• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldım Ama Artık...

Yeni biriyle tanisiyorsunuz. 10 gun falan kahve teklifleriyle basinizin etini yiyor adeta. Hadi diyosun bir kahve alt tarafi yalnizlikla mutluluk nereye kadar. Belki hoslanirsin.Kabul edip gidiyorsun. Adam daha ilk gorusme de eline yapisiyor. Öpeyim de öpeyim moduna giriyor. Icinden gelmismis haspamin.
Ertesi gun mesaj geliyor. Belki akli basina gelmistir ozur falan dileyecektir diye umuyorsun. Aksine öptürmedin diye trip yiyosun :KK70:
Velhasılı kelam işte bu kapı bu da sapı diyerek uğurlama merasimi tabii.
Ama ben yıldım yaa valla yıldım. Bir tane mi duzgun insan evladi cikmaz arkadas. :işsiz:

kalmamış ki düzgün insan . şahsen bende ilk görüşmede öpmeye çalışan adamı elerim direk

ne münasebet.hadsiz.
istediği şeye iştirak etseydiniz taş çatlasın 2 gün sonra siz trip atacaktınız ona.

Yaaa degil mi bence de bi dur konusalim tanisalim. Ustune bi de benden kaciyorsun diyerek trip yedim. Boynuna atlayacaktim sanki :KK43:

Kesinlikle öyle. Üstüne bir de trip atması iticiliğini katlamış:sinirli: Günümüzde buluşmalar genelde böyle sığ muhabbetler etrafında dönmeye başladı çoğu arkadaşımdan da duyuyorum bunları. Ama sakın herkes böyle heralde diye sanıp bununla vakit kaybetmeyin. Sabırlı olun, eleye eleye bulacaksınız bence:KK33:

Kesinlikle öyle. Üstüne bir de trip atması iticiliğini katlamış:sinirli: Günümüzde buluşmalar genelde böyle sığ muhabbetler etrafında dönmeye başladı çoğu arkadaşımdan da duyuyorum bunları. Ama sakın herkes böyle heralde diye sanıp bununla vakit kaybetmeyin. Sabırlı olun, eleye eleye bulacaksınız bence:KK33:
Umarim sabirla bekliyorum.
Hadi dedim belki iyididir hoslanirim sonradan keske kabul etseydim dememek icin gittim ama fos cikti :D

Yok artık bu ne seviyesizlik,neyine güveniyor bu erkekler.Once yoklama çek,sonra evlenecek kız arasinlar.İyi yapıyorsunuz baştan böyle kokanlarin pamugunu tikayin gitsin.Sevgi ve hoşgörü ile yaklasana rastlarsiniz İnşallah.

Yok artık bu ne seviyesizlik,neyine güveniyor bu erkekler.Once yoklama çek,sonra evlenecek kız arasinlar.İyi yapıyorsunuz baştan böyle kokanlarin pamugunu tikayin gitsin.Sevgi ve hoşgörü ile yaklasana rastlarsiniz İnşallah.
Insallah :)

Öpme şeklini anlamadım. Ilk karşılaşmada tokalaşıp yanakları birbirine degdirme hadisesi mi?

Back
X