- 5 Aralık 2015
- 33
- 33
- 3
Bugün sadece ceviz leblebi yedim de gerçekten eve gelince gözüm döndü biraz yoksa karnabahar kızartması yememem gerekiyodu biliyodumGüzel canım ama az yiyip çok aç kaldığın için saldırıyorsun mesela öyle cevizle leblebiyle yemek olmaz acıkır 1-2 güne kadar saldırırsın sabah güzel kahvaltını yapmaya çalış öğle ve akşam yemek ye muhakkak
Olsun canım ilk başlar bende neler yiyordum bir bilsen zamanla öğreniyorsun
Sabah sağlam kahvaltını yap canım öğle de yiyebilirsin zararsız gıdalarla akşam da sebze çorba falan geçiştir derim günde 1-2 tane meyve ye dengelesinBugün sadece ceviz leblebi yedim de gerçekten eve gelince gözüm döndü biraz yoksa karnabahar kızartması yememem gerekiyodu biliyodumben biraz ters yaptım galiba sabah yemem gereken miktarı akşam yiyorum , akşam yemem gerekeni de sabah kahvaltı niyetiyle yarın tam tersini yapayım bi
hosgeldin canim. Umarim guzel gecmistir sunavlarinKusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyorama diyetimi bozmadim dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama başka da bisey yemem artik sabaha kadar
Hoş buldumm teşekkür ederim iyi dileklerin içinhosgeldin canim. Umarim guzel gecmistir sunavlarinbu arada kilonu bildirmeyi unutma. Yemek duzenin suan pek iyi degil. Sabahlari ne olursa olsun peynir yumurta domates vs guzel bir kahvaltini yap ekmek 1 dilim. Oglen normal bir tabak ev yemegini ye salata ye bol bol arada bir meyve yiyebilirsin zaten sekersiz cay kahve serbest aksamlari en onemlisi! Mumkun oldugunca gecistirmeye calis. Cok hafif yemeye gayret et bu seni zorlayacak ama malesef bu sekilde zayiflaniyor. Aksamlari yedigimizi gunduzdeki gibi yakamiyoruz canim.
Kesinlikle bu şekilde devam etmeye çalışıcam canım teşekkür ederimSabah sağlam kahvaltını yap canım öğle de yiyebilirsin zararsız gıdalarla akşam da sebze çorba falan geçiştir derim günde 1-2 tane meyve ye dengelesin
Güzel bi menü canım. Bu arada sanırım çiğ köfte yedin akşam, 4 tane çiğ köfte marul ve çorba yiyebilirsin demişti bana diyetisyenSabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Canım valla çok az yiyorsun sen de, ama gayet güzelSabah
1 yumurta
5 dilim sucuk
1 bardak tarcinli sut
Oglen
Yarim elma
Yarim mandalina
Yarim portakal
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksamustu
160 gr ton baligi
Aksam
Bir kase yulaf ve keten tohumlu yogurt
Yesil cay
Canım umarım sınavların iyi geçmiştir. Sabah güzel kahvaltı et ama zihnin açılsınKusura bakmayın arkadaşlar iki gündür sınavlar yüzünden buraya ugrayamadim. Bir günde üç sinava girince akıl kalmıyorama diyetimi bozmadim dün sabah 3 haşlanmış yumurta yedim . Sonra gidip leblebi aldım ve öğle yemeği yerine leblebi yedim yaa inanamadım ben üç avuç yedim ve akşama kadar hiiicc hiç hiç açlık hissetmedim gerçekten şahaneymis tok tutma konusunda aksam da saat 6 gibi 1 bardak ayran içtim yarım tabak bulgur pilavi yedim. bugun sabah iki avuç ceviz yedim kahvaltı olarak zaten vakit yoktu başka bir şey yemeye öğlen yine 3 avuç leblebi . Saat 4 te de bir bardak ayran ve 3 karnabahar karnabahar yumurtayla kizartilmisti ama başka da bisey yemem artik sabaha kadar
Ek olarak kahvalti yapabilsen o bile iyi olur kuzum.Ah bu ben! Düzene giricem dedikçe giremiyorum.. Bugün sabah doktordaydım. İşte çıkınca yerim dedim. Arkadaşla buluştuk. Baya bir sonra kır pidesi çekti canım dedi, yiyelim mi.. Aaa ben bir şey yemedim yiyelim dedim. Bir geldi nasıl yağlıı ben de yiyemedimsonra eve gelicem. Bi arkadaş aradı, eski iş yerinden. Bir sunum varmış, bana yapa mısın dedi? Kaç saat sunuma çalıştık. Eve gelmem 6buçuk oldu. Eşim yemek yapmış sağolsun akşam da 2 kaşık pilav, 1 tavuk göğsü, 1 dilim kızarmış domates, 1 tane de yeşil biber yedim. Ama tüm gün sadece sigara içip bir şey yemediğim için şimdi midem ağrıyor böyle saçma sağan menülerle bir hafta olmaz umarım. 4 gündür böyle.. Düzen istiyorummmm
Canım ben marketlerden yulaf ezmesi alıyorum. Böyle kahvaltılık gecrer gibi, yoğurda karıştır ye misssYeni gelen arkadaslar hos geldiniz.sayfalari tek tek takip ettim. Mobilden giriyorum her zaman linti yapamuyorum kusura bakmayin. Menuler yine cok iyi. Aynen devam inslh.
Bide yulafi nerden aliyorsunuz
Menun cok iyi cunku sporun da var begendimBugunku menum.
İki bardak cay yarim lubnan ekmegi.
Hepsinden ikiser catak. Cokelek,bal, helva,beyazpeynir,kasar,pekmez,kiymali yumurta.
(cokmu yemisim ne:)]
yesil cay.
Oglen: 1lahmacun ici bok yesllikli ve bi bardak ayran.
Aksam : uc sarma ve salata.
Sonrasindada cay yer fistigi ve hurma.
Yatakende yogurt karisimi.
50 dakika yuruyus. 200 ip atlama. 100 mekik
ya sen naptin boyleeee en sevdigiiimmmValla ben yaptim bulgur pilavini domatesli biberli cok az da salca kattim miss gibi yanina turp roka cacik.
Misss
İnşallah sonuçlarını alırsın canımKesinlikle bu şekilde devam etmeye çalışıcam canım teşekkür ederim
Güzel bi menü canım. Bu arada sanırım çiğ köfte yedin akşam, 4 tane çiğ köfte marul ve çorba yiyebilirsin demişti bana diyetisyen
Ben çiğköfteyi dürüm şeklinde yedim ama o ne olcek kız marul domates salatalık turşusu falanAh bu ben! Düzene giricem dedikçe giremiyorum.. Bugün sabah doktordaydım. İşte çıkınca yerim dedim. Arkadaşla buluştuk. Baya bir sonra kır pidesi çekti canım dedi, yiyelim mi.. Aaa ben bir şey yemedim yiyelim dedim. Bir geldi nasıl yağlıı ben de yiyemedimsonra eve gelicem. Bi arkadaş aradı, eski iş yerinden. Bir sunum varmış, bana yapa mısın dedi? Kaç saat sunuma çalıştık. Eve gelmem 6buçuk oldu. Eşim yemek yapmış sağolsun akşam da 2 kaşık pilav, 1 tavuk göğsü, 1 dilim kızarmış domates, 1 tane de yeşil biber yedim. Ama tüm gün sadece sigara içip bir şey yemediğim için şimdi midem ağrıyor böyle saçma sağan menülerle bir hafta olmaz umarım. 4 gündür böyle.. Düzen istiyorummmm
Güzel canım menün lahmacunu sevmedim sadece bu menüdeBugunku menum.
İki bardak cay yarim lubnan ekmegi.
Hepsinden ikiser catak. Cokelek,bal, helva,beyazpeynir,kasar,pekmez,kiymali yumurta.
(cokmu yemisim ne:)]
yesil cay.
Oglen: 1lahmacun ici bok yesllikli ve bi bardak ayran.
Aksam : uc sarma ve salata.
Sonrasindada cay yer fistigi ve hurma.
Yatakende yogurt karisimi.
50 dakika yuruyus. 200 ip atlama. 100 mekik
Afiyet olsun canımValla ben yaptim bulgur pilavini domatesli biberli cok az da salca kattim miss gibi yanina turp roka cacik.
Misss
Mikemmmmmeeellll pirensesSabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip
Teşekkürler şikerimmmMikemmmmmeeellll pirenses
Pilates sikilastirir kuzum birakma sakin ip yada leslie terletir onlar kardio cunku onlar zayiflamana yardimci olur pilates sikilasmanaTeşekkürler şikerimmmPilates terletmiyor ama beni biliyor musun ip biraz terletti terlemeden veremiyorum dünkiyle sabit çıktım
Evet göbeğime iyi geldi dediğin gibi terletmiyor ama sıkılaştırıyor farkındayım neyse zaten 1 er gün değiştirerek yapacağımPilates sikilastirir kuzum birakma sakin ip yada leslie terletir onlar kardio cunku onlar zayiflamana yardimci olur pilates sikilasmana
Azmin zaferi cok iyi gidiyorsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?