Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

bugünün pazar olması nedeniyle menümde biraz şaşırma oldu maalesef.
sabah
2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık azıcık sucuklu yumurta 1 zeytin yedim

öğlen dışardaydık tavuk yedim ekmeksiz 4-5 patates kızartması

akşamda semizotu salatası 1 kaşık mantı yedim

1 fincan yeşil çay ve 5-6 tane kestane.....

bugün biraz kalorili oldu ama oda bir haftanın ödülü olsun artık umarım sabah tartıda + çıkmaz yarın dr. randevumda var bakalım dr. ne diycek hedefimiz 800 gr---1200 gr arası verebilmemdi.

kizlar iyi aksamlar :) yarin ayin 2 si ve ben persembeden beri yemedigim kalmadi. yarin tam gaz devam ediyorum eminim bu 4 günde kilo aldim o yüzden tartilmiycam. hatta yilbasina kadar da tartilmayi düsünmüyorum. yeni bir sistem deniycem umarim ise yarar.
yine kahvalti iyi bir bicimde , öglen 1 avuc karisik cerez yada 1 bardak süt ve 2 kuru incir, aksam 1 kase corba ve 4 yk yemek. eger corba yoksa 7 yk yemek :) ve belki bir ara ögün yaparim ve ondada meyve yerim yersem. 1 gün cerez 1 gün süt yapmayi planliyorum simdilik ama bakalim :)

kizlar iyi aksamlar :) yarin ayin 2 si ve ben persembeden beri yemedigim kalmadi. yarin tam gaz devam ediyorum eminim bu 4 günde kilo aldim o yüzden tartilmiycam. hatta yilbasina kadar da tartilmayi düsünmüyorum. yeni bir sistem deniycem umarim ise yarar.
yine kahvalti iyi bir bicimde , öglen 1 avuc karisik cerez yada 1 bardak süt ve 2 kuru incir, aksam 1 kase corba ve 4 yk yemek. eger corba yoksa 7 yk yemek :) ve belki bir ara ögün yaparim ve ondada meyve yerim yersem. 1 gün cerez 1 gün süt yapmayi planliyorum simdilik ama bakalim :)

Tartılırsan motivasyonun düşüyor sanırım ?

Kızlar kusura bakmayın dün yazmamadım muhtemelen bügünde menülerini yazamam hastayım çok fena hem grip hem boğaz enfeksiyonu doğru düzgün bişey yiyemediğim için bende menü paylaşımı yapmadım hepinizi öptümmm:16:

geçmiş olsun canım
bol sulu beslen vede vitamin takviyesi all

merhaba çıtır hatun adayları.....

bugünkü menüm
kahvaltı 3 küçük dilim fırında kızarmış yumurtalı ekmek yeşil çay

öğlen az tarhana çorbası

saat 5 gibi 2 mandalina yiyeceğim

akşamada salata az yoğurt taze fasulye yiyeceğim.

dr.a gittim kızlar bir haftada 1900 gr. vermişim aferin dedi bana akşam listemede makarna ilave etti yağsız ama soslu yada peynirli olabilirmiş.

not: makarna ve pilav yanında yoğurt yasak haberiniz olsun yaga çeviriyormuş aman dikkat kızlar .

ben akapunktura gidiyorum ve diyetimde var 3 haftada toplam 4700 vermişim.keşke hep böyle gitse ozaman yılbaşına kesin 60 olurum

kahvalti(07:45)
1 bucuk haslanmis yumurta,
1 dilim ezine,
1 salatalik,
6 siyah zeytin

ögle(11:45)
1 kase mercime corbasi

saat(13:40)
1 bardak sicak cikolata( oldukca yogundu) 150 kalori falan sayiyorum o yüzden bunu

saat(16:30)
1 avuc dolusu karisik cerez (cogunlugu findik)

aksam(18:00)
1 büyük kase tarhana corbasi

aksami henüz yemedim ama böyle planladim o büyük kase 2 kase sayilabilir derecede. ve bi degisiklik olmazsa günü bu sekilde kapatmayi planliyorum :) eger bi farklislik olursa burada gelir belirtirim :)

bu arada dogru yada yanlis gördüklerinizi belirtebilirsinizz

Merhaba arkadaşlar topiğimizi ihmal ettim hemde çok artık düzenli gireceğim ve topik cetvelimizi hazırlayacağım İnşallah...

kahvalti(07:45)
1 bucuk haslanmis yumurta,
1 dilim ezine,
1 salatalik,
6 siyah zeytin

ögle(11:45)
1 kase mercime corbasi

saat(13:40)
1 bardak sicak cikolata( oldukca yogundu) 150 kalori falan sayiyorum o yüzden bunu

saat(16:30)
1 avuc dolusu karisik cerez (cogunlugu findik)

aksam(18:00)
1 büyük kase tarhana corbasi

aksami henüz yemedim ama böyle planladim o büyük kase 2 kase sayilabilir derecede. ve bi degisiklik olmazsa günü bu sekilde kapatmayi planliyorum :) eger bi farklislik olursa burada gelir belirtirim :)

bu arada dogru yada yanlis gördüklerinizi belirtebilirsinizz

Sanırım sen kalori hesabıda yapıyorsun...Bence çerezi yerken kalorilerine dikkat et çünkü onların kalorisi azımsanmayacak derecede oluyor...

Sanırım sen kalori hesabıda yapıyorsun...Bence çerezi yerken kalorilerine dikkat et çünkü onların kalorisi azımsanmayacak derecede oluyor...

biliyorum cerezlerin kalorisi oldukca fazla ama 1 avuc cerez yaklasik 200 250 kalori falan. ekmek yerine tüketmeye calisiyorum aslinda bugun 1100 kalori falan aldim.amacim 1000 kaloriinin altina düsmemek, 1300 kalorinin de üstüne cikmamak :) bakalim ne olcak ama benim anladigim su ya vucudum 60 da kalmak istiyor yada ben biseyi yanlis yapiyorum. yani inatla ne kadar verirsem veriyim hoop geri geliyor ayni kiloya eger bu yilbasina kadar gitmezse 58 e falan ben direk diyetisyene gidip yardim istiycem .

Son düzenleme:
bugünün pazar olması nedeniyle menümde biraz şaşırma oldu maalesef.
sabah
2 dilim kızarmış ekmek peynir domates salatalık azıcık sucuklu yumurta 1 zeytin yedim

öğlen dışardaydık tavuk yedim ekmeksiz 4-5 patates kızartması

akşamda semizotu salatası 1 kaşık mantı yedim

1 fincan yeşil çay ve 5-6 tane kestane.....

bugün biraz kalorili oldu ama oda bir haftanın ödülü olsun artık umarım sabah tartıda + çıkmaz yarın dr. randevumda var bakalım dr. ne diycek hedefimiz 800 gr---1200 gr arası verebilmemdi.

Malesef canım haftasonları diyette olanlar için bir kabus oluyor hiç kaçamak yapmayana pek az rastladım...Bende yaptım tabi evde yalnız olunca uygulamak daha kolay oluyor...

biliyorum cerezlerin kalorisi oldukca fazla ama 1 avuc cerez yaklasik 200 250 kalori falan. ekmek yerine tüketmeye calisiyorum aslinda bugun 1100 kalori falan aldim.amacim 1000 kaloriinin altina düsmemek, 1300 kalorinin de üstüne cikmamak :) bakalim ne olcak ama benim anladigim su ya vucudum 60 da kalmak istiyor yada ben biseyi yanlis yapiyorum. yani inatla ne kadar verirsem veriyim hoop geri geliyor ayni kiloya eger bu yilbasina kadar gitmezse 58 e falan ben direk diyetisyene gidip yardim istiycem .

Senin vucudunun direnç noktası olabilir canım...İyice bir kırmak lazım yani hedefine ulaştıktan sonra uzun bir süre o kiloda kalman gerekki vücut ana alışsın...Aynen bende bayram öncesi 62.9 idim fakan bayram dönüşü bir yemeye başladım hoop geri aldım 67 kiloya bile çıktım inan...Yani diyet sonrası bir sürede koruma evresi gerekiyor...

Senin vucudunun direnç noktası olabilir canım...İyice bir kırmak lazım yani hedefine ulaştıktan sonra uzun bir süre o kiloda kalman gerekki vücut ana alışsın...Aynen bende bayram öncesi 62.9 idim fakan bayram dönüşü bir yemeye başladım hoop geri aldım 67 kiloya bile çıktım inan...Yani diyet sonrası bir sürede koruma evresi gerekiyor...

canim ben temmuzdan beri 60 kiloyum ama :/ yani 6 ay oldu ya. yani neyi eksiltecegimi anlamadim. neyi azalticam ki kilo vereyim. bide doktora sey icin gitmek istiyorum vücut analizi falan yapsinlar göreyim bi kas yag oranim falan ne diye. aslinda elimde yillar önce uyguladigim doktorun verdigi bir kac diyet listem var onlara baslayayim diyorum ama onda da ekmek yeniyor ya. ben sevmiyorum ekmek yemegi. eger ayarlayabilirsem kendimi ona basliycam hatta yarin baslasam mi acaba

Son düzenleme:
Back
X