- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bittercoffee
-
Bence bu huyundan vazgeçirin.. yarın çocuğunuz olduğunda çok kötü bi örnek bu.. tedavi olsun mümkünse..
Kelin ilacı olsa başına sürermiş.. benim adamın hödüklüğünü törpüleyebildim sanki de size tavsiye veriyorum :))
Ay evet az önce konunuzu okumuştum.. hayırlısı olsun hakkınızda.. hiçbi şey yapmıyo mu bu adam? Bi çaba göstermiyo muCanim evden ayrildim zaten bosaniyorum. O adam degismez zaten.
Ay evet az önce konunuzu okumuştum.. hayırlısı olsun hakkınızda.. hiçbi şey yapmıyo mu bu adam? Bi çaba göstermiyo mu
Ayy Allahım ya benim kp de bana inek diyordu bebegimi severken. Mesela bebegim bana bakınca bak bak inegi nasil taniyor diyordu. Ilk duydugumda ne inegi be dedim. Ikincide biraz daha sert bir tepki verdim. En sonda ben onun annesiyim inek deyip durmayın tabi beni tanıyacak vs. Dedim bıdı bıdı söylenmeye devam ettim. Kesti sesini. Kvninde hosuna gidiyodu. Sanki bana hakaret eder gibi. Bebegimede kurbaga dediler birgün bende hemen sizsin kurbagaa var mı böyle güzeli sülalenizde dedim. Cevap bile vermediler.Kesin olarak emin olmadan sakın evlilik kararı vermeyin derim.. az buçuk bi tereddütle evlenilse bile sonu ne yazık ki sorunlu oluyo hep.. hadi kocalar bi detece de hastalıklı aileleri hiç çekilmiyo.. sanki senet imzaladık her türlü dangalaklığınızı çekicez diye..
Bu kadarı arsızlık vallahi, yerinde olsam bana hişt huop kamilll diyene ne var lan şakirrr diye cvp veririm.. Adamlar kendini aşmışGayet doğru anlamışsınız.. mesela bi şey istiycek benden hişşttt huuoooppp kamilll.. bütün hücrelerimin tepindiğini hissediyorum o an..
Bittercoffee bence bi daha sana ''kamil'' diye seslendiğinde direk ağla, ciddiyim yap bunu. herkesin içinde ağla ''yeter artık bana böyle seslenmen zoruma gidiyo baba sevmiyorsan görüşme benle, böyle şeyler yapmana gerek yok'' diye ağla.
sonra da çook üzgün ve ağlak bi şekilde çocuğuna da al yanlarından ayrıl, ya evine geç ya da diğer odaya falan. artık o an şartlar neyi gerektiriyorsa. bak o zaman nasıl bozulup kalacak, sen ağlayarak çıkınca tüm gözler onun üstüne çevrilecek o da ''ben şaka yapıyordum'' gibisinden kendini açıklamak zorunda hissedecek ama içten içe de bozulacak.
Benim kayinvalidemde oyle bi vileda basligi alir mesela 10 tane en az renk renk ben 2 tane alsam ivir zivir derler. Esimde oyle 30 kurus ucuzu icin kavga ediyordu benle oysa maddi durumu cok iyi markette vernelin kapagini acip diger kutuya bosaltiyodu daha cok olsun diye markette agzim acik kalmistim
Kleptomani var bu adamda..Aaa bak bombayi soyliyim gecen iki gun ust uste yemege gittik deniz kenarinda sal almistik ustumuze esiyor diye eve bir geldim posette sallar bu ne be dedim bende onlari maddi zarara ugrattim diyor
Kp emmemiş mi? O zaman en ala inek onun anası bu mantıkla bakılırsa.Ayy Allahım ya benim kp de bana inek diyordu bebegimi severken. Mesela bebegim bana bakınca bak bak inegi nasil taniyor diyordu. Ilk duydugumda ne inegi be dedim. Ikincide biraz daha sert bir tepki verdim. En sonda ben onun annesiyim inek deyip durmayın tabi beni tanıyacak vs. Dedim bıdı bıdı söylenmeye devam ettim. Kesti sesini. Kvninde hosuna gidiyodu. Sanki bana hakaret eder gibi. Bebegimede kurbaga dediler birgün bende hemen sizsin kurbagaa var mı böyle güzeli sülalenizde dedim. Cevap bile vermediler.
Sömürmüstür kadınıKp emmemiş mi? O zaman en ala inek onun anası bu mantıkla bakılırsa.
BencedeKleptomani var bu adamda..
Sen de iyi emmişsin zamanında. Bak sömürmüşsün öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi deseydin ya. Kurbağa dediginde ben olsam öpüp bak prense yada prensese dönüştü derdim de bu kadar kıt insanlar anlar mı bilemedim. Anlamazlarsa da cahil keşke ölsen der suçu İlber hocaya atardım sanırım.Sömürmüstür kadınıne kadar sinir oluyorum bir bilsennn...
Sen de iyi emmişsin zamanında. Bak sömürmüşsün öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi deseydin ya. Kurbağa dediginde ben olsam öpüp bak prense yada prensese dönüştü derdim de bu kadar kıt insanlar anlar mı bilemedim. Anlamazlarsa da cahil keşke ölsen der suçu İlber hocaya atardım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?