ayaktayım, artık kahvaltı etmeliyim sanırım
Poğaçaları sen mi yapıyosun? Maşallahın var. Benim yediklerime bak seninkilere bak. Ama sen sporunu hep yapıyorsun maşalllah... Tebrik ediyorum tekrar tekrarrrSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Güzel canım menün fazla değil sarma tehlikeli ama yenecek başka bir şey yoksa ne yapacaksın dengelersin eminim bugünGünaydın hanımlar, hayırlı cumalar...
Ben dün yazamadım galiba hiç hatırlamıyorum. Bu aralar işler yoğun. Bide hastaneye gidip geliyorum.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, kıvırcık salata, 1 küçük karnıyarık
Akşam: 4 tane lahana sarması, 3 kaşık yoğurt
Bugünsa sabah kahvaltı edemedim. 12 gibi yemeğe inicem. akşama yemeğimde yok yalnızım eşimde yok.. Hafta sonu yine gezmelerdeyim((((( karman çorman bir tempoda gidip geliyorum .
Herkese güzel günler güzel hafta sonları
Poğaçaları sen mi yapıyosun? Maşallahın var. Benim yediklerime bak seninkilere bak. Ama sen sporunu hep yapıyorsun maşalllah... Tebrik ediyorum tekrar tekrarrr
Güzel canım menün fazla değil sarma tehlikeli ama yenecek başka bir şey yoksa ne yapacaksın dengelersin eminim bugünHaftasonu tutmaya çalış pazartesi sonuçlarını alırsın eminim
Evet canım eşim tost istemiyormuş artık evde poğaça yapıyorum her hafta 1 hafta gidiyor bize işte yememem gerek aslında ekstradan tost ekmeği alacağım olmadıSağol canım sende iyisin bence sporunu yapsan çok bir şey yemiyorsun ki
Verirsin canım eminim haftasonunu sıkı tut evde kaldığın sürece spora yönel bak nasıl gidiyor terledikçe attıkça üzerindenSağol canım... İnşaallah birazcık vermiş olurum pazartesi.
Haftasonunu tutabilirsen bence kesin eksi cikacaksin cunku iyi dikkat ediyorsun. Guzel haftasonlari kuzum hepimizeGünaydın hanımlar, hayırlı cumalar...
Ben dün yazamadım galiba hiç hatırlamıyorum. Bu aralar işler yoğun. Bide hastaneye gidip geliyorum.
Dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, kıvırcık salata, 1 küçük karnıyarık
Akşam: 4 tane lahana sarması, 3 kaşık yoğurt
Bugünsa sabah kahvaltı edemedim. 12 gibi yemeğe inicem. akşama yemeğimde yok yalnızım eşimde yok.. Hafta sonu yine gezmelerdeyim((((( karman çorman bir tempoda gidip geliyorum .
Herkese güzel günler güzel hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?