Yıldım Ama Artık...

Cledyana

Nirvana
Pro Üye
18 Ekim 2014
7.857
36.274
748
Yeni biriyle tanisiyorsunuz. 10 gun falan kahve teklifleriyle basinizin etini yiyor adeta. Hadi diyosun bir kahve alt tarafi yalnizlikla mutluluk nereye kadar. Belki hoslanirsin.Kabul edip gidiyorsun. Adam daha ilk gorusme de eline yapisiyor. Öpeyim de öpeyim moduna giriyor. Icinden gelmismis haspamin.
Ertesi gun mesaj geliyor. Belki akli basina gelmistir ozur falan dileyecektir diye umuyorsun. Aksine öptürmedin diye trip yiyosun
Velhasılı kelam işte bu kapı bu da sapı diyerek uğurlama merasimi tabii.
Ama ben yıldım yaa valla yıldım. Bir tane mi duzgun insan evladi cikmaz arkadas.

ilk buluşmada bu tip samimiyetler olabilir normal karşılarım ama karşı tarafı iyi tartmak lazım.

Tartamadim işte amac gonul eglendirmek mi normal bir iliski mi bilemedim.

öptürmedin diye trip atıyosa gönül eğlendirmektir bence. karakterli adam öpmek ister, isteyebilir normal bişey ama ttup bunun tribini atmaz o ne öyle.

Tamam da bundaki kotu taraf ne ki? tokalasmak gibi birsey degil mi? Birinin sizi yanaginizdan opmesi sevgiliniz oldugu anlamina gelmez zaten.
Tamam da tatlim bahsettigim oyle tokalasip yanaktan opmek gibi bir yakinlik degil daha samimi olani kastediyorum. Senin kastettigine ben de karsi degilim gayet normal tabi.

Şu öpmesinde sakınca yok diyenler naıl öpmekten bahsediyor.
Ben konu sahibinin öpüşmeyi kastettiğini anladım herhalde normal olan o değil
Ama tokalaşmak olanı normal yani.
Amaan be canım kelin merhemi olsa zaten

Evet canim aynen onu kastediyorum izin versem yapacakti. Tokalasmak tabii ki normal ona bisey demem zaten.

En itici erkek tipi bence hiç vakit kaybetmeye değmez. El insaf daha ilk buluşma dur bir konuşalım bakışalım yani. Bu nedir böyle hiç kadın görmemiş gibi basit basit hareketler.
Yaaa degil mi bence de bi dur konusalim tanisalim. Ustune bi de benden kaciyorsun diyerek trip yedim. Boynuna atlayacaktim sanki

Tamam da tatlim bahsettigim oyle tokalasip yanaktan opmek gibi bir yakinlik degil daha samimi olani kastediyorum. Senin kastettigine ben de karsi degilim gayet normal tabi.
Dudaktan opecekti yani
Pes o zaman arti yuh cok affedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…