Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

Anladım canım. Ya da fghthng abla, bilmiyorum yaşınızı :) Zaten yaşam tarzındaki ufacık değişiklikler bile farkediyo kilo konusunda, haklısın. Ben de değişiklik arıyorum biraz da o yüzden sormuştum. Kim ne yapıyor bi fikrim olsun diye. :)

bende yılbaşına kadar 7 kilo vermek istiyorum 71 -- 73 arası gidip geliyorum 65 olmak istiyorum ama ruh halim hiç diyete felan müade etmiyr bana ne laızm acaba ya

bende yılbaşına kadar 7 kilo vermek istiyorum 71 -- 73 arası gidip geliyorum 65 olmak istiyorum ama ruh halim hiç diyete felan müade etmiyr bana ne laızm acaba ya

Aslında canan, ben ne zaman kendime "iradesiz" yakıştırmasını yapmaya kalksam aklıma Ramazan ayında oruç tutmamı sağlayan iradem geliyor. Yani düşün, eline domates bile bulaşsa azıcık yemeyip ellerini yıkarsın ya, yazın sıcağında susuzluktan yanıp ağzına zorla verseler içmezsin ya... İşte demek ki iradesiz değiliz, sandığımızdan çok daha güçlüyüz. Daha sağlıklı olabilirsin, giysilerin sana daha çok yakışabilir. Neden bekleyesin?

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım ama sürüklüyor yumurta yedım bıraz ne zamandır canım istiyordu yedım maalesef.

Diyetlerde yumurta haftada 2-3 kez olmak üzere serbest diye biliyorum. o günler peynirden kısmak gerekiyor sanırım. O yüzden takılma bence ethos :)

Ara:
1 grissini, 1 orta boy armut

1-2 saat sonra
1 bardak süt

Akşam:
1 kepçe çorba, 2 dolma, 1.5 yk yoğurt

kızlar annem armut tatlısı yaptı tatmadım bile. Aklımda kalmadı değil hani...
Bi de..ben bugün spor yapmadım. yani henüz...umarım şu üşengeçliğimi atabilirim üstümden günün şu son saatlerinde

kızlar nerdesiniz yaa olmuyor ama böylee ben bugünkü menümü yazıyım bari

sabah
yarım dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin

ara:4 diyet çubuk

öğlen:3 köfte 1 kase çorba

aram yoktu malesef eve 6 da gelebildim bu yüzdende biraz fazlaca nesfit yedim çok acıkmıstım yemek hazırlamayada üşendim :)

şimdide 2 si 1 arada nesgafemi içiyorum (tek vazgecemediğim şey nesgafe onuda şekersiz içiyorum zaten)

Dün sporumu yapmadım ama kilitledim kapımı giyindim süslendim açtım müziği yarım saat dans ettim! tam komediydi!

Gelelim bugüneee

Bugün benim tartı günüm ve 50'yi gördüm!!! :) çizelgeyi değiştiririm bi ara.
1 saat 20 dakika yürüyüşümü yaptım

Sabah:
Yarım bardak süt, 1 bardak çay, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, yeşillik

Ara:
2 orta boy meyve

Öğle
1 kepçe çorba, 2 dolma, 3-4 yk yoğurt, 7-8 tatlı kaşığı armut tatlısı (evett yedim! Ama cidden hafif yapmış annem tatlıyı, yoksa vicdanım bayağı sızlardı benim de)

Ara:
1/3 nar, 1 mandalina, 1 grissini

Akşam:
1 kepçe çorba, 1 dolma, 3-4 yk kadar haşlanmış et, biraz yoğurtlu brokoli

Ara:
Yarım armut

Sahi pek kimse uğramıyor buraya? :S

Tebrıkler bende bı 60 ı görebılsem önce. Ya dıkkat edıyorum ama vücudum galıba su toplamaya başladı adet dönemım yaklaştığı için sanırım bır de ne guzel spor yapıyorsunuz daha hızlı gıdıyor kılolar bende başlamalıyım ama hep sonrasını duşunmekten baslayamıyorum. Yok çok terleyeceğim yok duş alacağım derken gıdıyor hevesim.bunu asmam gerek ne guzel daha öncelerı yapardım çoooook üşenıyorum şimdi.
Pek kımse uğramıyor topiğe gıdıyorum muhabbet deneriz fılan dıye motıve için yok kımse

Adet öncesi çok normal benim de su topluyo. tatlı krizleri de cabası üstelik! bitince tartılırsın moralin yerine gelir canım ya var ya babamı da ayarladım sabahları onunla çıkıyorum dün onun ayakkabısının altı çıktı o da vur dedim mi öldürüyo. Başladı koşmaya "bu yerdekiler buraya gelenlerin ayak izleri, biz onlardan bir adım önde olmalıyız" dedi Bugün çıkamadık ama ayakkabısı yüzünden. bugün sadece annemle gezindim 2- 2 buçuk saat kadar. o da yordu tempo olmasa da... Bence fazla düşünme ben de erteliyorum da yapasım gelmiyo o zaman bi de kötü hissediyorum yapmadığım için. evet yapınca daha hızlı gidiyo kilolar bi de yorulsam da daha dinç oluyorum.
Aynen yaa baktım arada kimileri yazmış "ben de vermek istiyorum" diye ama kaçmışlar buraya yazacağımı bildiğimden bazen daha da dikkat ediyorum. gerçi acelem yok haftada yarım kilo bile kar bana. :)

Günün menüsü:

kahvaltı:
çay, 1 kk peynir, 2 ince dilim ekmek, biraz salça

ara:
1 mandaline 1/2 küçük armut

öğle:
1 kepçe çorba, 1 dolma, yarım ince dilim ekmek, 4 yk yoğurt, 3 yk et yemeği

Ya bu erkekler böyle abartıyorlar herseyı bende eksilme yuruyunce sıkılıyorum yok şimdi koş şimdi dur yok yavaş yürü yok hızlan.kasıyor insanı. Evet canım hıç düşünmeden hadı başlıyorum deyıp bı çırpıda başlamalı zaten başlamak zor gelıyor
Bende yedıklerımı yazayım :
Sabah: ac karnına çayımı içtim sonra kepekli ekmekten tost yaptım 1-2 çatal da bal 2 zeytın
Arada cayım ve 1 cevız 2 kuru kayısı
Öğle:lıght yoğurt ve kırmızı bıber ve ekmek
Akşamda balık yıyeceğim salata ve ekmek ile
Bugün 65.4 düm offfff şiştim ya sabahları uyanıyorum sankı koca bı balon var karnımda offff

kızlar regl olmusu gözünüm önünden tatlılar çikulatalaar pisküvitler gitmiyor ama meydan okuyorum irademe yemeyecegim çünkü biliyorum ben yersem devamı gelecek bu sefer eski hatalarıma düşmek yook :) bide biraz canlansanız dün geceden beri kimse yazmamış neredeyse (

Cipsleri hayatımdan çıkarıyorum bu benim için çoook büyük bir adım ama 65 kg dan 60 a düşmeyi hedefliyorum yılbaşına kadar hadi hayırlısı!

öncelikle keşke bütün sorularını bir cümlede yazsaydın boşuna yer kaplıyor ikinciside burası diyet günlüğü diyetlerin yazdıgı bir yer değil bunu diyet soru cevap bölümüne sorabilirsin..

Ay hiç sorma yaa! O da 64 yaşında belli bi yaştan sonra erkekte "ben daha bitmedim" havası olur ya babamda da o hesap. Neyse bana da iyi gelir gaza gelirim azcık daha. ayakkabısı yarın olcakmış yarın sabah da yürüyüş yok bize. ben bulurum çaresini.
Menülere bakılırsa adet dönemi olmasına rağmen bayağı istikrarlısın. ben tatlıları döşerdim o menüye tebrik ederim.
Ahhh ethoscum tartılma boşver bu aralar. bitsin öyle bak. boşuna bozma moralini hiç. bitsin öyle tartıl. bi de sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karna tartılıyosun dimi? ben öyle yapıyorum. hem de iç çamaşırlarıyla

Al işte aynı benim bünye! yalnız sana en hafifinden bi tatlı önerebilirim. 1 havuç 1 elma ikisini rendele ve pişir. bunları 1/4 paket (belki daha da fazla olabilir) ufalanmış petit beurre bisküvi ve 11-12 tane dövülmüş cevizle karıştır. top top yap kürdana tak. Ye demiyorum ama en kötü ihtimal bunu yapabilirsin. zaten bayağı bişey çıkıyo. hepsini de yiyemezsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…