Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

sabah(09:15)
1 minik kasarli tost(2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ev yapimi tuzsuz ayran

ögle(12:45)
1 kase sehriye corbasi,
2 yk ankara tava,
3 yk z.yagli kereviz

aksam(17:55)
1 bardak soguk süt(icine biraz tarcin koydum)
1 elma

saat(20:15)
1 adet portakal

günü böyle kapattim kizlar :)

Kızlar ben geldimmmm bu ara çok yedim ya bugün tekrar başladım hemen bugünkü menümü yaziim:
Sabah:
1dilim uno Light denge
Yağsız yeşillik salata
1 dilim Light peynir1 tatlı kaşığı bal cacık da kaymak

Öğle: sade soda

Akşam:
Kıymalı karnıbahar yemeği
2-3 kaşık kısır
1 kakolu kurabiye
Zero

dünkü menum, biraz abarttim ama napiyim ya, aslinda bi meyveler fazlaydi aksam yedigim, yemesem olurdu ama canim istedi yedim. bende de yemek yeme degil meyve ve tatli yeme istegi cok fazla oluyor yani yemeksiz yasarim ama meyvesiz aslaaa

kahvalti(06:30)
1 minik kasarli tost (2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ev yapimi tuzsuz ayran

ögle(12:15)
1 kase domates corbasi,
1 adet cordon blue,
1 adet portakal

aksam(17:30)
1 bardak süt,
1 elma,
1 paketin 2/3 ü sade yulafli burcak biskuvi

saat(21:30)
1 portakal,
1 mandalina,
1 elma

slm kızlar 3gündür şehir dışındaydım maalesef diyetide aksattık.
sabah bişey yemedim
öğlende 1 kase ezogelin çorbası 2 ısırık tost yedim.

bugün aşılamamı oldum.ondan sabah bişey yiyemedim.

akşamada karar vermedim daha yoğurt çorbası olabilir.

bugün akapunktur dr.una gideceğim ama veremedim bu hafta heralde kilo bari 500 gr gitmiş olsa

topiğin sahibi nerdesin :20::20::20: neden gelmiyorsun

bugünkü menüm
sabah az mercimek çorba 1 dilim ekmek 1 parça peynir 1 zeytin ve yeşil çay

öğlen nesfit

14:30 da bir dilim ananas
16:30 da 1 muz

akşam salata yoğurt ve 1 tabak bamya

Geldim burdayım geçen haftayı + 100 ile kapattım...Bu sabah kalsik kahvaltımı yaptım...Bu hafta büyük hedef koydum...2 gündürde ayran detoksundaydım bakalım sonuç ne olacak...

Geldim burdayım geçen haftayı + 100 ile kapattım...Bu sabah kalsik kahvaltımı yaptım...Bu hafta büyük hedef koydum...2 gündürde ayran detoksundaydım bakalım sonuç ne olacak...

hadi hayırlı olsun .geçen hafta bende şaşırdım 3 gün şehir dışında olunca birde aşılama için ilaç kullandım .sadece 300 gr. vermişim ama bu hafta daha iyi olacak inşallah.

Günün özeti:

Sabah klasik kahvaltı....

Ara:1 elma,1 mandalina...

öğle:1 tabak kapuska...

Ara:1 buçuk elma yarısı oğlumdan arttı...

Akşam:balık ve salata...

Belki ara olarak 2 mandalina yerim...
1 saatte yürüyüş yaptım...

bugün okulda yerli malı haftasını kutladık:52:

sabah 1 dilim ekmek az peynir ve 1 fincan çay

saat 12 gibi 1 küçük börek 1 kurabiye az kısır ve makarna salatası

öğlen yemek yemedim ayrıyeten

saat 14:00 de 1 dilim ananas

akşama ne yapsam karar veremedim belki menemen yaparım 1 dilim ekmekle yerim.

Yılbaşına 10 gün kaldı ve ben karınca adımlarımla yoluma devam ediyorum bugün tartıldım ve 63.4 kg geldim yani -500 deyim ne kadar az vermişim birde ayran detoksu yapıp1.2 kg vermiştim ama anlamadığım bir hızla geri aldım sanırım verdiğim kilo kalıcı değildi...Gram gramda olsa gidecek bu kilolar inancımı yitirmeyeceğim...

Son düzenleme:
Günün özeti:sabah çeyrek ekmeğin çeyreği,5 zeytin...

Ara:yarım simit...

Ara:elma 1 tane...

Akşam:bir tabak taze fasülye,1 tabak mantar sote...Akşam fazla kaçırdım...

Ara:1 tane elma yemeyi düşünüyorum...

cumaya kadar iyi gidiyordum ama cuma c.tesi pazar şaşırdık iyice düğünümüz vardı yatılı misafir yemek düzeni bozuldu bakalım yarın dr.da kaç çıkacağım.öğlen pide ve salata yedim 1 mandalina ve 1 tanede kabak tatlısı.akşam bir şey yemiyeceğim bol su yeter

selam günlük ben geldim, kendimi öyle saldim ki artik toplarlanma vakti. 14 gündür reglim gecikti ve deli gibi yiyorum :( onun sonucu tartida 60.5 olmama neden oldu, tek iyi sey 2 gündür su icmeye basladim onceden 1 bardak dahi icmezdim simdi 2 litreyi bulmaya calisiyorum. bugun orucluydum o nedenle sadece aksam yemegi var. sahur yapmamistim. bu hafta Allah nasip ederse hep oruclu olmayi düsünüyorum.
1 ocakta tartilmayi planliyorum yani düzenli bir tartilma olayim olmayacak. ve o gün ödül vericem kendime. tabii güzel bi sonuc varsa tartida. ben kendime kizmayinca olmuyor bu is onu anladim ve bu defa kararliyim o tarti 55 kiloyu artindan da 52 kiloyu görecek, bu ister 1 yilda olsun ister 3 ayda. bu kilolar gitmeden ben bir daha burayi terketmeyecegim.

iftar(17:00)
1 adet hurma,
1 koca tabak manti (3 kasik yogurt ve yagsiz yedim)

aksam yatmadan belki 1 bardak süt icerim veya meyve yerim. yada leblebi yerim sahur niyetine henuz karar vermedim.

selam günlük ben geldim, kendimi öyle saldim ki artik toplarlanma vakti. 14 gündür reglim gecikti ve deli gibi yiyorum :( onun sonucu tartida 60.5 olmama neden oldu, tek iyi sey 2 gündür su icmeye basladim onceden 1 bardak dahi icmezdim simdi 2 litreyi bulmaya calisiyorum. bugun orucluydum o nedenle sadece aksam yemegi var. sahur yapmamistim. bu hafta Allah nasip ederse hep oruclu olmayi düsünüyorum.
1 ocakta tartilmayi planliyorum yani düzenli bir tartilma olayim olmayacak. ve o gün ödül vericem kendime. tabii güzel bi sonuc varsa tartida. ben kendime kizmayinca olmuyor bu is onu anladim ve bu defa kararliyim o tarti 55 kiloyu artindan da 52 kiloyu görecek, bu ister 1 yilda olsun ister 3 ayda. bu kilolar gitmeden ben bir daha burayi terketmeyecegim.

1 adet hurma,
1 koca tabak manti (3 kasik yogurt ve yagsiz yedim)

sahur niyetine(21:55)

2 avuc leblebi( sari beyaz karisik ikisinden de yedim)
1 bardak ev yapimi sahlep

bugünki yediklerim:1 haşlanmış yumurta,2 manadalina,1 elma,3 tane lokum,2 kase cips,2 avuç patlamış mısır,1 tabak kuru fasülye,yeşil salata yemeyi düşünüyorum akşamada bugün bazı şeyleri fazlalık olarak yemişim malesef...1,5 saat yürüyüş yaptım...

bugünki yediklerim:1 haşlanmış yumurta,2 manadalina,1 elma,3 tane lokum,2 kase cips,2 avuç patlamış mısır,1 tabak kuru fasülye,yeşil salata yemeyi düşünüyorum akşamada bugün bazı şeyleri fazlalık olarak yemişim malesef...1,5 saat yürüyüş yaptım...

nursem bunların hepsini bugün mü yedin bu saate kadar?
kuzum ne yaptın sen yılbaşına az kaldı akşam salata yoğurt ye sadece

2 adet hurma, 1 kuru incir
1 kase tarhana corbasi,
balkabagi kavurmasi (3 yk kadardi ve 2 yk yogurtla yedim)

Yarin oruclu olmiycam, bi görüsmem var ve yemek yemegi cok seven biriyle :1: yarin biraz karmasik bi gün olacak yani. bugun yatmadan evel biseyler yerim yine mesela meyve salatasi yada 1 bardak süt gibi, yada ikisini birden yerim :1: kalorim cok az olacak diger türlü.

Son düzenleme:
slm kızlar....bugün dr.daydık 1haftada 1200 gr vermişim 64 oldum kilo vermek kadar güzel bir şey yok dar olan pantolonlarım bol gelmeye başladı :16::16::16:.

bugünkü menüm
sabah (9:30) 2 dilim fırında kızarmış yumurtalı peynirli ekmek 1 fincan yeşil çay 1 zeytin

öğlen (13:30)5 adet fırında pişmiş izmir köfte salata

akşam (17:30) az mercimek çorba az kurufasulye

bugün ara öğün yapamadım dışarda olduğumdan akşam 1 kase patlamış mısır yiyeceğim

Back
X