- 18 Ekim 2014
- 7.855
- 36.270
- 748
Oraya dogru gidiyordu mevzuDudaktan opecekti yani
Pes o zaman arti yuh cok affedersiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oraya dogru gidiyordu mevzuDudaktan opecekti yani
Pes o zaman arti yuh cok affedersiniz![]()
Yeni biriyle tanisiyorsunuz. 10 gun falan kahve teklifleriyle basinizin etini yiyor adeta. Hadi diyosun bir kahve alt tarafi yalnizlikla mutluluk nereye kadar. Belki hoslanirsin.Kabul edip gidiyorsun. Adam daha ilk gorusme de eline yapisiyor. Öpeyim de öpeyim moduna giriyor. Icinden gelmismis haspamin.
Ertesi gun mesaj geliyor. Belki akli basina gelmistir ozur falan dileyecektir diye umuyorsun. Aksine öptürmedin diye trip yiyosun
Velhasılı kelam işte bu kapı bu da sapı diyerek uğurlama merasimi tabii.
Ama ben yıldım yaa valla yıldım. Bir tane mi duzgun insan evladi cikmaz arkadas.![]()
Yaaa degil mi bence de bi dur konusalim tanisalim. Ustune bi de benden kaciyorsun diyerek trip yedim. Boynuna atlayacaktim sanki![]()
Istedigini alamayinca topuklayanlardan cikti zaten. Ben de sildim numarasini falan.ne münasebet.hadsiz.
istediği şeye iştirak etseydiniz taş çatlasın 2 gün sonra siz trip atacaktınız ona.
Umarim sabirla bekliyorum.Kesinlikle öyle. Üstüne bir de trip atması iticiliğini katlamışGünümüzde buluşmalar genelde böyle sığ muhabbetler etrafında dönmeye başladı çoğu arkadaşımdan da duyuyorum bunları. Ama sakın herkes böyle heralde diye sanıp bununla vakit kaybetmeyin. Sabırlı olun, eleye eleye bulacaksınız bence
![]()
en doğrusunu yapmışsın canım.Istedigini alamayinca topuklayanlardan cikti zaten. Ben de sildim numarasini falan.
Insallah :)Yok artık bu ne seviyesizlik,neyine güveniyor bu erkekler.Once yoklama çek,sonra evlenecek kız arasinlar.İyi yapıyorsunuz baştan böyle kokanlarin pamugunu tikayin gitsin.Sevgi ve hoşgörü ile yaklasana rastlarsiniz İnşallah.
Maalesef 33 yasindaöpemedi diye trip atan bu erkek kaç yaşında? liseli değilse koşarak uzaklaş :))
Daha da fazlasi sarmas dolas olup opme hadisesi.Öpme şeklini anlamadım. Ilk karşılaşmada tokalaşıp yanakları birbirine degdirme hadisesi mi?