Yıldım artık...

Benimkiler rapora gerek duymuyodu bizzat pazarıma da alışverişime de geliyolardı.. o çok pahalı.. şundan bende var ben veririm.. ordan alma burdan al.. sayısını azaltsam da arada peşime takılıyolar ne yazık ki..

2 3 ay önce 5 liralık saksıda aloe vera alıcaktım.. aa ona o para verilir mi.. ablanda var ondan diye belki 10 defa söyledi.. en sonunda ay ablamdaki aloe veranın bana ne faydası var.. kahretsin almıyorum ya dedim.. ama kendi evine her hafta orkidenin başka bi rengini alıyo.. 11 tane mi 12 tane mi ne orkidesi var.. diğerlerini söylemiyorum bile..

Şimdi hatırladım sizi.. konunuzu okumuştum.. siz kurtuldunuz ne mutlu.. ailem destek olsaydı bende boşuycaktım hepsini birden.. ama lohusa halimle bi halt edemedim tabi..

Esine tavrini koy o zaman canim bu konuda pas verme soguk davran ailesinin yaninda bu sekilde davranamaz sen ona bir cocuk vermissin.

Bittercoffee bence bi daha sana ''kamil'' diye seslendiğinde direk ağla, ciddiyim yap bunu. herkesin içinde ağla ''yeter artık bana böyle seslenmen zoruma gidiyo baba sevmiyorsan görüşme benle, böyle şeyler yapmana gerek yok'' diye ağla.

sonra da çook üzgün ve ağlak bi şekilde çocuğuna da al yanlarından ayrıl, ya evine geç ya da diğer odaya falan. artık o an şartlar neyi gerektiriyorsa. bak o zaman nasıl bozulup kalacak, sen ağlayarak çıkınca tüm gözler onun üstüne çevrilecek o da ''ben şaka yapıyordum'' gibisinden kendini açıklamak zorunda hissedecek ama içten içe de bozulacak.

Esine tavrini koy o zaman canim bu konuda pas verme soguk davran ailesinin yaninda bu sekilde davranamaz sen ona bir cocuk vermissin.
Aslında bende tam da burda tıkanıyorum.. ailesinin yanında hoş mu göreyim yoksa hiç.muhattap olmasam mı.. kendi halimle sadece oğlumla mı ilgilensem.. bilemedim..

Alttan alsam bu defa iyice eziklemeyim kendimi zaten adam yerine koymuyolar diyorum.. kafam karmakarışık

Benim kayinvalidemde oyle bi vileda basligi alir mesela 10 tane en az renk renk ben 2 tane alsam ivir zivir derler. Esimde oyle 30 kurus ucuzu icin kavga ediyordu benle oysa maddi durumu cok iyi markette vernelin kapagini acip diger kutuya bosaltiyodu daha cok olsun diye markette agzim acik kalmistim

Koca salak derse babasi kamil der tabi Allah sana sabir vermesin bacim bu aileye AKIL ve AHLAK versin AMIN
Amiiinnnn.. Allah razı olsun.. Rabbim kabul etsin duanızı inşallah...

Bu da iyi fikirmiş.. ay benim basiretim bağlanmış.. süper fikirler çıkıyo burdan.. bu kesin içine oturur bidaha yapamaz.. aklınızla bin yaşayın teşekkürler..

Ay cok guldum ya benimde aklima geliodu bu gercekten esin bu konuda cok hakli cunku sivi seylerin kapagini acinca bi bakiosun yarim bardak eksikkkk

Ay cok guldum ya benimde aklima geliodu bu gercekten esin bu konuda cok hakli cunku sivi seylerin kapagini acinca bi bakiosun yarim bardak eksikkkk

Bebegim ama benim esimdeki hastalik derecesiydi bir otele gitsek bi bakiyorum oteldeki havlular carsaflar eve gelmis ise gider ordan tuzluk bilmemne ya evde tuzluk dolu ne gerek var

Bizimki sadece ailesinin yanında öyle.. yoksa asla karışmaz aldığım şeyin fiyatına.. annesi alttan sufle verir oğlum pahalı değil mi diye.. oğlu papağan gibi tekrarlar annesini. Halbuki para pul işi bende.. bigün canım çok sıkkındı net üstünden 400 küsur liralık giyim alışverişi yapmıştım.. kargodan gidip kendisi aldı. Sefan olsun iyi yapmışsın dedi :)) bunun gibi kaç defa oldu..

Ama ailesi girdi mi işin içine bık bık bık.. bittiğim an o an

Ben kozmetikciye esimi yolluyodum inadina bana verdigi paradan gitmesin diye(bana para verdimi bitiriyim istiyor hemen ki cikip gezip tozmim diye hasta adam) hastayim rahatsizim cikamiyorum git gozkalemimi pudrami onu bunu al diyodum o akilliysa ben daha akilliyim

Bebegim ama benim esimdeki hastalik derecesiydi bir otele gitsek bi bakiyorum oteldeki havlular carsaflar eve gelmis ise gider ordan tuzluk bilmemne ya evde tuzluk dolu ne gerek var
Ay en kıl olduğum tip.. eşimin ailesi de aynı.. yemek yemeye dışarı gideriz.. peçeteliği boşaltırlar.. kalan ekmekleri çantalarına doldururlar.. otele giderler kahvaltılıkları doldurur.. kadın beyaz porselen tabaklardan ve fincanlardan takım yaptı.. geceleri içmek için diye 2şer paket süt alırlar.. bi koli sütle dönerlerdi.. daha neleri..

kp market pazar demez karnını geze geze doyurur.. hiç haram falan bilmiyolar.. bütün nefret ettiğim şeyler hep bunlarda

Aaa bak bombayi soyliyim gecen iki gun ust uste yemege gittik deniz kenarinda sal almistik ustumuze esiyor diye eve bir geldim posette sallar bu ne be dedim bende onlari maddi zarara ugrattim diyor

En güzelini yapıyosunuz.. müstehak bunlara..

Aaa bak bombayi soyliyim gecen iki gun ust uste yemege gittik deniz kenarinda sal almistik ustumuze esiyor diye eve bir geldim posette sallar bu ne be dedim bende onlari maddi zarara ugrattim diyor
Ay resmen hırsızlık bu yaptığı.. kleptoman mı ne diyolar.. eşimin ailesi öyle ama kendi değil Allahtan.. siz nasıl katlanıyosunuz buna?

Ay resmen hırsızlık bu yaptığı.. kleptoman mı ne diyolar.. eşimin ailesi öyle ama kendi değil Allahtan.. siz nasıl katlanıyosunuz buna?

Bende eve geldikten sonra farkediyordum. Hastalik bence ondaki. Cunku inanin yani ihtiyaci yok boyle seylere. En sonunda dedim benim kayinpederde boyle trilyoner olmus babasinin oglu iste anneside oyle otellerden havlular falan alip getiriyor zaten onlara cekmis

Bence bu huyundan vazgeçirin.. yarın çocuğunuz olduğunda çok kötü bi örnek bu.. tedavi olsun mümkünse..

Kelin ilacı olsa başına sürermiş.. benim adamın hödüklüğünü törpüleyebildim sanki de size tavsiye veriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…