Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

Canim arkadaşım günlüğün hayırlı olsun. .inşallah bol paylaşımla bol eksilerle dolu olur..saglikla ve cabucak kurtulursun fazlaliklarindan..
Bu yeni başlangıcın sana uğur getirmesini dilerim :)

Canim arkadaşım günlüğün hayırlı olsun. .inşallah bol paylaşımla bol eksilerle dolu olur..saglikla ve cabucak kurtulursun fazlaliklarindan..
Bu yeni başlangıcın sana uğur getirmesini dilerim :)

Teşekkür ederim arkadaşım...nasılsın neler yaptın miniğin nasıl oldu...

Canım topiğim güzel topiğim ben geldim :D...Sabah menüm :5 zeytin,1kk kaşar peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek aceleden atıştırıp dışarı çıktım...20 dk yürüdüm,100 tane ip atladım,6.5 dk slim pack yaptım...arada 2 günkurusu yedim...öğlede 3 kaşık pilav,3 kaşık yoğurt hepsi bu kadar...

selam kızlar yarından itibaren bende aranıza geleyim işlerim biraz yoğun inşallah paylaşımda bulunurum.
yarın tartılayım

selam kızlar yarından itibaren bende aranıza geleyim işlerim biraz yoğun inşallah paylaşımda bulunurum.
yarın tartılayım

Hoşgeldin bekliyoruz mutlaka kimse gelmeyince bende neler yaptığımı yazmak istemiyorum birlikten kuvvet doğar canım bekliyorum..

ben ilk defa katışıyorum böyle bir konuya bende tecrübemi paylaşmak istedim ekmek,pilav,makarna,tatlı,tuz,unlu ve mayalı herşeyi bıraktım sabahları 3 gün yumurta peynir 3 gün k flakes yedim aralarda ya yeşil elma yada kuru kayısıs veya incir yedim bol su akşamları en geç 7 de yeme işini bırakıp en son yemeğimi bol yoğurtlu sebze ile yaptım sabah ve akşamları işe gelirken yarımşar saat yürüdüm ip atlama ve mekikle birlikte tabi birde bolca su 4 kg gitmiş bile ve 1 haftada çalıştığım yerin doktoruna sordum hızlı olmadımı diye oda bu şekilde yapılan diyette normal dedi bu arada 86 kg olduğum için ilk başta hızlı verebilirsin dedi bugün 8 gün bitti bakalım haftada bir tartılıcam inşallah güzel şeyler olur

Kızlar selamlar herkese diyetler nası gidio:)
Tüm günümü yaziiim hemen:

Sabah:
Kepekli tost ve su

Öğle:
Light süt
Kuru üzülmüş müslimi bisküvi

Ara:neskafe şekersiz

Akşam:
Izgara tavuk 1porsiyon
Yağsız salata
2kaşık bulgur pilavı
Zero

Şmdi de az şekerle Türk kahvesi ve minik kek parçası

Son düzenleme:
akşamları anca fırsatım oluyor girmeye benim....
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim ekmek beyaz peynir yeşil çay
öğlen ark.gittiğim için menüm şaştı
yarım poğaça
1 kurabiye
kereviz salatası yedim 2 fincanda yeşil çay
saat 5 gibi 1 adet muz
akşamda
menemen ve 1 dilim ekmek
bu saatten sonra en fazla 1 mandalina yerim bol su

yoğurtu ihmal etmeyin kızlar yoğurtu çok tükettiğim zaman daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum

sabah(07:15)
1 adet haslanmus yumurta (tuzsuz)
1 adet domates,
2 adet salatalik,
6 adet siyah zeytin,
1 adet cig havuc,
1 dilim tulum peyniri

saat(12:30)
yarim paket burcak kepekli üzümlü büsküvi,
1 bardak cikolatali nescafe

saat(17:10)
1 adet elma

aksam(20:00)
1 tabak patlican yemegi(kiymali)
3 yk pilav,
100 gr yogurt

günü böyle kapatmayi pilanliyorum belki sadece pilavi eksiltirim yada hic yemem :)

Bugün yediklerim..

Sabah:5 zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dlm tam tahıllı ekmek...

Ara:2 gün kurusu...

Öğle:3 kaşık pilav,3kaşık yoğurt...

Ara:yarım bardak neskafe 2 küp şekerli,1 tane ceviz...

Ara:yoğurtlu havuç salatası yarım kase...

Akşam:1 kase yayla çorcası,küçük tabak fırın fasülye diblesi...

Belki bir maden suyu içerim...

20 dk yürüyüş,100 tane ip atlama,6 dk slim pack...Bu 6 dk yı aslında kısa olduğu için pek verim alamam belki....

ben ilk defa katışıyorum böyle bir konuya bende tecrübemi paylaşmak istedim ekmek,pilav,makarna,tatlı,tuz,unlu ve mayalı herşeyi bıraktım sabahları 3 gün yumurta peynir 3 gün k flakes yedim aralarda ya yeşil elma yada kuru kayısıs veya incir yedim bol su akşamları en geç 7 de yeme işini bırakıp en son yemeğimi bol yoğurtlu sebze ile yaptım sabah ve akşamları işe gelirken yarımşar saat yürüdüm ip atlama ve mekikle birlikte tabi birde bolca su 4 kg gitmiş bile ve 1 haftada çalıştığım yerin doktoruna sordum hızlı olmadımı diye oda bu şekilde yapılan diyette normal dedi bu arada 86 kg olduğum için ilk başta hızlı verebilirsin dedi bugün 8 gün bitti bakalım haftada bir tartılıcam inşallah güzel şeyler olur

Tebrik ederim sizi büyük başarı bu arada hoşgeldiniz ...Siz bayağı aşmışsınız konuyu Maşallah :nazar::nazar:

Kızlar selamlar herkese diyetler nası gidio:)
Tüm günümü yaziiim hemen:

Sabah:
Kepekli tost ve su

Öğle:
Light süt
Kuru üzülmüş müslimi bisküvi

Ara:neskafe şekersiz

Akşam:
Izgara tavuk 1porsiyon
Yağsız salata
2kaşık bulgur pilavı
Zero

Şmdi de az şekerle Türk kahvesi ve minik kek parçası
İyi gidiyor şükür senin aran nasıl diyetle zorlanıyor musun...Bu arada menünü çok beğendim...

Son düzenleme:
akşamları anca fırsatım oluyor girmeye benim....
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim ekmek beyaz peynir yeşil çay
öğlen ark.gittiğim için menüm şaştı
yarım poğaça
1 kurabiye
kereviz salatası yedim 2 fincanda yeşil çay
saat 5 gibi 1 adet muz
akşamda
menemen ve 1 dilim ekmek
bu saatten sonra en fazla 1 mandalina yerim bol su

yoğurtu ihmal etmeyin kızlar yoğurtu çok tükettiğim zaman daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum

Olsun canım akşamda olsa gir boşlama insan buradan uzaklaştımı salıyor kendini..Evet öğlen biraz şaşmışsın fakat misafirlikte yiyen birine göre yinede sabırlı bir menü olmuş...

sabah(07:15)
1 adet haslanmus yumurta (tuzsuz)
1 adet domates,
2 adet salatalik,
6 adet siyah zeytin,
1 adet cig havuc,
1 dilim tulum peyniri

saat(12:30)
yarim paket burcak kepekli üzümlü büsküvi,
1 bardak cikolatali nescafe

saat(17:10)
1 adet elma

aksam(20:00)
1 tabak patlican yemegi(kiymali)
3 yk pilav,
100 gr yogurt

günü böyle kapatmayi pilanliyorum belki sadece pilavi eksiltirim yada hic yemem :)

Merhaba sabah menüne bayıldım çok doyurucu göründü gözüme...Sadece öğlen biraz kaçmış sanki şeker açısından...Sizde benim menüme yorum yazabilirsiniz yani uygun görmediğiniz şeyleri...

Merhaba sabah menüne bayıldım çok doyurucu göründü gözüme...Sadece öğlen biraz kaçmış sanki şeker açısından...Sizde benim menüme yorum yazabilirsiniz yani uygun görmediğiniz şeyleri...

tesekkür ederiim :) evet öglen bol sekerli seyler yiyorum ben hep cünkü tatlidan vazgecemiyorum. :) bir de okulda yiyebilecegim en saglilik sey o :1:

Bugün yediklerim..

Sabah:5 zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dlm tam tahıllı ekmek...

Ara:2 gün kurusu...

Öğle:3 kaşık pilav,3kaşık yoğurt...

Ara:yarım bardak neskafe 2 küp şekerli,1 tane ceviz...

Ara:yoğurtlu havuç salatası yarım kase...

Akşam:1 kase yayla çorcası,küçük tabak fırın fasülye diblesi...

Belki bir maden suyu içerim...

20 dk yürüyüş,100 tane ip atlama,6 dk slim pack...Bu 6 dk yı aslında kısa olduğu için pek verim alamam belki....

burdan bakinca iyi görünüyor :) eger doyuyorsaniz bu yediklerinizle bi sorun yok bencee

Back
X