Ohooo o coktan bitti gitti canim uzerine yil devirdik :)Askerdekini ne yaptın :)? Elbet karşına birileri çıkacak seçici olmak zorundasın kimse sana altın tepsi içinde iyi bir adamı sunmaz.. güzel ölçüp tartman gerekiyor
Hayir elimi tutma sonra normal opme canim sevgili hesabi diyeyim anla iste.Nasil el opme? Basina koymayacaksa optukten sonra ne zarari var bunun anlamadim. Sanirim bende bir mallik var.
Tartamadim işte amac gonul eglendirmek mi normal bir iliski mi bilemedim.ilk buluşmada bu tip samimiyetler olabilir normal karşılarım ama karşı tarafı iyi tartmak lazım.
Tartamadim işte amac gonul eglendirmek mi normal bir iliski mi bilemedim.
Haklisin yol vermekle en iyisini yapmisim o zaman.öptürmedin diye trip atıyosa gönül eğlendirmektir bence. karakterli adam öpmek ister, isteyebilir normal bişey ama ttup bunun tribini atmaz o ne öyle.
Haklisin yol vermekle en iyisini yapmisim o zaman.
Tamam da bundaki kotu taraf ne ki? tokalasmak gibi birsey degil mi? Birinin sizi yanaginizdan opmesi sevgiliniz oldugu anlamina gelmez zaten.Hayir elimi tutma sonra normal opme canim sevgili hesabi diyeyim anla iste.
Tamam da tatlim bahsettigim oyle tokalasip yanaktan opmek gibi bir yakinlik degil daha samimi olani kastediyorum. Senin kastettigine ben de karsi degilim gayet normal tabi.Tamam da bundaki kotu taraf ne ki? tokalasmak gibi birsey degil mi? Birinin sizi yanaginizdan opmesi sevgiliniz oldugu anlamina gelmez zaten.
Evet canim aynen onu kastediyorum izin versem yapacakti. Tokalasmak tabii ki normal ona bisey demem zaten.Şu öpmesinde sakınca yok diyenler naıl öpmekten bahsediyor.
Ben konu sahibinin öpüşmeyi kastettiğini anladım herhalde normal olan o değil
Ama tokalaşmak olanı normal yani.
Amaan be canım kelin merhemi olsa zaten
Yaaa degil mi bence de bi dur konusalim tanisalim. Ustune bi de benden kaciyorsun diyerek trip yedim. Boynuna atlayacaktim sankiEn itici erkek tipi bence hiç vakit kaybetmeye değmez. El insaf daha ilk buluşma dur bir konuşalım bakışalım yani. Bu nedir böyle hiç kadın görmemiş gibi basit basit hareketler.
Dudaktan opecekti yaniTamam da tatlim bahsettigim oyle tokalasip yanaktan opmek gibi bir yakinlik degil daha samimi olani kastediyorum. Senin kastettigine ben de karsi degilim gayet normal tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?