Tesekkur ederim azmettim vermem lazim cevremdeki insanlar beni biliyor kilodan nefret ederim ama malesef bir donemde aliverdim simdide nasil aldiysam oyle vericemharikasın bayağı az yiyorsun.
YuppppiiiiiHeeeyyy bende bu pazartesi 82.8 idim haftaya 79.99 u gorecem ben de azmettim....
istersek basaririz ve bunu basaracagin.
sen 50 ler grubuna ben 70 ler grubuna inşâallah girecegiz
benimki de benzer bir hikayeBugun asuremi yaptim ve ansizin misafirlerim geldi :) ustune de kisir yaptik ve afiyetle hepsinden yedik :) ne guzel dimi sabah da sucuklu yumurta yemistim gelsin verdigim kilolar geri simdi
Ben de dun 300 gr almisim nolcaz biz boyle acabasorma bu hafta yarım kilo verdim sonra bir kilo aldım
tatiller yaramıyor eş dost gelince de yiyorsun yaBen de dun 300 gr almisim nolcaz biz boyle acaba
Evet off ne zor vermek halbuki almak ne kadar kolaytatiller yaramıyor eş dost gelince de yiyorsun ya
aynen.Evet off ne zor vermek halbuki almak ne kadar kolay
Hosgeldin canimmerhabalarr bende 14 yaşındayım vee fazla fazla kilom var burda biraz motivasyon bulmak istiyorumm :)
mağlum okula gidiyorum ve bayaa 40 kadar fazla kilom var bu arada boyum 1.70Hosgeldin canimne kadar fazlan var neler yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?