- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sabah tartildim. 63ıflayabilirsin .5 cikti. Hedefim 50 kg bugun kahvaltida bir dilim tahilli ekmek bir lokma peynir ve bir domates yedim. 40 dk pilates yaptim. 2 fincan yesil cay ictim. Uzerine uc kasik yogurt icine bir cay kasigi pul biberle yedim. Oglen yarim elma dogranmis yogurt yedim. Ogleden sonra yani yeni yulafli yogurt yedim. Aksama da tavuk soteyle salata yemeyi planliyorum. Tek kusurum hic su icmedim. İnsallah ona da baslarim. Bakiyorum da cok siki girmisim sanki
Afiyet olsunKızlar selam bugun hafta sonu evdeyim ve kendimi nasıl tutucam yememek için bilmiyorum
Sabah iki haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
4 dilim domates
1 dilim ekmek
200 ml süt
Ara bir yeşil elm
Aksamada kofte yapmayı düşünüyoruz ama tavsiyeniz varmı tavada kizartirsak zararı olurmucharmant sonuc da yağda kizarcak ve kaç tane yemeliyim
tesekkur ederim ilgin icin canimofff ne sıkıcı yaaa hergün bunlarımı yapıyorsun....sana bu konuda yardımcı olabilirim....sağlıklı beslenerek sağlık için spor yaparak zayıflabilirsin....bana ulaşırsan yardımcı olurum
Afiyet olsunkofte yiyebilirsin bence sorun yok salatayla mukemmeel olur ama yagsiz tavada piserse daha guzel olur ben ete sınır koymuyorum
tesekkur ederim ilgin icin canimo benim adapte olma zamanlarimdi, kendim pilates egitmeniyim yemek yemede yada yememede de zaten bir sıkıntı yasamiyorum yine de cok tesekkurler. Ekstra onerilerin varsa burdan paylasabilirsin tabii hepimize faydasi olur belki
Evwt ben arastirdim bu meyveyitabi ne demek... işkence ye dönüyor bazen kilo vermek bende bu meyveyi öğrendim herkesle paylaşmak kilo vermeyi kolaylaştırmak işkence olmaktan çıkarmak istememden dolayı ilgim alakam
Haftasonlari genelde boyle oluyorBugün çok sessiz sanki burasii
Kiz ne dersiiiii yat dinlen a aaa hadiiBen geldim
Yaa arkadaşın kınası vardı, yarın da düğün var.. Salak gibiyim bugün..
Sabah, öğle yok
Bol göbek atma var
Akşam da eşimle yemeğe gittik, akşam dediğim 10.30 gibi! Tüm gün su ile ayakta durdum. Yoğurtlu meze ve 1 adet tavuk göğüs, 1 köfte yedim. Çok yorgunum. Yarın kuaföre giderken yanıma meyve ve etiform alıcam. Şimdi biraz dinleneyim, kendimi iyi hissedersem ders yapıcam canlarr öptüm çok
Guzel menu afiyet olsun ama kahvaltin eksik olmus sanki canin mi istemedi?Dunku menum.
Kahvalti; cay ikiser catal bal helva. Bi dilim.peynir.
Ogle kucuk bi.kase kremali.mantar corbasi.
Ara iki kuru incir bes yer fistigi iki kasik ispanakli lor.
Aksam portakal.
300 ip
Sende korkumdan az yedim.kahvaltiyi:) :) :)Hu huuuuubugun manyak bir kahvalti yaptim sekerler
2 haslanmis yumurta
6 kirma zeytin
Yarim kk peynir
1 cay k.salca
1 cay kasigi pekmez
50 gr sucuk
1 dilim ekmek
2 bardak cay
Kahvaltini guzel yap sadece ekmege dikkat etSende korkumdan az yedim.kahvaltiyi:) :) :)
Afiyet olsun cnm nornalde cok az yapiyorsun zaten bugun ye
Bugun hic.kahvalti yapmadim aksine.Meyveyi aksama birakma aksam acikiyorsan cayla kahveyle leblebi (1 avuc) tuket yada bir bardak tarcinli sut ic canim.Ah_kalBiM
Bence kesin varBugun hic.kahvalti yapmadim aksine.
Daha dikkat ederim.insallah.
Yarinbtarti gunu bakalim bi.oynama varmi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?