Merhaba kızlar. nişanlım kütahyada, ayda bir falan görüşüyoruz o da 3-4 günlüğüne. yılbaşında kütahyaya gidip hem nişanlımın hem de arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum. ama 1 ocak annemin doğum günü. kütahyaya gidersem anneme karşı kendimi çok kötü hissedeceğim. kendisi de gideceğimi duyunca morali bozuldu sanki.
lütfen fikrinizi belirtir misiniz, siz olsanız ne yapardınız?
annenizin doğum günü olması önemli bir ayrıntı, bence yılbaşını ailenizle geçirin, sonrasında bir gün ayarlayıp mesela yakın bir tarih ise nişanlınızın doğum gününde ya da kendi doğum gününüzde yada tanıştığınız günde ya da sıradan bir günde kütahya'ya gidin.. Allah nasip ederse bundan sonraki tüm yılbaşılarında zaten birlikte olacaksınız..
Merhaba kızlar. nişanlım kütahyada, ayda bir falan görüşüyoruz o da 3-4 günlüğüne. yılbaşında kütahyaya gidip hem nişanlımın hem de arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum. ama 1 ocak annemin doğum günü. kütahyaya gidersem anneme karşı kendimi çok kötü hissedeceğim. kendisi de gideceğimi duyunca morali bozuldu sanki.
lütfen fikrinizi belirtir misiniz, siz olsanız ne yapardınız?
evet anne doğum günüsü ince bir ayrıntıdır. Ama kendini seçim yapmak zorunda hissetmene gerek yok. Anneye şöyle en tatlısından en kocamanından gündüz yada bir akşam oncesı eglencelı bır dogum gunu kutlaması, yılbaşı akşamı da sevgiliyle vakit geçirme olabılır
annenizin doğum günü olması önemli bir ayrıntı, bence yılbaşını ailenizle geçirin, sonrasında bir gün ayarlayıp mesela yakın bir tarih ise nişanlınızın doğum gününde ya da kendi doğum gününüzde yada tanıştığınız günde ya da sıradan bir günde kütahya'ya gidin.. Allah nasip ederse bundan sonraki tüm yılbaşılarında zaten birlikte olacaksınız..
teşekkürler kızlar. içimi rahatlattınız. yani benim için de ağır basan buydu galiba, şu an öyle hissediyorum. ben bunu uygun bi şekilde nişanlıma söyliyim şimdi
Ben olsam ailemle geçiririm, çünkü zaten evlendikten sonra her an nişanlınla olacaksın. İstemediğin kadar yılbaşını beraber geçirceksiniz. Ailenle geçir derim hele ki annenin doğüm günü. Ben her yılbaşında ailemin yanında oldum şimdi farklı şehirlerdeyiz gidemiyorum eşimleyim hep. İyi ki de evlenmeden önce hep onlarla olmuşum :)